Review en swatches: Rimmel Apocalips Lip Lacquers

Posted by Linda Canter | February 15, 2013 9

Een paar bloggers lieten een tijdje geleden al een sneakpeak zien van de nieuwe Rimmel Apocalips lip lacquers en ik was direct verliefd op de fuchsiaroze kleur Apocaliptic. Maar ook Celestial sprak me enorm aan: een oudroze kleur. En ook Stargazer ging de test in.

Toen ik de eerste reviews zag verschijnen wist ik het zeker: Apocaliptic en ik: wij horen bij elkaar. Vandaag laat ik je mijn nieuwe liefde zien. Samen met haar zusjes Celestial en Stargazer.

Rimmel-Apocalips-Lip-Lacquers

Van boven naar beneden: Stargazer, Celestial en Apocaliptic

De verpakking is ontworpen als een soort buitenaards object. De Lip Lacquer zit in een lange huls met een sponsapplicator waar een gaatje in en onder zit. Hiermee wordt de applicator bijgevuld en hoef je hem dus niet steeds in de huls te stoppen als je je lippen stift. Tenminste, dat is het idee. Met mijn volle lippen red ik het niet met een keer ‘dopen’ in de huls.

Rimmel-Apocalips-Lip-Lacquers-02

Rimmel-Apocalips-Lip-Lacquers-Swatches

Vlnr: Stargazer, Apocaliptic en Celestial

Lip Lacquers zijn lipsticks met de glans van een gloss. Zoals je ziet zijn ze enórm gepigmenteerd. Stargazer heeft een mooie shimmer in zich, terwijl Apocaliptic en Celestial lekker creamy zijn. Zelf kies ik vaak voor kleuren met een crèmefinish, dat vind ik gewoon mooier.

Dan de swatches op mijn lippen.

Rimmel-Apocalips-Lip-Lacquer-Stargazer

Stargazer

Rimmel-Apocalips-stargazer-swatch

Stargazer

Zoals ik al zei bevat Stargazer duizenden gouden microglittertjes. Ik vind het geen lelijke kleur, het is zelfs wel feestelijk (voor kerst bijvoorbeeld), maar het is niet mijn smaak. Wel ideaal voor meiden die op zoek zijn naar iets wat niet teveel opvalt.

Rimmel-Apocalips-Lip-Lacquer-Celestial

Celestial

Rimmel-Apocalips-Celestial-swatch

Celestial

Celestial past heel erg goed bij me. Het is eigenlijk een vrij saaie en heel veilige creamy roze kleur en ik vind hem prachtig. Dit is zo’n kleur die je overal bij kan dragen, zelf als je al heftige oogmake-up draagt. Ik heb veel van zulk soort kleuren lippenstift en dit is een mooie aanvulling.

Rimmel-Apocalips-Lip-Lacquer-Apocaliptic

Apocaliptic

Rimmel-Apocalips-Apocaliptic-swatch

Apocaliptic

Rimmel-Apocalips-Apocaliptic-swatch2

Apocaliptic

Rimmel-Apocalips-Apocaliptic-swatchFOTD

Apocaliptic

Dan mijn favoriet, Apocaliptic. Als ik hem zo zie op de foto’s denk ik: oooh, wat een mooie kleur. Toch ben ik een beetje onzeker als ik hem draag: aangezien ik vrij volle lippen heb kunnen opvallende kleuren nog wel eens clownesk staan. Hierboven zie je een foto van een make-uploze Linda met alleen Apocaliptic op: wat vind jij ervan?

De applicator stift heel fijn, je kan er secuur mee werken. Over de draagtijd op mijn lippen ben ik minder tevreden. Ik dacht, of nee, had gehoopt dat deze lipsticks langer zouden houden dan gemiddeld, maar dat is niet het geval. Een broodmaaltijd overleven ze niet. Dat vind ik niet gek, maar wel jammer.

 De Rimmel Lip Lacquers zijn sinds deze maand in de winkels te vinden voor €10,99. In totaal zijn er zeven kleuren.

Heb jij al een Lip Lacquer in huis? Welke kleur vind je het mooist?

9 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments