EOTD: Turquoise

Posted by Linda Canter | August 6, 2012 4

Vandaag heb ik een hele simpele EOTD voor je: een look die ik graag draag. Omdat ‘ie zo simpel is dus. Ik hou niet van veel make-up en dit is voor mij genoeg. Als ik een feestje zou hebben, zou ik trouwens wel meer uitpakken. Dit is een look voor overdag.

Op mijn oogleden zie je twee matte oogschaduws van Sephora (universal beige 08 en café latte 58). Het oogpotlood is van Gosh (Cool Mint) en de turquoise eyeliner is van Essence (Metal Glam 03: Pretty Cool).

Wat vind je van deze look?

4 Responses

Leave a Reply

latest posts from Reviews

Treacle-Moon-mini's
Philips-Lumea-05

Update: mijn ervaringen met de Philips Lumea deel 2

Posted on Apr 23, 2015 in Beauty | 3 comments

Faber-Castell-polychromos-05

Faber-Castell Polychromos 120 in kist

Posted on Apr 3, 2015 in Books | 4 comments

Articles you may be interested