Oscar & Babette geurkaars

Posted by Linda Canter | March 31, 2014 6

Ik ben dol op geurkaarsen. Helaas neem ik niet met alles genoegen, maar ben ik vooral gek op luxe en duurdere geurkaarsen. Zoals deze, van Oscar & Babette.

Oscar & Babette is een mooi lifestylemerk wat Nederlands is, maar duidelijk wordt geïnspireerd door de Engelse plattelandsstijl. Dit zie je ook als je de leuke eigenaars Mirna en André volgt op Instagram. Het merk is trouwens vernoemd naar hun twee teckels.

Oscar-&-Babette-Blossom-Dew-04

OSCAR & BABETTE BLOSSOM DEW GEURKAARS

De geurkaarsen van Oscar & Babette zijn gemaakt van 100% biologische Eco Sojawas. Deze kaarsen geven geen schadelijke stoffen af aan de omgeving en vormen dus een bewuste keuze. Deze was is ook 100% plantaardig en veganistisch. Meer info kan je hier lezen.

Oscar-&-Babette-Blossom-Dew-20 Oscar-&-Babette-Blossom-Dew-03

OSCAR & BABETTE BLOSSOM DEW GEURKAARS review

De kaars van Oscar & Babette zit in een hele mooie verpakking: een kartonnen koker met metalen deksel en een leuk etiket. De kaars zelf ziet er ook erg mooi uit: hij zit in een wit glas, iets waar ik erg van houd. Het enige wat ik niet zo mooi vind is het papieren etiket op het glas, de luxe uitstraling gaat een beetje verloren.

Dan de geur: deze is heerlijk zacht, bloemig en poederachtig. Ik ben dol op poederachtige geuren. De geur is niet te overheersend, maar ook niet zo zacht dat je hem nauwelijks ruikt. Ik heb hem naast mijn monitor staan als ik werk en af en toe steek ik hem ‘s avonds ook aan in de woonkamer als de kinderen slapen. In beide ruimtes kan ik de geur goed ruiken. Deze geurkaars is zeker een aanrader.

Bij luxere geurkaarsen ben ik altijd heel zuinig, want ik wil erg graag lang van genieten. In het assortiment van Oscar & Babette zie ik nog veel meer producten die ik graag eens zou willen ruiken, zoals de Beach geurkaars en de Joyful Emotions geurkaarsen Goodmorning Coffee, Homemade Apple Pie en Heavenly Fresh Cotton. Alleen de productfoto’s zijn al om van te genieten.

Oscar-&-Babette-Blossom-Dew

Oscar & Babette Blossom Dew geurkaars prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

Deze geurkaars van Oscar & Babette kost €19,95 en heeft een inhoud van 295 gram. Dit is goed voor zo’n vijftig branduren. Je koopt de producten van Oscar & Babette in hun webwinkel.

dit product heb ik ontvangen

Heb jij al eens een geurkaars van Oscar & Babette geprobeerd?

6 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments