Wie ben jij eigenlijk?

Posted by Linda Canter | May 27, 2011 29

Eén van de leukste dingen van mijn blog vind ik de reacties die ik krijg. Ik korte tijd heb ik een aardig vaste lezersgroep op weten te bouwen en daar ben ik heel dankbaar voor én blij mee. Natuurlijk zijn er ook veel lurkers, meiden die lezen, maar nooit een reactie achterlaten.

Dat geeft in principe helemaal niks, maar ik zou het echt leuk vinden als jullie voor één keer uit de schaduw willen kruipen om wat over jezelf te vertellen. Dat geldt niet alleen voor de lurkers, maar voor iedereen. Want hoewel ik de meeste namen wel herken inmiddels, is er zoveel wat ik niet van jullie weet. En dus heb ik een aantal vragen voor jullie, lieve lezeressen.

Natuurlijk hoef je er niet op alle vragen antwoord te geven, maar ik zou het echt leuk vinden om je wat beter te leren kennen. Hoe oud ben je bijvoorbeeld, en waar kom je vandaan? Woon je nog bij je ouders, heb je broers of zussen? Woon je op kamers of samen met je vriend of vriendin, ben je getrouwd, heb je kinderen? Welke opleiding doe je of werk je al? Wat zijn je hobbies?

Om je een eindje op weg te helpen een korte samenvatting over mij, al weten jullie het meeste vast al wel.

Ik heet Linda, Linnes is puur een bijnaam. Een vriendin noemde me altijd zo en toen ik een naam voor mijn website nodig had, kwam ik hier dus op uit. Ik ben 27 jaar en woon sinds ik ging studeren op mezelf. Dat is inmiddels al zo’n zeven jaar. Ik heb journalistiek gestudeerd in Zwolle en heb mijn opleiding in 4,5 jaar afgemaakt. In mijn laatste jaar kwam ik Rob tegen, met wie ik na 5 maanden ging samenwonen. Toen we twee jaar samen waren zijn we getrouwd, dat is inmiddels alweer een jaar geleden. Ik heb geen broers of zussen, maar wel een hele leuke zwager. Ik ben stapelgek op mijn vader en ‘ons’ hondje. Zoals jullie ongetwijfeld weten is mijn bijzonder lieve mama vorig jaar oktober overleden.

Hobbies heb ik ook: schrijven, lezen (boeken, tijdschriften), series kijken en knutselen (bijvoorbeeld sieraden maken) en spelen met mijn BlackBerry. Ik werk als freelance journalist bij het Ontbijtnieuws, ik ben de vaste tekstschrijver bij Ditverzinjeniet.nl (de webshop van Rob) en binnenkort publiceer ik mijn eerste verhaal in Viva.

Ons hondje Boy

That’s it… Ik hoop dat ik op deze manier ook wat meer over jullie ga leren. Kom maar op!

29 Responses

 • Leuk! Natuurlijk stel ik mij graag even voor.
  Mijn naam is dus Janneke. Ik ben 21 jaar, en woonachtig in Overijssel, in de buurt van Zwolle.
  Ik woon nog thuis, en vind dat voorlopig wel prima. Ik heb 3 zussen, en 4 broers. (Dat is inclusief 2 aangetrouwd)
  Mijn grootste hobby en passie is toch wel fotografie. Daarnaast hou ik van muziek, mijn werk (Ik werk in de gehandicaptenzorg ) en gezelligheid met vrienden en familie.
  Ik hou van jou website omdat ik vind dat je een unieke style durft te hebben, en dat getuigd van lef en een mooie persoonlijkheid. Ik vind het knap en mooi om te zien hoe open je durft te zijn in je persoonlijke artikelen, maar ook de artikelen daarnaast zijn gewoon een plezier om te lezen :-)

  Ga zo door, zou ik zeggen ! :)
  Janneke recently posted..Portret – Janneke

 • Lieke

  Nou ik ben Lieke & 16 jaar (: Ik zit op de middelbare school in 4 VWO, dus ga volgend jaar naar de 5e. Ik woon natuurlijk nog bij mijn ouders samen met mijn kleine broertje van 13 (alhoewel hij niet zo klein meer is, want hij is een kop groter als mij…) Verder heb ik een tatoeage net onder mijn sleutelbeen van een adelaar. (:

  Ik heb verschillende hobbies: gitaar spelen, zwemmen (dat is ook mijn sport) verhalen schrijven, uitgaan en natuurlijk lezen (als mijn tijd dat toe laat). Verder heb ik nog heel veel hobbies zoals shoppen en laptoppen, maar verder kom ik even niet.

  Nou ik hoop dat je het leuk vond om dit stukje te lezen ;p

 • Wat een super leuke manier om op deze manier je lezeressen beter te leren kennen!
  Ik geloof dat je mij wel redelijk kent maar wie weet zijn er nog dingen die je niet weet ;)
  Mijn naam is Helen, mijn officiële eerste voornaam Helena. Vandaar de verwarring om mijn namen soms.
  Ben 21jaar en woon samen met mijn moeder Hannie en super lief hondje Pino. Ook heb ik een erg lieve papa en is hij opnieuw getrouwd met een enorm lieve vrouw!
  In het dagelijks leven doe ik momenteel niets, ik werk fulltime aan Beautyill. Dit komt door mijn chronische aandoening fibromyalgie.
  Mijn hobby’s zijn make-up, internet, series op tv (zoals ATWT) en shoppen!
  Enne tot morgen zou ik zeggen ;) want je weet dat ik je vrijwel dagelijks graag bezoek!

 • Wat een leuk idee!
  Thuis noemen ze me (meestal) Ellen of mama. Dit jaar word ik 50 en ik ben van beroep lerares Engels. Lesgeven is mijn roeping, bloggen mijn passie. Mijn huis deel ik met twee mannen (40 en 11 jaar oud), zalig veel boeken, een prettige hoeveelheid cd’s, een belachelijk aantal jurken en schoenen en twee snel dichtgroeiende Helmers.
  Mijn moeder bel ik veel te weinig en mijn drie zusjes en dat ene broertje zie ik niet vaak genoeg.
  Hobbies? Als ik niet lees (voornamelijk Engelstalig), naar muziek luister (veel opera) of eet (ik ben een Indo) ben ik bezig met de website van het voetbalteam van mijn mannen. En dat terwijl ik een hekel heb aan voetbal!
  Pippi recently posted..Dag 524- Doel 97 Voorbeeld

 • Wat super leuk dat je dit doet Linda. Ik vind het altijd erg leuk om persoonlijk iets te lezen, over de bloggers. Ik ga van de week eens even alle reacties lezen van je volgers.

  Ik ben Kelly en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren in Zaandam, een plaatsje naast Amsterdam. Zo’n 11 jaar geleden ben ik met mijn moeder en mijn toenmalige stiefvader verhuist naar Oostzaan, een piepklein dorpje naast Amsterdam. Ik woon nog steeds in Oostzaan. Ik woon (helaas) nog thuis, samen met mijn moeder en mijn halfbroertje. Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader woont een kwartiertje, met de auto bij mij vandaan. Ik ga ongeveer 1x in de 3 weken naar hem toe. Mijn vader is hertrouwd. De vrouw van mijn vader, had al een dochter van een eerdere relatie. Ik heb dus een stiefzusje van 19! Mijn moeder is een tijd samen geweest met haar vriend. Mijn moeder en haar toenmalige vriend hebben samen, een zoon namelijk mijn halfbroertje. Haar toenmalige vriend, had al een dochter uit een eerdere relatie, dus ik heb een ‘stiefzus’ van 20. Het is niet echt meer en stiefzus, omdat deze relatie is beëindigt. Ik heb echter erg lang met haar in huis gewoond, dat wij elkaar nog wel als ‘zussen’ zien. Ik heb een onwijs ingewikkelde familie!

  Het liefst zou ik op mijn zelf willen wonen, maar dat is op het moment financieel nog niet mogelijk. Het zou namelijk, een stuk beter met mij gaan, als ik niet teveel samen ben met mijn moeder. Onze band wordt namelijk met de dag slechter. Helaas moet ik nog even door de zure appel heen bijten voordat ik op mijzelf kan. Ik studeer Pedagogiek en ik zit momenteel in mijn afstudeerfase. Ik werk daarnaast, als invalster in kinderdagverblijven en bij de buitenschoolse opvang. Ik wil later wel werk gaan doen met jonge kinderen, maar ik weet nog niet precies wat. Je kan met Pedagogiek, zoveel kanten op! Doordat ik studeer is het nog niet mogelijk om financieel een huisje op te brengen..

  Ik heb een hele lieve vriend, Timothy en wij zijn nu alweer bijna 2,5 jaar samen. De tijd vliegt ontzettend sinds ik een relatie met hem heb en het gaat nog steeds super goed. Mijn vriend studeert ook nog, hij studeert luchtvaartechnieken en moet nog een jaar langer naar school dan ik. Ik zou ontzettend graag met hem willen samenwonen, maar we kunnen er momenteel alleen nog maar van dromen.

  Mijn hobbies zijn: Bloggen natuurlijk, ik houd onwijs veel van films en ik heb daarom ook een pathe unlimited, waar ik erg veel gebruik van maak. Ik ben erg creatief en ik ben vaak aan het scrapbooken. Ik heb een nagellakverslaving en ik vind het leuk om te nailarten, als ik er inspiratie voor heb! Foto’s zijn mij erg dierbaar en ik vind het belangrijk, dat ze op een leuke manier worden opgeborgen.
  Voor de rest houd ik van shoppen, gezelligheid. Ik houd ook erg van lezen, jammer genoeg heb ik de laatste tijd er weinig tijd voor een goed boek. Ik vind tijdschriften de viva, flair of het psychologiemagazine erg leuk om te lezen.

  Liefs, Kelly
  Divaofgeneva recently posted..Review Sleek Palette Paraguaya

 • Leuk om zo iets te lezen over anderen!
  Ik ben Selina, 26 jaar en woon in Appelscha.
  Ik ben 8 jaar samen met Johan waarvan alweer 3 jaar getrouwd.
  Mijn grootste vriendin is Chica, zij is de AmStaff die Johan en ik uit het asiel hebben gered en dit hondje is mijn soul mate.
  In het dagelijks leven ben ik 32 uur per week werkzaam als Persoonlijk Begeleider in een TBS kliniek.
  Leuk, maar enerverend en vermoeiend werk.
  Daarnaast volg ik de HBO Deeltijd opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Zwolle.
  Ik ga na de zomervakantie het 4e jaar in dus het einde is in zicht!
  Om alle dagelijkse stress van me af te schudden houd ik een blog bij over beauty.
  Ik vind dit een heerlijke afwisseling evenals winkelen en naar de bios gaan in mijn vrije tijd!
  Selina recently posted..Essie Escape With Color Summer 2011

 • Hoi,
  Ik geloof dat ik niet echt ontzettend vaak een reactie plaats dus ik zal ook wat over mezelf vertellen.
  Mijn naam is Sandy, 26 jaar oud, getrouwd en moeder van Ruben, 5 maanden oud.
  Mijn grootste passie is mijn website, Passion 2 Create, die over allerlei soorten passie gaat: van creatief knutselen tot beauty en lifestyle. Op het forum en de blog worden dit soort onderwerpen dagelijks besproken en ik vind het heerlijk om zo regelmatig nieuwe inspiratie op te doen! Verder zijn fotografie en postcrossing 2 van mijn andere passies. Mijn dieren (cavia’s, konijntjes en katten? zijn mijn kleine maatjes, ik zou niet zonder ze kunnen :-)
  Verder heb ik nog een eigen blog, met persoonlijke verhalen: sandyhasselt.nl/blog Ook dit is echt één van mijn passies. ;-)
  Sandy recently posted..In het zonnetje- Jorien

 • Valerie

  Wat een leuk idee Linda! Ik ben je vaste reaguurder. ;) You know meeee.

 • Valerie

  ps. aahh wat een lief stukje van Janneke!

 • Hi Linnes! Ten eerste, wat een leuk idee om zo’n post te plaatsen! Ik zal ook even wat over mijzelf vertellen. Ik ben dus Nina, 27 jaar, en ik woon in Amersfoort, samen met mijn man Roland en dochter Nora van 2,5. We hebben ook nog een heel groot, dik konijn :) Ik heb altijd al geschreven, voor clubblaadjes, tijdschriften en gewoon voor mijzelf, en ben ruim een jaar geleden gaan schrijven voor Ciao. En heb dus sinds een paar maanden mijn eigen beautyblog. Ik heb een broertje van 25, en mijn ouders zijn alweer 35 jaar samen en wonen in de Achterhoek. Verder ben ik ondernemend en creatief, heb in 10 jaar tijd veel verschillende dingen gedaan, van sieraden maken tot organiseren van kinderkledingbeurzen en ik heb zelfs een eigen bedrijfje gehad. Een paar jaar terug ben ik na wat detailhandelsjaren, voor de klas gaan staan op het MBO waar ik 5 jaar Engels heb gegeven. De bijbehorende studie heb ik niet afgerond, er kwam namelijk een mooi blond meisje bij :) en die verdiende al mijn aandacht. Met lesgeven ben ik vorig jaar gestopt en zo weer terug de winkelbranche ingerold. Deze keer bij een drogist en binnenkort ga ik tegenover mijn huis werken, bij een andere drogist. Genoeg om naar vooruit te kijken dus! Verder heb ik een Latte Macchiato verslaving, ben ik gek op pizza en heb ik nog steeds geen rijbewijs :)

 • Leontine

  Van mij weet je al heel veel, maar ook veel nog niet. Dus hier komt ie:
  Ik heet ook gewoon Leontine, ben 33, al 13 jaar samen met Len, waarvan inmiddels al bijna 9 jaar getrouwd. Samen hebben we 2 dochters, Mara van 8 en Evi van bijna 6.
  Ik heb jaren gewerkt en gestudeeerd voor kand. gerechtsdeurwaarder. Na de geboorte van onze oudste ben ik uit deze wereld gestapt en met veel plezier parttime bij een gemeente gaan werken. Tot de zwangerschap en zeker de bevalling van onze 2e dochter.. Je weet het vervolg.. (en daar wil ik het voor hier, op je blog, zo openbaar, bij houden)

 • Hmm, ik geloof dat ik je ook wel wat informatie verschuldigd ben ;) haha. Ik ben 23 jaar (nog 13 dagen!) en op internet bekend als Milady. Ik woon nu bijna 3 jaar samen met mijn vriend in Brabant, we kennen elkaar bijna 9 jaar.
  In het dagelijks leven werk ik 4 dagen in de week, daarnaast hou ik me graag bezig met mijn blog. Ook doe ik allerlei andere creatieve dingen, wat ik maar kan bedenken. Sieraden maken, labeldoekjes naaien, af en toe een taart bakken, van alles wat eigenlijk!
  Milady recently posted..OraBrush- de oplossing voor een slechte adem

 • Awa

  Wat een leuk idee dit! En wat leuk dat je voor Viva gaat schrijven!!! Echt super! Elke week?
  Nou, ik zal ook eens even wat over mezelf vertellen. :-)
  Ik ben Awa, 20 jaar en woon in Leeuwarden bij m’n moeder en oudste broertje (17). Mijn vader woont in Heerenveen met z’n vriendin en mijn jongste broertje (11) en twee minizusjes (7 & 9). Vanaf volgende week woon ik in Groningen, waar ik Toegepaste Psychologie studeer aan de Hanze Hogeschool. Verder heb ik geen vriend, ben ik niet getrouwd en heb ik geen kinderen! Werken doe ik ook niet, maar vanaf volgende week ga ik even op banenjacht! Dan m’n hobbies. Het állerliefste wat ik doe is dansen. Ik heb vanaf m’n zevende gedanst en ben op m’n 18e gestopt, maar ga per september weer beginnen. Wel dans ik thuis minstens een uur per dag. Ook vind zijn mijn vriendinnen mijn hobbies. Shoppen met hen is erg gezellig, maar gewoon bij iemand thuis zitten kletsen vind ik ook heerlijk. Nog één van mijn grootste hobbies is nail arten. Ik heb natuurlijk niet zoveel nagellak als de meeste beautybloggers, maar mijn vriendinnen verklaren me toch aardig voor gek met mijn collectie die nu het aantal 100 neigt te bereiken hihi. Nou en als laatste natuurlijk jouw website bezoeken. Ik bekijk ‘m iedere ochtend voordat ik naar college ga. Soms laat ik een reactie achter, soms niet en soms heb ik een hele reactie getypt, druk ik op reply en geeft ‘ie een error en dan denk ik vaak LAAT MAAR of ik ben zo slim geweest m’n reactie te kopiëren (dat ga ik nu dus ook even doen)!
  Nou, dit was het eigenlijk! Ga vooral lekker door met je site, vind ‘m geweldig! De leukste van alle beautyblogs (meen ik hoor, dit zet ik niet vrolijk ook bij andere blogs neer haha)! ;-)

 • Sylvia

  Okee als iedereen met zijn billen bloot gaat doe ik dat ook maar.
  Mijn naam is Sylvia. Geboren als een Bakker maar sinds 20 jaar ben ik een Arp en iedereen zegt dan: arpie dus dat is bijna overal mijn nickname geworden. Ik ben geboren op 18-8-1968 in Utrecht en ben de jongste in een gezin met 2 broers. Ben dus inmiddels 42 jaar en de tijd vliegt. Van Utrecht verhuist naar Den Dolder, van Den Dolder naar Zeist, waar ik het vwo heb gedaan en mijn hubbie ben tegengekomen. Ik was bevriend met mijn hubbie zijn zusje en zo hebben we elkaar ontmoet toen we 17 waren. Heb dus behalve twee broers ook nog een zwager en een schoonzus, die inmiddels al weer 16 jaar op Aruba woont en daar gelukkig getrouwd is en twee kindjes heeft.Na de middelbare school ben ik gaan werken bij een pensioenfonds en daarnaast diverse (thuis)studies gevolgd zoals praktijkdiploma boekhouden, typediploma, gewichtsconsulente, schoonheidsverzorging, zelf kleding maken etc. In 1991 zijn we getrouwd in Zeist en sinds 1990 woonden we al samen. In 1992 hebben we ons eerste huisje gekocht in Zeewolde, want in Zeist waren de huizen niet te betalen voor ons, en die zou in 1993 opgeleverd worden. Was een druk jaar want inmiddels was ik zwanger van onze oudste dochter. In April verhuist en in december moeder geworden. We waren toen beide net 25.Ik ben gestopt met werken om voor de kleine te zorgen ( ja ja lekker ouderwets). De kleine was een jaar lang een huilbaby en dat was erg vermoeiend, maar we zijn er doorheen gekomen. In 1995 was ik wederom zwanger van de tweede, die in 1996 geboren is. Deze tweede dame dreigde ook een huilbaby te worden en toen zijn ze erachter gekomen dat beide dametjes allergisch waren voor koemelk. Inmiddels is duidelijk dat het niet de koemelk is maar de lactose, omdat ze beide een enzym (lactase) missen om de lactose af te breken. Niet zo interessant misschien maar heeft een aantal jaren ons leven bepaald om uit te zoeken wat ze wel en niet konden eten en om het aan andere mensen duidelijk te maken, omdat je in deze tijd nog niet veel mensen tegen kwam met hetzelfde probleem. Maar ze zijn groot geworden (inmiddels 17 en 15 jaar) en toornen huizenhoog boven hun moeder uit. In het jaar 2000 is mijn moeder ziek geworden en heeft in 2002 de strijdt verloren en was slechts 61 jaar. De meiden waren toen nog erg klein en daarom ging de verwerking hiervan eerst naar de meiden. In 2004 hebben we een groter huis gekocht in Almere, waar we sinds die tijd wonen. Het gaat niet alleen om het huis, maar in Zeewolde had je maar beperkte mogelijkheden voor de middelbare school en die mogelijkheden zijn in Almere groter, dus eigenlijk zijn we voor de meiden verhuist. Nu kunnen ze lekker naar de film en als ze straks verder willen studeren hoeven ze niet persee het huis uit als ze dat niet willen. Zelf ben ik ook weer naar school gegaan, omdat die meiden je nog wel nodig hebben maar niet meer de hele dag. Ze zijn lekker zelfstandig aan het worden en dus kan moeders weer aan haar eigen toekomst gaan denken. Op dit moment ga ik dus naar school en doe de opleiding visagie en daarnaast volg ik sinds een paar weken de opleiding assistent drogist om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen. Ben na bijna 18 jaar thuis zijn het allemaal een beetje zat en heb gewoon zin om weer aan het werk te gaan.
  Mijn hobbies zijn heel erg divers. Zelf kleding maken ( laatste tijd minder, maar heb vooral heel wat verkleedkleren voor de verkleedkist gemaakt ;-) ) kaarten maken, borduren, tuinieren, aquarium, sporten en dan ligt het aan het seizoen welke sport. Nu zijn we weer volop aan het wielrennen, maar in de nattere en koudere maanden vind ik het doodeng dus dat doe ik niet meer. Verder ben ik dol op gamen en dan vooral racespelletjes, maar dat zal wel komen omdat ik nooit mijn rijbewijs ben gaan halen en dat nog even in moet halen hahahahaha.
  liefs, Sylvia

 • christel

  nou vooruit, ik ben een ontzettende lurker haha…
  sorry hiervoor, maar ik zal daarom op je verzoek ook een uitzondering maken.
  Ik ben Christel, woon in het zuiden van het land. Bijna samenwonend, huis is in aanbouw. Ik ben volgende week alweer 26 en eigenlijk pas sinds 2 jaar een beetje met alle beauty bezig. Ik zing nl in een bandje en sja dan moet je er goed uit zien! En daarom lees ik hier alle tips… Heel fijn..nja dat was het wel een beetje… Groetjes

 • Leuk! Zal ik dan ook maar effe gezellig meedoen? ;)
  Ik ben Nathalie maar mijn vrienden en familie noemen me Natje, Nati of Thalie. Nicknames genoeg! ;)
  Ik ben een Belgje (ja hoor, een rasechte Antwerpse! :D ) en word over 4 dagen alweer 28 jaar. Aftellen dus… ;)
  Ik heb een zusje die in juni 21 wordt en een broertje van 12! Ja, groot leeftijdsverschil, zou wou mijn moeder het toendertijd, alhoewel ze nu wel zegt dat ze haar kinderen beter sneller achter elkaar had laten komen.
  Ik woon samen met mijn vriend, met wie ik al 4,5 jaar een relatie heb en heb 2 dochtertjes van 7 en bijna 9 jaar die de ene week bij ons wonen en de andere week bij hun papa (co – ouderschap).
  Wat kan ik nog zoal vertellen?
  Momenteel ben ik effe werkloos maar ben vlijtig op zoek naar mijn droomjob! ;) Ik heb vooral als verkoopster en in de Administratie gewerkt.
  En mijn hobbies, tja, bloggen natuurlijk! ;) En verder ga ik graag al eens naar de bioscoop of eens lekker gaan shoppen of zo. Ik breng veel tijd door achter mijn PC en ook muziek en film interesseren me.

  Voila, dat was het zo’n beetje denk ik… :)

  Liefs,
  Nathalie
  Nathalie recently posted..TIP- Win @ BeautyBeforeBreakfast

 • Leuk :) ik ben 23, woonachtig in Rotterdam met de leukste jongen van de wereld en, jawel, ambtenaar. Gek van muziek, cultuur en festivals, maar ik vind het misschien nog wel fijner om tegen mijn vriend aangeplakt een serie oid te bekijken ;) ik ben eigenlijk een heel positief en opgewekt persoon met gewoon een heel leuk leven :D
  Polkadotflying recently posted..The Bachelor een overdenking

 • nou volgens mij weet je al aardig veel over mij! maar een leuk idee :D

 • Mijn naam is Miranda. Ik ben geboren op 24 september 1993 en dat maakt mij nu 17 jaar. Ik ben woonachtig in de buurt van Almelo, hier woon ik mijn hele leven al, ik woon in huis met mijn ouders en 1 broer, mijn andere broer woont opzich zelf. Voor de rest doe ik de opleiding verzorgende IG (2de jaar) op het ROC van Twente in Almelo. Mijn hobby’s zijn : Zumba,fotograferen,schrijven, bloggen, winkelen, en muziek.
  Miranda recently posted..Zumba

 • Marijse

  Ik stel me ook wel even voor :)
  Ik ben Marijse, woon in Groningen (er gaat niets boven Groningen ;) en woon nu al weer bijna 3 jaar samen met mijn vriend en ons hondje Nanna in deze mooie stad.
  Ik studeer Small Business & Retail management en moet nog 1 jaartje,, daarna ga ik mijn vaders keukenzaak werken en uiteindelijk overnemen ;) ,, Ook weer spannend dus..
  Verder hou ik van internetten, nagellak, tv-series (Grey’s anatomy/Sex in the City) en natuurlijk van me vriend en me hondje.
  Verder heb ik nog een lieve vader en broertje, en mijn moeder is strx in juli alweer 3 jaar geleden overleden, en ik vind het altijd fijn om stukjes over je moeder te lezen omdat ik veel van mezelf herken.

  Leuk trouwens dat je in de Viva komt, welk nummer kom je?

 • Rianna

  haai haai!

  ik ben een halve lurker, ik ben gewoon niet zo van de comments. Vind het wel super om alles te lezen.. :)

  ok here we go!

  Mijn naam is Rianna, of Ri of Anna of Rian of tja.. die lijst gaat nog wel even door.
  Ik ben 18 jaar oud en woon in Groningen, mijn hele leven al.
  Hopelijk gaat dat volgend jaar veranderen, want als ik mijn diploma haal voor VWO6 ga ik naar Leiden om daar Engelse Taal en Cultuur te studeren. (wow weer 2 punten afgehandeld! xD)

  Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders en zusje (15), maar ja dat zal veranderen als ik in Leiden ga studeren, want dan moet ik natuurlijk op kamers (wie wil er nou elke dag om 5 uur opstaan om dan 3 uur en 40 minuten met de trein naar school te gaan en dan niet eens om half negen daar te kunnen ariveren??).

  Ik heb geen relatie en eigenlijk ook nooit gehad (nou ja toen ik 4 was, telt dat? xD). Zelfstandig is hoe ik mijzelf zou beschrijven en poezengek, want onze 2 poesjes Romeo en Saphira zijn mijn kleine hartediefjes!

  Hobbies heb ik in overvloed, o.a. zingen, dansen, acteren, muziek, make-up, met nagellak kliederen, lezen, films kijken en muziek. Oeff.. dat was me een lijst!

  Ik hoop dat je het leuk vond, al deze random factjes!
  Jouw blog lezen is een van de leukste dingen die ik in deze examentijd te doen heb, dus keep it up!!

  xoxo Rianna

 • Wat een leuk idee (: Ik laat af en toe een comment achter, maar lang niet zo vaak als ik zou willen. Heb soms het idee dat het toch niet uitmaakt :P Maar vooruit, ik zal eens wat over mijzelf vertellen.

  Mijn naam is Nena (ik noem mijzelf gewoon Nana) en ik ben 20 jaar jong. Ik ben geboren op 26 juni in onze flat in Tilburg. Jaja, een thuisbevalling, want dat vond mijn moeder wel zo prettig. 3 jaartjes later werd mijn broertje geboren (hij is inmiddels 17). Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik 16 jaar was. Al die tijd hebben wij bij mama gewoont. Mijn vader had een vriendin in Breda en is daar ingetrokken. Inmiddels woont papa bij ons in huis en heeft mama een flatje in de buurt. Ik mis haar ontzettend omdat ik met haar een veel betere band heb! Ja ik ben een echt mama’s kindje! (:
  Ik zit momenteel niet op school omdat ik dat niet trek. Ik heb 2 opleidingen geprobeerd maar het viel beiden keren erg tegen. Ik weet absoluut niet wat ik wil met mijn leven en sta momenteel ook niet erg stevig in mijn schoenen. Ik heb helaas last van depressie, ben ontzettend onzeker en ook nog faalangstig. Dus een opleiding zit er voorlopig niet in. Ik ben wel heel hard aan mezelf aan het werken hoor, want dit is niet echt een fijne manier van leven ;)
  Mijn grootste hobby is zingen. Dat vind ik zelfs nog leuker als mijn nagels lakken of make-uppen! Daarnaast lees ik graag boeken om ff te verdwijnen in die wereld. Heerlijk!
  Verder wil ik nog laten weten dat ik elk artikel van je lees en dat ik ze ook echt heel leuk vind! Misschien dat ik toch wat vaker van me laat horen (:
  Ga vooral nog heel lang door asjeblieft!

  xoxo
  Nana
  Nana recently posted..Nana Nails

 • Leuk initiatief! Ik heb je blog pas net ontdekt en blijf ‘m zeker bezoeken! :)

 • Martje

  Wat een leuk initiatief! Ik ben zelf ook een lurker en daar ga ik nu maar even verandering in brengen door me ook even voor te stellen =)

  Mijn naam is Martje, 21 jaar oud en ik woon in een klein dorpje in de buurt van Oss. Ik heb twee broertjes van 16 en 19 en ben bijna 4 jaar samen met mijn vriend. Ik woon nog thuis, maar aangezien hij binnenkort op zichzelf gaat wonen, zou daar zomaar eens verandering in kunnen komen, al vind ik het thuis ook nog steeds fijn.

  Ik studeer op dit moment HBO Digitale Communicatie in Arnhem en ben bezig met mijn 3e jaar. Ik vind het een erg leuke opleiding, al heb ik nog niet precies een idee van het beroep dat ik er later mee wil gaan uitoefenen. Gelukkig zijn de mogelijkheden erg breed!

  Ik ben pas sinds een jaar met beauty bezig en dan met name met nagellak, hoewel ik andere dingen ook steeds leuker begin te vinden! Sinds die tijd ben ik ook diverse weblogs gaan volgen, waaronder die van jou!

  Verder vind ik fotografie ontzettend leuk en zeker als het mooi weer is kan ik me daar helemaal mee uitleven. Ook luisteren naar muziek vind ik erg leuk. Verder vind ik het gezellig af te spreken met vriendinnen en films en televisieseries te kijken. Zelf heb ik ook een tijd een website gehad, waarop ik photoshop creaties en foto’s liet zien. Op dit moment doe ik er niets meer mee, maar ik ben wel van plan het weer op te pakken.

  Nou, dat was het wel in een notendop =). Verder wilde ik nog even kwijt dat ik het altijd erg leuk vind om je artikelen te lezen. Ze zijn lekker gevarieerd en je legt er echt je eigen stijl en persoonlijkheid in. Dat maakt je blog zo leuk! Ga zo door en hopelijk gaat het me lukken wat vaker een comment achter te laten ;-) .

 • Nou, deze ontzettende lurker zal zich ook even voorstellen…
  Mijn naam is Lya, ben bijna 28 en ik woon ook in Groningen. Ik werk als secretaresse en ik woon sinds ’07 samen met mijn grote liefde en onze 2 Maine Coon poezels.
  Ik lees je blog al een tijdje maar heb dus nog nooit een comment achter gelaten. Maar ik kan me voorstellen dat je erg benieuwd bent wie er nou eigenlijk je blog lezen, dus vandaar dat ik toch een berichtje achterlaat :)
  Je make-up reviews vind ik altijd erg fijn om te lezen en ze geven een goed beeld van wat we kunnen verwachten. En ze zorgen natuurlijk voor ontzettend hevige gevoelens van hebberigheid!! :)
  Swirly recently posted..kheb er lak aan

 • Stephanie

  Wat een leuk idee en tuurlijk ga ik hier op reageren!

  Ik ben ook een lurker maar daarom vind ik je blog niet minder leuk!
  Ik ben Stephanie, 23 jaar en woonachtend in Haarlem. Hier woon ik alweer 6 jaar op mijzelf en de laatste 2 jaar samen met mn vriend met wie ik inmiddels al weer bijna 4 jaar samen ben.
  Ik werk als radiotherapeutisch laborant, waar laat ik liever even achterwege, maar dat lijkt me begrijpelijk!
  Mijn familie woont door het hele land heen verspreid en ik zie ze helaas niet zo vaak als ik zou willen! Ik ben opgegroeid in de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en zou kom daar nog steeds graag!
  Mijn tattoo ken je net als mijn gezicht die erbij hoort, die staat al op je site!
  Ik ben je site gaan volgen ten tijde dat jij je open brief had geschreven. Via twitter zag ik een linkje en uit nieuwsgierigheid heb ik erop geklikt en vervolgens voor ik het wist je hele site gelezen! Toen had ik nog niet door dat je voornamelijk over beauty schrijft, en ik wou je enkel al volgen vanwege jouw kijk op de wereld. Scherp, eerlijk en tja… je schrijfstijl is fijn om te lezen!
  Ga zo door Linda, je blogs zijn leuk, goed leesbaar en je hebt altijd mooie foto’s!

  Owh ja een dingetje, via mobiele bezoekjes op je site zie ik het introstukje nooit. Dus ik kan het artikel pas lezen onder de titel klopt dat?)

 • Wat een leuk idee zeg, ik ga je vragen maar even beantwoorden in een soort voorstelrondje. :P

  Ik ben Tamara en word aankomende donderdag 22 lentes jong. Ben op dit moment werkzoekende en geen student meer. Heb fotografie gestudeerd en hoop daar in mijn toekomst in verder te kunnen. Verder ben ik wonende in een klein dropje in Overijssel, genaamd Enter. Zal je vast niet bekend voor komen, dan alleen van de knopjes van je toestenbord. :) Verder woon ik nog bij mijn ouders, en heb het hier goed en naar m’n zin. Heb nog lang niet zoiets van, ik wil gaan samen wonen of op mezelf, alles word opzich voor me gedaan, al betaal ik daar ook voor natuurlijk. Mijn intresses zijn: Fotografie, Muziek, Festivals, Voetbal, Uitgaan. En ik hou enorm veel van m’n vriend. En oja ik lees je blog best vaak, en heel soms een reactie. Omdat ik totaal niet weet wat ik er dan neer moet zetten. Ik hoop hierbij voldoende te hebben verteld, wil je nog meer weten. Ask me, je kunt me zo vragen via mijn eigen blog. :)

  Liefs,
  Tamara.
  Tamara recently posted..Shoutout vs Winactie 10

 • Lise

  Mijn naam is Lise. Ik ben 21 jaar. Ik woon in België samen met mijn mama (mijn ouders zijn gescheiden). Ik heb nog een jongere zus die bij de papa woont. Zelf zie ik hem jammer genoeg niet meer.
  Ondertussen ben ik al 3jaar en 5 maanden samen met mijn grote liefe ^^ hij is echt fantastisch!
  Ik studeer voor schoonheidsspecialiste en ben bijna klaar met mijn laatste module. Ik doe nog verschillende cursussen zoals kleurconsulente, kookles en photoshop.
  Ik ben gek op make-up, parfum, mode,… een beetje een shopverslaafde ook wel denk ik.

  Ik ben op je blog gekomen via andere blogs en ben helemaal van in het begin beginnen lezen en kijk nu eigenlijk elke dag of er iets nieuws opstaat.
  Zo dit was mijn eerste comment ^^

 • Ojee, een beetje een late comment! Ik ben dus Sophie en mijn bijnaam is Soof. Ik ben gek op beauty, make-up, nagellak & fashion en daar over gaat mijn blog girlsnewz.blogspot.com ook over. Ik ben 12 jaar, over een maandje word ik 13. Ik woon in een dorp in Zeeland. Ik heb 2 jongere zusjes, ik ben dus de oudste. Mijn grootste hobby’s zijn beauty & fashion en dansen & zingen. Ik zit op de middelbare school in 1 VWO. Mijn ouders zijn gescheiden en ik woon de ene week bij mijn vader en de andere week bij mijn moeder. Later wil ik hoofdredacteur worden van een girly tijdschrift en ik wil ook een eigen webshop of winkel oprichten. Ik hoop dat je dit leuk vond om te lezen :)
  Sophie recently posted..Essence Meet-me@holographics – Nagellak Swatches!

Leave a Reply

latest posts from Over mij

Mama en ik
IMG_1752

#ikwordfit (deel 2): Cambridge 500 dieet & afgevallen

Posted on Mar 26, 2015 in Health | 5 comments

IMG_9921

Happy new year: mijn goede voornemens

Posted on Jan 7, 2015 in Over mij | 2 comments

latest posts from Lifestyle

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville

Boekreview: Het bloed kruipt – Stuart Neville

Posted on Oct 31, 2016 in Books | no responses

My Paper Bag 02

New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted on Sep 9, 2016 in Fashion | 2 comments