Shoplog Las Vegas

Posted by Linda Canter | September 18, 2013 5

Joehoe, ik ben terug uit de VS! Ik heb niet vreselijk veel geshopt, maar bijna alles wat ik heb gekocht heeft wel wat met beauty te maken. Het zal ook eens niet ;-)

Een van de eerste dingen die ik kocht komt van mijn wishlist: Olay Regenerist Microdermabrasion & Peel System. Ik kwam de set toevallig tegen bij Target voor 26 dollar en mikte hem in mijn karretje. Ik heb de doos weggegooid, want die nam teveel ruimte in beslag in de koffer.

Shoplog-07

Ik kocht bijna alles van mijn wishlist trouwens, zoals twee Lady Speed Stick deo’s (Powder Fresh) en twee van Secret. Ik gebruik Lady Speed Stick al heel lang, ik heb er ooit een stuk of tien via eBay gekocht. Dat was wel duurder, vandaar dat ik ze nu nog maar wat backups heb gekocht. Secret schijnt zo mogelijk nog beter te zijn dan Lady Speed Stick. Dat kan ik bijna niet geloven, dus kocht ik ze om het in elk geval uit te proberen. Voor twee sets van twee deo’s heb ik 3,59 en 3,94 dollar betaald.

Shoplog-09 Shoplog-01

Ook de Slide On Eyeliner van NYX stond op de wishlist. Ik wilde persé een zwarte, de rest maakte me niet veel uit. Ik kocht uiteindelijk de zwarte kleur (Jet Black), Golden Olive (olijfgroen) en Golden Brown (goudbruin). Het schap van deze oogpotloden is zo vaak geplunderd, ik heb flink moeten zoeken naar Jet Black. Ze waren $7,99 per stuk en ik kocht ze bij Ulta en Target.

Shoplog-03

Ik kocht Miracle van Lancôme uiteindelijk duty free op het vliegveld van Vegas. Het is een grote fles van 100 ml en ik heb er 78 dollar voor betaald. Dat is ongeveer de helft van wat hij in Nederland kost!

African Black Soap is duur, maar blijkbaar in de VS niet. Ik kocht een groot stuk zwarte zeep van SheaMoisture voor maar 5 dollar bij Targer. Ik heb eerder zulke zeep gebruikt voor mijn gezicht en dat is me goed bevallen. Ik was dan ook heel blij met deze vondst.

Shoplog-08 Shoplog-02

Ik vind de gekleurde mascara trend super leuk, zelfs na mijn slechte ervaring met die van H&M. Ik had al gezien dat Maybelline de Great Lash mascara in verschillende kleuren had uitgebracht, maar dit was een LE. Ik had dus geen idee of ze nog te koop waren, maar ik vond alle kleuren bij Walmart. Ik nam I See Blue mee, een echte jaren 80-knalblauwe mascara. Hij kostte $3,49. Ook van Rimmel vond ik een gekleurde mascara, deze keer paars. Hij heeft me 4 dollar gekost. Beide kleuren zijn te gek!

Shoplog-05

Van Rimmel kocht ik ook de Stay Matte-poeder. Deze gebruikte ik vroeger altijd en hij was super fijn. Later heb ik veel andere poeders gebruikt, maar voor 7,5 dollar kon ik hem niet laten liggen bij Walgreens. Had ik wel moeten doen, want bij Walmart zag ik hem voor 5 dollar.

Omdat mijn haar droog is geworden kocht ik het Hydrating Macademia Oil Intensive Mask van Organix. Dit kostte me 8 dollar en na het eerste gebruik was ik absoluut niet onder de indruk. Hopelijk verandert dat nog.

Shoplog-13

Ik kocht ook een prachtige lipstick van Maybelline (SuperStay 14H) in de kleur Eternal Rose. Hij kostte maar $7,50 en de kleur is geweldig, maar hij blijft zeker geen 14 uur zitten. Helemaal niet als je biertjes gaat drinken en gaat stappen in de woestijn waar het ‘s nachts ook nog 30 graden is.

De Baby Lips van Maybelline mochten niet ontbreken: ik kocht een transparante versie met SPF 20 (omdat mijn lippen altijd verbranden) en Pink Shock uit de nieuwe Baby Lips Electro-collectie. Dit is een collectie van 6 neonkleuren die net in de winkels lag in de VS. Beiden kostten rond de 3 dollar.

Shoplog-06

Natuurlijk kocht ik ook eindelijk de Caramel Cream lipbutter van Nivea (die niet in Nederland verkrijgbaar is). Dit is het enige product wat in Nederland goedkoper is (niet zo gek, het is een Duits merk). Ik betaalde $5,49 voor een tinnetje.

Ik kocht ook een fles Vaseline-bodylotion, eentje die ongeparfumeerd is. Dit werd me aangeraden door mijn tatoeëerders om op mijn nieuwe tattoo’s te smeren. Hij is heerlijk en trekt snel in. Bovendien was hij goedkoop: $3,29 voor een grote fles.

Nagellak kan natuurlijk niet ontbreken. Ik kocht twee kleuren van Essie voor $7,79 (Vested Interest uit de nieuwe herftcollectie en No More Film) en drie geweldige lakjes van Maybelline. Ze komen uit de Color Show-collectie Polka Dots. Er waren vijf kleuren, ik heb er drie meegenomen (de groene, blauwe en roze versie). Gek genoeg waren ze bij Walmart veel goedkoper dan bij Walgreens ($2,97 en $5,99).

Shoplog-04 Shoplog-11

Deze Clear Pore-scrub van Neutrogena stond ook op de wishlist en vond ik bij Walmart voor $5,97. Ik ben enorm benieuwd of ‘ie goed werkt.

Shoplog-10

Shoplog-12

Tot slot nog wat producten die niet beauty-gerelateerd zijn: een fantastisch heerlijke cotton-kaars van Bath & Bodyworks (met dank aan een tip en wishlist van Marije). Hij was 50% afgeprijsd en ik heb er direct twee meegenomen. Ook kocht ik een geweldig boek bij Barnes & Noble: The Illustrated Encyclopedia of the Presidents of America van Jon Roper. Pardon, proféssor Jon Roper. Kostte me maar 8 dollar en zorgt voor heel wat uurtjes leesvoer.

Ik heb niet veel kleren gekocht, maar wel ongeveer tien dezelfde shirts in verschillende kleuren en twee verschillende maten. Het zijn simpele, elastische shirts met een v-hals. Draag ik bijna altijd en dit model is echt perfect. En het mooiste van alles: ze waren maar 3 dollar per stuk bij Walmart. Wat een belachelijke prijs, zo goedkoop koop je het zelfs niet bij Zeeman (en al helemaal niet met deze kwaliteit). Ook kocht ik twee shirts met v-hals in neon roze en mint groen. Ze kostten een tientje bij Target. Het laatste kledingstuk dat ik (voor mezelf) kocht is een baseball-achtig jack van spijkerstof en met nepleren mouwen van Forever 21 (klik). Love it! Hij was 29 dollar.

Voor Cody kocht ik een hele stapel stoere shirts en natuurlijk mooie Nikes en knalrode All Stars. De meisjeskleding vond ik niet zo leuk, ik nam maar één leuk setje mee voor Logan (helaas). Rob kocht ook twee paar prachtige Nikes, maar zelf ben ik niet geslaagd (what!) en ook de mintgroene All Stars die ik zo graag wilde kon ik niet vinden. Wel heb ik de plaatjesboeken die ik zo graag voor Cody wilde hebben gekocht, om woordjes te leren. De lipbalsems van EOS heb ik toch maar laten liggen, net als de scrub van Sugar Hut.

Uiteindelijk vond ik dat niet erg: mijn mooiste aanschaf, de tattoo op mijn borstkas, heb ik namelijk wel kunnen realiseren. Plus nog eentje: een traditioneel Amerikaanse tattoo, die ik binnenkort zal laten zien in de eerstvolgende Tattoo Thursday.

5 Responses

Leave a Reply

latest posts from Shoplogs

Yves-Rocher-shoplog-oktober-13-02
TD-FI

Shoplog Transdesign

Posted on Sep 4, 2012 in Shoplogs | 13 comments

Asos-armbandjes-2

New in: schattige ASOS-armbandjes

Posted on Aug 13, 2012 in Shoplogs | 5 comments

Articles you may be interested

Buddha-to-Buddha-Chain-Big-01
Lucardi armband 0011

New in: Lucardi armband

Posted on Sep 3, 2014 in Fashion | 4 comments

Speechless-FI

New in: Speechless armband

Posted on Sep 18, 2012 in Reviews | 8 comments