EOTD: Turquoise

Posted by Linda Canter | August 6, 2012 4

Vandaag heb ik een hele simpele EOTD voor je: een look die ik graag draag. Omdat ‘ie zo simpel is dus. Ik hou niet van veel make-up en dit is voor mij genoeg. Als ik een feestje zou hebben, zou ik trouwens wel meer uitpakken. Dit is een look voor overdag.

Op mijn oogleden zie je twee matte oogschaduws van Sephora (universal beige 08 en café latte 58). Het oogpotlood is van Gosh (Cool Mint) en de turquoise eyeliner is van Essence (Metal Glam 03: Pretty Cool).

Wat vind je van deze look?

4 Responses

Leave a Reply

latest posts from Reviews

TBS-Chocolate-03
Rituals-Hammam-04

Rituals Hammam Hot Scrub en Body Mud

Posted on Jun 14, 2014 in Reviews | one comment

Clinique-Featherless-mascara-01

Review: Clinique Lash Power Feathering mascara

Posted on Jun 12, 2014 in Reviews | 2 comments

Articles you may be interested

FI-Clinique-High-Impact-lashes
The-Falsies-FI

Review: Maybelline The Falsies Feather Look

Posted on Aug 31, 2012 in Reviews | 6 comments

03-Groen

EOTD: Groen en paars

Posted on Aug 11, 2012 in Reviews | 3 comments