Rimmel Scandaleyes Lycra Flex mascara

Posted by Linda Canter | April 21, 2013 10

Toen ik las over deze nieuwe mascara van Rimmel, was mijn eerste gedachte: “Ja ja, het zal wel.” Waarom? Omdat Rimmel belooft dat je wimpers zacht blijven, zodat je later opnieuw nog even een laagje kan aanbrengen.

Zachte wimpers dus en geen harde, breekbare spinnenpootjes. Ik heb nog nooit een mascara gehad die niet hard werd, dus ik kon niet wachten om hem te testen. Ik was dan ook heel blij toen ik hem ontving in de goodiebag van Coty.

[noteblock]Zelfs schandalig lange wimpers zouden een zachte kant moeten hebben. Dankzij de nieuwe Scandaleyes Lycra® Flex mascara krijg jij het volume dat je nodig hebt, zonder afbreuk te doen aan comfort. Deze supervolumemascara is verrijkt met gewichtsloze Lycra®-technologie en belooft ongelooflijk volle wimpers die nooit hard of breekbaar aanvoelen. Het unieke Scandaleyes MaxDensity-borsteltje komt overal bij en mist geen enkele wimper. – Rimmel[/noteblock]

Rimmel-Scandaleyes-Lycraflex-mascara-01

De huls is felgroen, leuk en opvallend. Het stickertje met de streepjescode en de kleur is makkelijk te verwijderen, dus dat heb ik later snel gedaan. Het borsteltje is echt huge, enorm!

Rimmel-Scandaleyes-Lycraflex-mascara-02

Jullie zijn vast benieuwd naar de mascara op mijn wimpers. Hieronder zie je mijn kale wimpers, daarna met één laagje en daarna met twee laagjes mascara.

Collage Rimmel Scandaleyes Lycraflex zonder Collage-Rimmel-Scandaleyes-Lycraflex-1-en-2-laagjes

Na de eerste keer dat ik de mascara gebruikte wist ik het al: dit is een nieuwe favoriet. Inmiddels gebruik ik hem sinds een weekje elke dag en ik ben dolenthousiast.

De mascara geeft mijn korte en bijna onzichtbare wimpers veel kleur en volume. Hij krult ze ook, wat ik niet gewend ben van een mascara. Het borsteltje is erg groot, wat ik een klein nadeel vind: ik smeer namelijk best veel mascara per ongeluk op mijn oogleden. Een ander voordeel: de mascara loopt niet uit en geeft niet af. Dus geen zwarte strepen meer onder mijn ogen na een lange dag.

Blijven mijn wimpers echt zacht? Ja, gek genoeg wel! Ik geloofde er niet in, maar het is echt waar. Ik moet wel zeggen dat de mascara naarmate de dag vordert (of hoe langer je hem op hebt eigenlijk) steeds droger lijkt te worden, maar lang niet zo droog als andere mascara’s. Als je hem net hebt aangebracht (en hij is opgedroogd) zijn je wimpers echt zacht en kan je goed een tweede laagje aanbrengen, zonder dat de boel gaat klonteren.

Ik heb ook geprobeerd ‘s avonds nog een laagje aan te brengen, maar bij drie laagjes gaat hij wel echt klonteren. Misschien kan het als je één laagje hebt aangebracht ‘s ochtends, maar twee is wat mij betreft echt de max. Het verwijderen duurt iets langer dan normaal (ook met een super-de-luxe oogreiniger), maar dat is zeker niet storend.

Al met al is dit echt een waanzinnig fijne mascara voor een goede prijs: hij kost rond de 12 euro. Tot 28 april krijg je bij Etos het tweede Rimmel-product gratis.

Lijkt deze mascara jou fijn?

10 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments