Doe mij alle kleuren maar

Posted by Linda Canter | February 27, 2014 3

Ik heb de gekke gewoonte om van iets wat ik fijn vind direct alle kleuren te kopen. Dat varieert van pennen tot T-shirts en van broeken tot haarknipjes. Zelfs Logan heeft drie dezelfde leggings met stipjes (in rood, blauw en grijs), want als iets goed is, dan hoef je het niet te veranderen.

In mijn kast vind je vijf dezelfde H&M broeken (grijs, zwart, wit, legergroen, donkerblauw), tien shirts uit de VS met V-hals en in alle kleuren van de regenboog en inmiddels ook vier tot vijf shirts met 3/4 mouw van Promiss. Een tijdje geleden mocht ik wat uitzoeken in de webshop van Promiss en ik kocht onder andere dit T-shirt.

Promiss-02

Zo gauw ik het aantrok was ik verliefd: de stof is zo lekker zacht en de pasvorm is geweldig. Mijn decolleté is duizelingwekkend, maar zonder zo’n vieze spleet en het shirt is ook lang genoeg. Ik bestelde al snel een bordeauxrode en zwarte versie met driekwart mouwen, samen met twee andere Promiss shirts.

Promiss-03

Inmiddels heb ik deze shirts al een aardige tijd en ze zijn nog steeds even mooi als in het begin: geen pluisjes, geen losse naden en de kleuren zijn net zo helder als eerst. Ik ben fan!

Hoewel de prijzen bij Promiss toch echt wel wat hoger liggen dan bijvoorbeeld H&M, merk ik toch ook duidelijk dat de kwaliteit beter is. Aan de ene kant vind ik 20 euro voor een T-shirt echt veel geld, aan de andere kant: als je er zo lang plezier van hebt, dan maakt het ook niet uit.

Promiss-04 Promiss-01

Ik kende Promiss eigenlijk vooral als winkel waar mijn moeder heen ging en ik vind het assortiment nog steeds vooral gericht op oudere vrouwen. Ze hebben naast T-shirts natuurlijk ook vesten, blazers, broeken en ook een speciale grote maten collectie. Ondanks dat ik me niet helemaal thuis voel in de doelgroep blijf ik er zeker kopen, want deze shirts zijn awesome en ik wil alle kleuren verzamelen.

Dit is een samenwerking met Promiss

Doe jij dat ook: één kledingstuk in allerlei kleuren kopen?

3 Responses

  • Ah, leuk, eindelijk nog iemand die geen probleem heeft met 3 dezelfde truitjes in net een andere kleur! :) ik heb deze ook, maar in wit! Tijd om nog een paar te kopen! ;)

  • Laura

    Ja met shirtjes, maar ook slippers enzo en ondergoed.

  • Ah ja, dat shirt heb ik inmiddels ook in twee kleuren. De rest van de kleuren ga ik er ook maar bij kopen, want inderdaad: ze zitten heerlijk, staan goed en blijven mooi!

Leave a Reply

latest posts from Fashion

Foto: happb.com
Collage Bonprix 01

Altijd goed in de herfst: een blazer

Posted on Oct 22, 2015 in Fashion | one comment

IMG_2667

Zo ‘verdien je geld’ met kinderschoenen kopen…

Posted on Aug 5, 2015 in Fashion | one comment

Articles you may be interested