It’s my party

Posted by Linda Canter | February 2, 2011 39

Ik had het al een keer gezegd en ik zeg het gewoon nog een keer: ik ben jarig vandaag! En hoewel ik 27 jaartjes jong geworden ben, voel ik me af en toe nog een meisje van vijf.

Bijvoorbeeld op het gebied van taart… Ik ben héél gevoelig voor mooie cupcakes (heb er zelfs één op mijn been!), overdreven versierde bruidstaarten, cakejes in de vorm van een Tiffany’s-doosje, en ga zo maar door. Toen ik deze tea cupcakes zag moest ik ze dus ook hebben.

Het zijn vier siliconen bakvormpjes voor cupcakes. Stop er wat beslag in en de kopjes kunnen zo de oven in geschoven worden. Daarna kan je ze serveren op de bijgeleverde schoteltjes. Gisteren dook ik met het setje de keuken in, met dit als resultaat.

Mooi hè, de nagellak? Binnenkort een NOTD!

Ziet dat er niet geweldig uit? Ja, ik heb me helemaal uitgeleefd met roze glazuur en suikerhartjes. Ik vind ze om op te vreten :-)

En het leuke is: jij kan ook zo’n setje Tea Ccupcakes winnen. Van Ditverzinjeniet.nl mag ik één (nieuw) setje Tea Cupcakes weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

- Volg mij (@linnes84) en @Ditverzinjeniet en RT het volgende bericht:
“Ik wil die schattige cupcakevormpjes winnen die @Ditverzinjeniet en @Linnes84 weggeven voor haar verjaardag. http://tinyurl.com/4aaqfng”
- Laat hieronder een berichtje achter en geef aan dat je mee wilt doen. That’s it!

Over twee weken, op dinsdag 16 februari, voer ik alle namen in op random.org en kies zo de winnaar.

39 Responses

Leave a Reply

latest posts from Over mij

IMG_1752
IMG_9921

Happy new year: mijn goede voornemens

Posted on Jan 7, 2015 in Over mij | 2 comments

BSB Ahoy Rotterdam 2014

Ik ben naar de Backstreet Boys geweest!

Posted on Mar 26, 2014 in Over mij | 4 comments

Articles you may be interested