EOTD: Turquoise

Posted by Linda Canter | August 6, 2012 4

Vandaag heb ik een hele simpele EOTD voor je: een look die ik graag draag. Omdat ‘ie zo simpel is dus. Ik hou niet van veel make-up en dit is voor mij genoeg. Als ik een feestje zou hebben, zou ik trouwens wel meer uitpakken. Dit is een look voor overdag.

Op mijn oogleden zie je twee matte oogschaduws van Sephora (universal beige 08 en café latte 58). Het oogpotlood is van Gosh (Cool Mint) en de turquoise eyeliner is van Essence (Metal Glam 03: Pretty Cool).

Wat vind je van deze look?

4 Responses

Leave a Reply

latest posts from Reviews

Yankee-Candle-FI
Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03

Swatches: Essie Dress to Kilt herfst 2014

Posted on Sep 30, 2014 in Nagellak | 7 comments

Paula's-Choice-Mega-Length-Lash-Extending-Mascara-05

Paula’s Choice Megalength Lash Extending Mascara

Posted on Sep 29, 2014 in Make-up | 4 comments

Articles you may be interested

Clinique-Featherless-mascara-01
Gekleurde-mascara-03

Review: Miss Sporty – gekleurde mascara’s

Posted on Jun 4, 2014 in Reviews | 2 comments

L'Oreal-Volume-Million-Lashes-So-Couture-02

Review: Volume Million Lashes So Couture van L’Oréal

Posted on May 5, 2014 in Reviews | 3 comments