Guess who’s back?

Posted by Linda Canter | July 9, 2011 12

Ladies en een enkele gentleman: I’m back! Rob en ik zijn dinsdag terug gekomen uit de VS en zijn daarna nog een aantal dagen naar een vliegshow in België geweest.

Ik was van plan om flink vooruit te schrijven, maar uiteindelijk is het niet gelukt om voor de hele vakantie posts in te plannen. Ik kreeg veel lieve reacties van mensen die updates misten, waarvoor dank. Vanaf nu zal elke dag weer een nieuwe post verschijnen en voortaan een uurtje eerder dan eerst: om 6 uur ‘s ochtends.

Onze vakantie in Orlando en Miami Beach was waanzinnig. Maar daarover later meer. Deze update gaat namelijk over… beautyspulletjes! Ik heb niet enorm veel gekocht, omdat mijn collectie aardig verzadigd is. Toch waren er een aantal dingen die ik heel graag wilde kopen, die in de VS veel goedkoper zijn dan hier. Van alle items vinden jullie uiteraard de komende tijd reviews en veel foto’s. Vandaag zijn het alleen lettertjes…

Ik kocht twee tubes Mint Julep Masque van Queen Helene. De reviews zijn altijd zo goed, dat ik er direct twee kocht. Ik heb twee mascara’s gekocht: de 1000 lashes van Hard Candy met vibers en High Defenition Lashes van Clinique.

Op nagellakgebied hield ik het ook redelijk rustig: ik kocht 3 neonkleuren van Sinful Colors (paars, roze en geel), een camelkleurige lak van Barielle en verder eentje van Hard Candy en Pure Ice.

Ik heb ook eindelijk mijn eerste echte MAC-product gekocht, een paint pot in Soft Ochre. Verder heb ik een aantal goede, naturelle en matte oogschaduws gekocht van de huismerken van Sephora en Ulta. Ook Stila’s It-girl-palette is in mijn koffer beland. Verder kocht ik een mooie aftersun met shimmer van Hawaiian Tropic, een grote pot hairmayonaise, een flinke tube Palmers cocoa-crème, een lippenbalsem van hetzelfde merk en nog een balsem van EOS (vooral vanwege de leuke verpakking). Voor beautyvriendinnetje Valérie (en oke, ook vier voor mezelf) kocht ik een paar jumbo pencils van NYX.

Mijn mooiste aanschaf zijn echter twee nieuwe tattoos en die laat ik jullie binnenkort zien in de komende edities van Tattoo Thursday.

Naar welke producten die ik heb gekocht ben jij het meest benieuwd?

12 Responses

Leave a Reply

latest posts from Reizen

Roadtrip
Winter Wonderland Hydepark 01

Kerstshoppen in Londen en Rome: wie gaat er mee?

Posted on Nov 20, 2014 in Personal | 2 comments

20140630_141655

Reisverslag: mijn vakantie in Thailand

Posted on Aug 11, 2014 in Reizen | 3 comments

Articles you may be interested

bangkok_city