Cadeautips Valentijn voor haar

Posted by Linda Canter | February 10, 2014 3

Doen jullie aan Valentijn? Wij niet en dat wil ik graag zou houden. Natuurlijk is het leuk om cadeau’s te krijgen (en nog leuker: om te geven!), maar dat hoeft voor mij niet op zo’n afgezaagde dag.

Toch zijn er veel mensen die Valentijn wel vieren en daarbij een passend cadeau zoeken. Omdat mijn december-tips een succes waren heb ik opnieuw wat leuke cadeaus bij elkaar gezocht.

Cadeautips Valentijnsdag voor dames

Collage Valentijn voor haar 2

Rode rozen, de bloemen van de liefde, mogen natuurlijk niet ontbreken op Valentijnsdag. Heb je geen tijd om ze te halen? Je kan ze ook bestellen bij Greetz.nl.

Een kaartje is wel het minste wat je kan kopen voor je geliefde. Verstuur hem via Greetz en hij wordt op Valentijnsdag bezorgd. Je kan hem nu al inplannen.

Een spannend boek is altijd goed. Heeft je geliefde ‘De Eetclub’ van Saskia Noort in de boekenkast staan? Dan is ‘Debet’ een perfecte keuze: dit is de opvolger namelijk. Maar ook als je vriendin het eerste boek niet heeft gelezen is het een goede keuze. Je koopt het boek bij Bol.com.

Misschien wel het minst originele, maar beste cadeau voor haar: parfum. Love, Chloé is een heerlijke poederige geur (review) en heeft natuurlijk een zeer toepasselijke naam. Vanaf 55 euro bij Parfumerie.nl.

Collage Valentijn voor haar 1

Een Valentijnstijdschrift van 123Tijdschrift.nl (o.a. Donald Duck, Grazia, Margriet en Panorama). Dit abonnement stopt automatisch en kost €19,95.

Leuk voor jou én je vriendin, deze camiset van Hünkemoller. Hij kost €34,95.

Als je haar dit horloge van Tommy Hilfiger geeft dan kan je voorlopig niks meer verkeerd doen ;-) Je koopt het hier.

Een lekkere fles wijn die jullie kunnen drinken bij een romantisch diner, wat jij natuurlijk hebt gekookt. Je koopt heerlijke rode, witte en rosé wijnen vanaf €2,50 bij HEMA.

Ik hoop dat ik jullie weer wat heb kunnen inspireren. Vieren jullie wel Valentijn of sla je het ook over?

Hier vind je ook een hele lijst cadeautips (kijk onderin het artikel voor goedkopere opties).

Bron cupcakes

3 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested