New in: booties van Young Spirit

Posted by Linda Canter | July 25, 2012 3

Hiep hiep hoera, ik heb ze gevonden. Het perfecte alternatief voor de prachtige Fraankie-boots van Steve Madden. Ik dacht dat ik al goed had gekeken bij V&D, maar na een tip van de lieve Joyce nam ik nogmaals een kijkje in de webshop.

En daar vond ik deze:


De laarzen zijn van echt leer en dat leer is een beetje opgeruwd. Ze zijn daardoor nog net wat stoerder. De zolen zijn grof, wat ik heel goed vind passen bij de schoenen. Ze zitten ook nog eens als gegoten en waren afgeprijsd van 99,95 naar 59,95. I like!

3 Responses

Leave a Reply

latest posts from Shoplogs

Yves-Rocher-shoplog-oktober-13-02
Shoplog-04

Shoplog Las Vegas

Posted on Sep 18, 2013 in Shoplogs | 5 comments

TD-FI

Shoplog Transdesign

Posted on Sep 4, 2012 in Shoplogs | 13 comments

Articles you may be interested

China-Glaze-Pool-Party-02
CG_DPL_MonstersBall1#27D314--with-Abigail's-signature2

Persbericht: China Glaze Monsters Ball

Posted on Sep 20, 2013 in Persberichten | 2 comments

FI-China-Glaze-For-Audrey

Vergelijking: China Glaze – For Audrey en Tiffany-doosjes

Posted on Jul 21, 2013 in Nagellak | 7 comments