Tattoo Thursday deel 5 Cupcake en ijsje

Posted by Linda Canter | January 13, 2011 11

Eindelijk zijn we aanbeland bij Tattoo Thursday deel vijf. Deze tatoeage wilde ik jullie vanaf het begin al zo graag laten zien dat ik bijna niet kon wachten. Let’s go!

“Waarom?”. Dat is vaak de eerste reactie van mensen als ze deze tattoo’s zien. Mijn reactie: waarom niet? Ik wilde iets vrolijks. Ik vind ze lief. Ik word er blij van als ik er naar kijk. Nou, daarom dus. Eerst een fotootje! De eerste is direct na het zetten gemaakt. Zie je mijn cupcakesokjes?

Tattoo thursday 5 2

Tattoo Thursday 5

That’s right, ik heb een cupcake en een ijsje op mijn been getatoeëerd. Of nou ja, laten tatoeëren. Ik kwam zoveel cupcake-tattoo’s tegen op internet en na een tijdje wist ik: ik wil dat ook en wel nu. Rob heeft het ontwerp voor me gemaakt en een paar weken later stonden ze op mijn been. Reacties gegarandeerd, al zijn het vaak niet de leuke reacties waar ik op hoop. Ik ben gewoon stapelgek op cupcake-afbeeldingen. Ze zien er zo lief uit, of het nou op een animatie is, of een foto of aan een ketting: I hartje Cupcakes! Veel mensen lijken dat niet te begrijpen. Gelukkig is het mijn lijf. Het cupcakeje is enigszins geïnspireerd op eentje die in ik Londen at.

Ik had nog niet eerder een tatoeage laten zetten met kleur en ik bleef er maar naar kijken. Mijn huid reageert beter op zwarte inkt dan gekleurde, maar na een aantal maanden had ik er eindelijk geen last meer van. Op de andere kant van mijn been staat inmiddels ook een derde tattoo, die zien jullie over twee weken in Tattoo Thursday zeven. Ook die is heel vrouwelijk, kan ik alvast verklappen.

PS: Don’t you love the shoes?

Bekijk ook Tattoo Thursday – deel één.

Bekijk ook Tattoo Thursday – deel twee.

Bekijk ook Tattoo Thursday – deel drie.

Bekijk ook Tattoo Thursday – deel vier.

11 Responses

 • Lieke

  Waarom zouden mensen geen positieve reacties geven? Ik vind ze juist mooi!

 • Leuk en vrolijk!
  Pippi recently posted..Dag 400- Doel 97 Grenzen stellen

 • Valerie

  Ik moet zeggen dat ik het eerst bijna niet kon geloven dat je die tattoo’s had laten zetten. :D Ik dacht eerst dat het plakplaatjes waren. Omdat ehh.. ja, omdat ze zo fel waren ofzo? :$ Maar ik vind ze wel super schattig! Leuk dat Rob ze heeft ontworpen, dat maakt het extra speciaal. Heb je daar nou nog het prijskaartje aan de schoenen zitten? Haha! (Dat blauwe stukje.)

 • Ze zijn wel heel erg leuk!
  Laura recently posted..Today was a good day

 • I heart cupcakes toooo! Ziet er mooi uit zeg, en leuke plek! Lekker speels. Eigenlijk vind ik dat je je teennagels moet voorzien vam cupcake nail art (tutorial op mijn site, hint!). Hihi!
  Serena recently posted..Pieces Haul

 • amber

  wauw echt een toffe tattoo :) ik hou van tattoos met kleur
  ga binnekort zelf ook weer onder de naald
  haha klinkt zo leuk om te zeggen

 • Shira

  Hoe kan je dit nou niet leuk vinden? Ik bedoel, als je cupcakes niet leuk vindt kan je toch nog wel begrijpen dat iemand anders het leuk vindt? Het is ook gewoon nog bescheiden enzo ^^. Staat je echt super goed!

 • Valerie

  Ik heb ook een paar of 4 van zulk soort schoenen… Kan er wel op lopen, maar na een half uur is het gedaan. Die gebruik ik dus voor kerst en verjaardagen, opzitten en mooi zijn. ;-)

Leave a Reply

Articles you may be interested

Collage espadrilles
Valley-of-Fire-State-Park-Elephant-Rock01

Vakantieherinneringen: de Valley of Fire op hout

Posted on May 8, 2015 in Reizen | no responses

Tattoo-Thursday-12-03

Tattoo Thursday 12: Traditional Heart

Posted on Sep 26, 2013 in Tattoos | 6 comments