EOTD: Turquoise

Posted by Linda Canter | August 6, 2012 4

Vandaag heb ik een hele simpele EOTD voor je: een look die ik graag draag. Omdat ‘ie zo simpel is dus. Ik hou niet van veel make-up en dit is voor mij genoeg. Als ik een feestje zou hebben, zou ik trouwens wel meer uitpakken. Dit is een look voor overdag.

Op mijn oogleden zie je twee matte oogschaduws van Sephora (universal beige 08 en café latte 58). Het oogpotlood is van Gosh (Cool Mint) en de turquoise eyeliner is van Essence (Metal Glam 03: Pretty Cool).

Wat vind je van deze look?

4 Responses

Leave a Reply

latest posts from Reviews

Oriflame-Tender-Care-Gift-Box-04
OPI-Fifty-Shades-of-Grey

Swatches: OPI Fifty Shades of Grey

Posted on Jan 23, 2015 in Beauty | one comment

Roberto-Cavalli-Paradiso-01

Parfum: Roberto Cavalli – Paradiso

Posted on Jan 21, 2015 in Parfum | 2 comments

Articles you may be interested