Swatches van de holografische haul 4

Posted by Linda Canter | March 12, 2011 18

Vandaag heb ik het vierde en laatste deel van de holografische haul van Catherine Arley voor je. De laatste vier lakken met een mooi holografisch effect. Ik heb geleerd dat swatchen zonder zon bijna niet te doen is en alle foto’s zijn weer gemaakt bij een minimaal winterzonnetje. Als het straks echt zonnig is, ga ik alles nog een keer over doen.

Maar tot nu toe moeten jullie het maar even met deze foto’s doen. Kijk en geniet van de zilveren, blauwe en zwarte lak.

Catherine Arley 674, twee laagjes in daglicht

Catherine Arley 674, twee laagjes in zonlicht

Catherine Arley 674, twee laagjes in kunstlicht

Catherine Arley 671, twee laagjes in daglicht

Catherine Arley 671, twee laagjes in zonlicht

Catherine Arley 671, twee laagjes in kunstlicht

Catherine Arley 667, twee laagjes in daglicht

Catherine Arley 667, twee laagjes in zonlicht

Catherine Arley 667, twee laagjes in kunstlicht

Catherine Arley 805, twee laagjes in daglicht

Catherine Arley 805, twee laagjes in zonlicht

Catherine Arley 805, twee laagjes in kunstlicht

Van deze serie vind ik 667 erg mooi, hij is wat donkerder dan de standaard zilverkleurige holo’s. Nummer 805 doet me denken aan Color Club Revvvolution, een kleur waar ik echt maanden naar op zoek ben geweest.

Wil je alle kleuren nog eens zien?

Hier vind je deel 1: beige, oranje en rood + verkoopinformatie.
Hier vind je deel 2: paars en roze.
Hier vind je deel 3: geel en groen.

Nu ik eindelijk alles heb laten zien ga ik diep nadenken over een winactie. Toen ik mijn bestelling plaatste heb ik meerdere lakjes dubbel gekocht om weg te geven. Ik weet alleen nog niet hoe ik de actie zo leuk mogelijk kan maken. Nog even geduld dus ;)

18 Responses

Leave a Reply

latest posts from Beauty

Essie-Leggy-Legend-04
OPI-Venice-collectie-FI

Swatches: O.P.I. Venice collectie fall/winter 2015

Posted on Sep 9, 2015 in Beauty | 3 comments

Sally-Hansen-B-Girl-02

Swatches: Sally Hansen Miracle Gel B Girl

Posted on Jul 4, 2015 in Beauty | 5 comments

Articles you may be interested