Review: Rituals Sunrise Shower Foam en thee

Posted by Linda Canter | February 28, 2014 5

Rituals is één van die winkels waar ik naar binnen moet als ik er langs loop. De heerlijke geuren en de strakke uitstraling trekken aan me als een magneet.

Je kunt je dus vast voorstellen dat ik blij was toen ik pas een pakketje ontving met twee producten uit de Limited Editions voor kerst. Ja, er was iets mis gegaan bij de verzending.

Rituals-Sunrise-05

Ik kreeg de Sunrise foaming shower gel en een Tea ceremony box met een selectie van vier fijne theesoorten: Hammam Mint, Rose Wisdom, Jasmine Delight en Earl’s Secret.

Rituals-Sunrise-04

Rituals – Sunrise Foaming Shower Gel review

Sunrise heeft de geur van zoete sinaasappel en ceder: kerst inderdaad. Het is een krachtige en kruidige geur die ook zeker geschikt is voor mannen. De gel schuimt heerlijk en hoewel steeds meer merken met schuimende douchegel komen merk ik toch wel dat ik die van Rituals het fijnst vind: hij is lekker stevig.

De prijs is wat aan de hoge kant, maar ik gebruik mijn Happy Buddha ook nog steeds met veel plezier en die heb ik al sinds juni. Toen ik net die review terug las, zag ik trouwens dat de Fortune Oil uit die collectie ook naar zoete sinaasappel en cederhout ruikt.

Rituals-Sunrise-02 Rituals-Sunrise-01

Rituals – Tea Ceremony Box review

Ik ben geen enorm theeleut, maar in de winter, als het koud is, wil ik nog wel eens een kopje drinken. Ik greep direct naar de smaak die mij het lekkerst leek: Hammam Mint. Ik ben dol op mint, dus dat kon alleen maar goed gaan.

Nou, niet dus. Ik kon geen enkele mint of muntsmaak ontdekken aan deze thee. Ik heb hem een keer lang laten trekken, een keer wat korter. Woest door het water geslingerd en juist rustig in het kokende water gehangen: niks. De andere theesmaken spraken me niet echt aan, dus die heb ik aan een vriendin gegeven. Nee, de thee van Rituals was voor mij geen succes. In tegenstelling tot de fantastische andere producten die ze maken.

Een review is natuurlijk persoonlijk: misschien vinden andere mensen de thee heerlijk. Ik ben wel gecharmeerd van de verpakking en ik vind het een heel leuk cadeautje voor echte theeleuten.

Rituals-Sunrise-03
Rituals-Sunrise-08

Rituals-Sunrise-07

Rituals Limited Edition prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

De Sunrise Foaming Shower Gel kost 8 euro en heeft een inhoud van 200 milliliter. De set met vier doosjes thee (32 zakjes in totaal) kost €10,50.

5 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments