Vergelijking: China Glaze – For Audrey en Tiffany-doosjes

Posted by Linda Canter | July 21, 2013 7

Wie kent ze niet: die mooie sieradendoosjes van Tiffany’s. De blauwe kleur is een kleur die speciaal voor de juwelier is ontworpen en die niet zomaar gebruikt mag worden door anderen.

Toch komt de lak For Audrey van China Glaze, heel subtiel refererend aan Breakfast at Tiffany’s, heel dicht in de buurt van Tiffany Blue. Volgens mij is het één van de populairste kleuren van China Glaze.

Ik heb altijd al zitten azen op sieraden van Tiffany’s. Toen ik in New York was in 2006 stond ik te stuiteren op 5th Avenue. Helaas had ik toen écht geen geld om me iets van hen te kunnen veroorloven. Mijn eerste Tifanny-sieraad was een armband die ik kreeg van Rob in 2009, toen ik 25 werd. Daarna, datzelfde jaar nog, kreeg ik van hem een ring (en die zie je op de foto hieronder). Als laatste kreeg ik een ketting van mijn moeder, een soort erfstuk, voor als ze er niet meer zou zijn.

En zo had ik dus opeens drie blauwe Tiffany-doosjes én natuurlijk de China Glaze-lak om ze mee te vergelijken.

China-Glaze-For-Audrey-04

China-Glaze-For-Audrey-03

China Glaze – For Audrey

China-Glaze-For-Audrey-01

De kleur komt héél dicht in de buurt. Het is misschien niet exact dezelfde kleur, maar toch onmiskenbaar Tiffany Blue. Bovendien: de doosjes hebben zelf ook niet allemaal precies dezelfde kleur. Het doosje van de armband uit Londen neigt meer naar groen dan die uit Las Vegas (ring) en Amsterdam (ketting).

China-Glaze-For-Audrey-02

Ik ben dol op de mooie blauwe kleur van deze nagellak én op mijn mooie doosjes. Ik kan niet wachten om er eentje aan de collectie toe te voegen (en dat is een stille hint voor manlief ;-) ).

Hoe vind jij For Audrey?

7 Responses

Leave a Reply

latest posts from Nagellak

Essie-Leggy-Legend-04
OPI-Venice-collectie-FI

Swatches: O.P.I. Venice collectie fall/winter 2015

Posted on Sep 9, 2015 in Beauty | 3 comments

Sally-Hansen-B-Girl-02

Swatches: Sally Hansen Miracle Gel B Girl

Posted on Jul 4, 2015 in Beauty | 5 comments

Articles you may be interested