EOTD: Turquoise

Posted by Linda Canter | August 6, 2012 4

Vandaag heb ik een hele simpele EOTD voor je: een look die ik graag draag. Omdat ‘ie zo simpel is dus. Ik hou niet van veel make-up en dit is voor mij genoeg. Als ik een feestje zou hebben, zou ik trouwens wel meer uitpakken. Dit is een look voor overdag.

Op mijn oogleden zie je twee matte oogschaduws van Sephora (universal beige 08 en café latte 58). Het oogpotlood is van Gosh (Cool Mint) en de turquoise eyeliner is van Essence (Metal Glam 03: Pretty Cool).

Wat vind je van deze look?

4 Responses

Leave a Reply

latest posts from Reviews

Marc-Jacobs-MBM3188-06
Etos-scrub-03

Etos Wellness Inner Calm Salt Scrub

Posted on Apr 23, 2014 in Reviews | 2 comments

Paula's-Choice-The-Nude-Mattes-Eyeshadow-Palette-09

Review: Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette

Posted on Apr 19, 2014 in Reviews | 3 comments

Articles you may be interested

Dior-Mystic-Metallics-5-couleurs-Bonne-Etoile-384-07
FI-Eotd

EOTD: Inglot matte met winged eyeliner

Posted on Jul 1, 2013 in Reviews | 3 comments

FI-EOTD-Mintgroene-eyeliner

EOTD: Mintgroene eyeliner

Posted on May 11, 2013 in Reviews | 3 comments