Een coole raketlamp voor mijn ventje

Posted by Linda Canter | March 5, 2014 6

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was van Cody ging ik direct op zoek naar allemaal mooie spulletjes voor zijn babykamer. Ruim voor de 20-weken echo had ik de kamer volledig ingericht.

Om vervolgens een huis te kopen. Cody heeft nooit in zijn eerste kamertje geslapen, want na de eerste maanden op onze kamer verhuisden we naar ons nieuwe huis. We namen zijn meubeltjes natuurlijk wel mee. Ik had een hele leuke lamp voor hem gemaakt met vilten figuren (een ster, een helikopter en een raket), maar na twee jaar had deze zijn beste tijd wel gehad. Ik had al een hele tijd een lamp op het oog: Rocky, uit de MyKidsRoom-collectie van Philips.

Rocky-01

Ik vind raketten, helikopters en planeten onwijs leuk voor jongenskamers. Cody heeft ook een prachtig dekbedovertrek met een raket van Lief! Lifestyle en een grote houten raket aan de muur (die we zelf hebben gemaakt). Daarom past Rocky perfect op zijn kamertje. De lamp heeft erg veel licht, dus we zitten eraan te denken om er een wat zwakkere lamp te draaien.

Rocky-03

Zoals ik al zei is deze lamp afkomstig uit de MyKidsRoom collectie van Philips. Dit is een lijn met allemaal kinderlampen: van hanglampen zoals Rocky tot lampen die heel zacht zijn: een soort knuffelbare nachtlampjes dus. En een mooie prinsessenlamp (die ik natuurlijk heel graag wil voor Logan).

Rocky-02

Rocky is afkomstig van de webwinkel Lampenonline.com. Hier vind je naast kinderlampen ook hele mooie lampen voor bijvoorbeeld je woonkamer en tuin. Nadat ik de lamp had besteld werd hij binnen vijf dagen bij mij bezorgd: die levertijd staat ook op de website vermeld en had ik dus ook verwacht.

Al met al met ik zeer tevreden: de bestelling, de levering en de lamp zijn alle drie zoals ik had verwacht. En het mooiste van alles: Cody vindt zijn nieuwe lamp helemaal te gek.

Wat vind jij van deze stoere jongenslamp?

6 Responses

Leave a Reply

latest posts from Kids

Collage Covers & Co dekbedovertrekken
IMG_2238

Met je kind naar het theater: Dora’s Piratenavontuur

Posted on Apr 22, 2015 in Kids | no responses

One-Line-a-Day-04

Boekentip: One Line a Day

Posted on Jan 29, 2015 in Books | 2 comments

Articles you may be interested

Antiglamour-05
Debet-en-Het-Reservaat-02

Boekreviews: Debet van Saskia Noort en Het Reservaat van Liselotte Stavorinus

Posted on Feb 16, 2014 in Books | no responses

Flow-Book-for-Paper-Lovers-01

Tip: Flow Book for Paper Lovers

Posted on Jan 28, 2014 in Books | one comment