Dit zijn de foto’s van onze bruiloft

Posted by Linda Canter | January 6, 2011 33

Rob en ik zijn op 8 mei 2010 getrouwd. Op die dag waren we precies twee jaar samen. Ik wil jullie graag wat trouwfoto’s laten zien.

Toen mijn lieve moeder vertelde dat ze niet lang meer zou leven, besloten Rob en ik om te gaan trouwen. We waren wel van plan om ooit te gaan trouwen, maar eigenlijk pas jaren later. We woonden al een tijd samen en het leek ons een mooie bezegeling van onze liefde voor elkaar. De bruiloft werd enorm vervroegd, want trouwen zonder mijn lieve mama erbij was voor mij geen optie.

Hoewel ik fantaseerde over een bruiloft in het buitenland, het liefst in New York, gewoon met z’n tweetjes, kozen we voor een kleine bruiloft in onze woonkamer in ons fijne huisje. De reden: ik ben enig kind en de kans dat Rob zijn broer ooit gaat trouwen schatten we klein in. We gunden het onze ouders om bij de bruiloft van hun kinderen te zijn, vandaar dat de buitenlandse bruiloft er nooit gekomen is.

We hebben alles heel simpel gehouden: mijn jurkje kwam van de Otto, mijn make-up en haar heb ik zelf gedaan. De oorbellen komen volgens mij van Six en de armband die ik draag is van Tiffany’s. Dat had ik een jaar eerder tijdens mijn 25e verjaardag van Rob gekregen. We hadden maar zes aanwezigen: onze ouders, mijn zwager en mijn beste vriendin. Oh ja: de nagellak! Ik droeg Chanel Rouge Noir. Wat nu volgt zijn héél veel foto’s!

We hebben gekozen voor een professionele fotograaf en ‘s ochtends gingen we foto’s maken met hem. Het was maar tien graden (zo’n tien graden kouder dan gemiddeld begin mei) en koud dat het was in dat jurkje!

Onze ‘taart’

Op ons balkon

Zo zag de woonkamer er uit (en ja, we hadden maar zes aanwezigen)

De trouwambtenaar

Nerveuze tranen op hét moment

Onze ouders waren de getuigen, hier zie je mijn mama

Onze ouders waren de getuigen, hier zie je mijn papa

Onze ouders waren de getuigen, hier zie je mijn schoonmoeder

En tot slot mijn schoonvader

Met mijn beste vriendinnetje

 

Ik vond onze bruiloft perfect. Het was klein en bescheiden en nadat we met z’n allen hadden gegeten (broodjes, mini-pizza’s en donuts) vertrokken Rob en ik met een taxi naar Schiphol. Daar sliepen we een nachtje in een hotel en de dag erna vertrokken we voor twee weken naar New York (foto’s van de huwelijksreis vind je hier).

Ik zou het niet anders willen: deze dag was heerlijk. We dromen er nog wel van om een keer te trouwen in Las Vegas (roze Cadillac!), maar dat is meer gewoon voor de gein.

Ben jij getrouwd? Of wil je later graag trouwen?

33 Responses

 • Valerie

  Zeg, wil je mij aan het janken hebben?!
  Zo mooi:
  de foto van jou op het nerveuze moment,
  foto van jou en je vader,
  en natuurlijk DE foto van jou en je moeder.

  Bestaat jouw ring trouwens uit twee delen?

 • @Valérie: haha echt? Ik wist niet dat zulke foto’s dat met mensen konden doen!
  Jup, die ene is precies hetzelfde als die van Rob, dat wilden we heel graag (dezelfde ringen). De ‘aanschuifring’, zoals dat schijnt te heten heeft 9 briljantjes om de boel een beetje te pimpen, haha.

 • Pippi

  Wat een leuke foto’s van een intieme bruiloft. Jullie hadden een heel goede fotograaf, want er is steeds op de juiste momenten afgedrukt. Echt heel mooi!
  Grappig, die ambtenaar van de burgerlijke stand voor een kast met kleurrijke boeken. Het is dat het niet zomaar kan, trouwen in je eigen huis, anders zou ik het overwegen. Alhoewel…. bij ons thuis is het net De Slegte.
  En ik vind jullie trouwringen echt prachtig, vooral dat extra ringetje voor jou.

 • Pippi

  Vergeet ik helemaal iets te zeggen over de geweldigste bruidstaart ever: dat doe ik de volgende keer ook!

 • kimberley_ve

  nou zeg..
  ik moet eerlijk zeggen dat ik hier ook met tranen in mijn ogen zit te kijken.
  wat een geweldige bruiloft, zo zie je maar weer eens dat intiem ook heel fijn kan zijn (misschien zelfs nog wel beter dan heel groot)
  die foto waar jij je moeder omhelst mag je trots op zijn..
  de liefde die van de foto afstraalt wow hé..
  in een woord GEWELDIG!
  liefs,
  kimberley

 • wauww ik vind jouw jurk in combinatie met zijn pak zo geweldig!! lovely dat paars op elkaar afgestemt!

  Jullie zijn een super leuk stelletje samen, gefeliciteerd!

 • Ik vind het echt een hele mooie gedachte dat je zo vroeg getrouwd bent zodat je mams erbij kon zijn, wat onwijs lief! En wat een geweldig mooie foto’s zeg! Goede fotograaf:)
  Jessica recently posted..Giveaway Winner

 • Zo en nu zit ik even met tranen in mijn ogen van het hele verhaal en de foto’s, mooi! Ik ben zelf op 31 mei 2010 getrouwd en we waren in totaal met 24 man, dus ook een kleine bruiloft. Juist dit maakt het zo liefdevol intiem!
  Desirée recently posted..Lush Valentijn 2011

 • Lieke

  Wat een geweldige foto’s! Ziet er heel happy uit :D

 • DalaLuz

  Prachtige foto’s, wat bijzonder dat je ons toch steeds weer zo’n heel intieme kijk in je leven gunt, en wat heerlijk dat je deze bijzondere dag nog met je mama hebt kunnen vieren. Ontroerend mooi :-)

  Zo zie je ook maar dat investeren in een goede fotograaf toch bijna altijd een goede keuze is (hoewel ik natuurlijk een zeer getalenteerd broertje had).

  En je andere droom, die doe je dan toch gewoon op een ander moment? Bv als je 1, 2 of 5 jaar getrouwd bent. In het kader van ‘renewing your vows’.

  Wij zijn zelf nl ook 2x getrouwd, 1x in NL (officieel & klein) en 1x in de VS (met een Boeddhistische zegening en daarna groot feest met heeeel veel mensen & muzikanten maar wel totally hippie style). Allebei trouwens low-budget, en met veel hulp en inzet van vienden (bleek echt veel talent tussen te zitten). En het leuke was dat ik van de 2e bruiloft eigenlijk weer heel anders heb genoten omdat ik niet meer zo zenuwachtig was…

 • @Dalaluz: Ik ben erg verbaasd dat iedereen het zo leuk / ontroerend vindt om deze foto’s te zien. Dat had ik nooit verwacht, maar het doet me wel goed. We zijn trouwens ook van plan om ooit weer een keer naar Las Vegas te gaan (daar zijn we in oktober 2009 geweest) en daar dan nog een keer ‘voor de gein’ te trouwen. Lijkt me te gek, met zo’n Elvis ofzo :-)

 • wauw, je zag er geweldig uit, en zo de foto dat je huilt, daarvan moest ik ook bijna huilen, echt supermooi!

  btw. is dat in zwolle?
  Dewi recently posted..Coming soon- Give-away

 • @Dewi: klopt! Bij de oude stadsmuur. En bedankt voor je opmerking. Ik wilde je niet aan het huilen maken ;)

 • Heel erg mooi de foto’s!!

  xx
  Mandy recently posted..Notd- Fimo Fruit

 • Onwijs mooie foto’s… het moet een onwijs mooie dag zijn geweest. Vind onwijs knap dat je zo met de situatie bent om gegaan en nog voor de dood van je moeder heb besloten om te trouwen zodat je deze dag met haar kon delen.
  bianca recently posted..De sleutel naar geluk

 • OnlyMilka

  Eén woord. Prachtig.
  Echt prachtig!!

 • Prachtig, zo intiem… Heel erg mooi. En wat fijn om eens een hippe bruid te zien, mooie jurk meid! Alsnog gefelicitaart met jullie huwelijk en heel veel geluk samen!
  ModeTrut recently posted..Elle Style Awards 2011

 • Wouw wat een prachtige foto’s zeg!
  Laura recently posted..Huisdieren

 • gefeliciteerd! leuke tattoes heb je!

 • Hoi!! Mooie foto’s!!
  Ik kwam zo via bloglovinn op jou site!! En jouw man en schoonmoeder komen mij zoo bekend voor!! Komen die toevallig uit de buurt van zwolle, klein dorpje er in de buurt?

  Je tattoo’s zijn trouwens echt heel tof!
  Juudith recently posted..Nieuw Favoriet programma!

 • Ik vind het zó gaaf dat jullie getrouwd zijn, zo krijgt een huwelijk nog veel meer betekenis! Geweldig dat je mama dat nog mee heeft mogen maken.

  Zoals ik volgens mij al eerder heb gezegd: wat zagen jullie er allebei prachtig uit, dat pak staat Rob ook geweldig!

  Ben wel benieuwd naar de cupcakes: wat zat er in?
  Complimenten voor de fotograaf, prachtig!
  Emma recently posted..Challenge 5- Een Youtube video

 • wat zie je er super mooi uit!
  robin recently posted..Jewerich no2 &amp no3 lashes review

 • Ontroerend! Prachtig gedaan.

 • Wat een ontzettende mooie foto’s! Vooral die foto van jou die je mama stevig knuffelt is echt ontroerend en mooi. Ik wens jou en je man nog veel succes & geluk samen!
  Lisa recently posted..I have received the Stylish Blogger Award !

 • Mir1978

  Mooie foto’s hoor, de liefde spat er vanaf ! Zelf in oktober 2009 getrouwd dus ik weet hoe het voelt, heerlijk he !!?

 • wauw super mooie foto’s! Wat een mooie tatoo’s en jullie zagen er mooi uit zeg! Liefs.
  kirsten recently posted..Happy lente!!!

 • Wat een fantastische foto’s en wat zie je er mooi uit!
  Polkadotflying recently posted..Top drie Enge films

 • Ilse

  Wat een geweldige foto’s! En een mooie trouwdatum, mijn verjaardag. ;)

 • Wow, per toeval kom ik op je blog terecht en krijg je me gewoon aan het huilen met het mooie verhaal over je moeder en je bruiloft.
  Kayleigh recently posted..I’m a redhead!

Leave a Reply

latest posts from Personal

One world trade center
Mama en ik

De muziek op de uitvaart van mijn lieve mama

Posted on Mar 13, 2017 in Over mij | 2 comments

Mama en ik op mijn trouwdag

Het contact met je vader verbreken: en dan?

Posted on Feb 20, 2017 in Emigreren | 4 comments

Articles you may be interested