Khroma Beauty: Kim en Kourtney’s Kardazzle

Posted by Linda Canter | March 9, 2013 5

Het is één van mijn guilty pleasures: kijken naar The Kardashians. Welke spin-off het ook is: ik vind het leuk. Ik ben niet persé fan van de meiden, maar vind het wel leuk hoe ze carrière hebben gemaakt met hun reallifeserie.

Ze hebben eigen winkels, een kledingmerk en dus kon een eigen beautylijn ook niet uitblijven. En nu is daar Khroma Beauty.

Kim, Khloe en Kourtney Kardashian

Kim, Khloe en Kourtney Kardashian

Je hebt ze waarschijnlijk al op andere blogs voorbij zien komen: de Kardazzle palettes. Ik heb Kim’s Kardazzle en Kourtney’s Kardazzle. De palettes hebben een spiegeltje in het deksel, maar kunnen maar 90 graden worden gedraaid. Niet zo heel handig.

Kim's Kardazzle & Kourtney's Kardazzle

Kim’s Kardazzle & Kourtney’s Kardazzle

Kim's Kardazzle & Kourtney's Kardazzle

Kim’s Kardazzle & Kourtney’s Kardazzle

Kim's Kardazzle

Kim’s Kardazzle

Het palette van Kim bestaat uit grijze, zilveren en blauwe tinten. Een opmerkelijke keuze, want ik heb Kim nog nooit blauwe make-up gezien. Dat neemt niet weg dat ik beide donkerblauwe kleuren uit het palette erg mooi vind.

Kim's Kardazzle oogschaduw Kim's Kardazzle oogschaduw

De palettes zijn geschikt voor het hele gezicht, want in het onderste laatje zitten een blush, highlighter en bronzer. Super leuk dat dit er ook bij zit.

Kim's Kardazzle oogschaduw, highlighter, bronzer en blush

De swatches dan. Ik heb veel negatieve verhalen gelezen over de pigmentatie van de vier matte oogschaduws, dus ik depte met angst en beven mijn vinger in de eerste kleur. En vond daar een hele prima gepigmenteerde antracietgrijze kleur.

De lichtgrijze kleur is bijzonder slecht gepigmenteerd (hij voelt ook heel hard aan), maar de rest van de kleuren is helemaal prima. De eerste kleur van de glanzende kleuren is mooi als highlighter.

Collage Kim

Ik vind de kleur van de blush ook erg mooi, ondanks dat ik dat nooit gebruik. Een fijne roze kleur. De highlighter is prachtig en de bronzer is veel te donker voor mijn bleke huid.

Een ooglook dan met alleen kleuren uit het palette, een beetje oogpotlood (alleen op mijn waterlijn) en mascara. Ik vind de blauwe oogschaduw en de zwarte kleur met glittertjes die ik als eyeliner heb gebruikt erg mooi.

EOTD-Kim EOTD-Kim-02

Dan Kourtney’s Kardazzle. Deze kleuren spreken me in eerste instantie veel meer aan, omdat ik vaker bruintinten gebruiken dan blauw en zilver.

Kourtney's Kardazzle

Kourtney’s Kardazzle

Kourtney's Kardazzle oogschaduw Kourtney's Kardazzle oogschaduw

Opnieuw vier matte oogschaduws, vier met shimmer en in de lade een blush, highlighter en bronzer.

Kourtney's Kardazzle oogschaduw, highlighter, bronzer en blush

De eerste kleur is nauwelijks zichtbaar en ook de tweede en derde kleur zijn verre van indrukwekkend. De vierde matte kleur gaf best een beetje kleur af op mijn ooglid en ik denk dat je er met primer best wat van kan maken. De rest van de (shimmery) kleuren zijn weer geweldig gepigmenteerd.

Collage Kourtney

Ook deze highlighter is weer prachtig. Ik heb hem voor de volgende ooglook ook onder mijn wenkbrauwen gebruikt. Ik denk dat ik bij deze look beter primer had kunnen gebruiken, maar op deze manier zie je de pigmentatie wel beter. Ik vind het een mooi palette, vooral de roodachtige kleuren spreken me aan.

EOTD-Kourtney-01 EOTD-Kourtney-02 FOTD

Geen twee kleuren ogen, maar wel twee kleuren oogschaduw (en op mijn gezicht BB Cream van Yves Rocher). Ik vind beide looks erg leuk en ben dan ook blij met beide palettes. Ondanks de slechte pigmentatie van een aantal matte oogschaduws vind ik het wel aanraders.

De palettes kosten €16,95 per stuk wat ik ietwat aan de hoge kant vind. Je kan ze o.a. kopen via Khroma Beauty Products en bij John Beerens.

Welke palette vind jij het mooist: dat van Kim of Kourtney?

5 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments