Review: Rimmel Moisture Renew lipsticks

Posted by Linda Canter | April 1, 2014 8

In november lanceerde Rimmel de Moisture Renew lipsticks. Ze lagen al een tijdje klaar om getest te worden en tadaa: daar zijn ze dan.

Rimmel-Moisture-Renew-lipsticks-01

Rimmel Moisture Renew lipsticks

Moisture Renew is een intens hydraterende lipstick in knallende kleuren. De Moisture Renew-collectie pronkt met felle, stralende tinten en rijke, hydraterende lipsticks boordevol vitaminen. Klaar om je lippen te verwennen met schitterende, weelderige kleuren?

Dankzij de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit en maakt Moisture Renew Lipstick een krachtig kleurstatement. Nieuwe, pure kleurpigmenten zorgen voor frisse, sprankelende kleuren die blijven stralen. Dankzij de crèmige textuur glijdt deze luxueuze lipstick soepel over je lippen en heb je de hele dag lang een zijdezacht gevoel. Lippen worden intens verzorgd en voelen heerlijk gehydrateerd aan. De ultieme verwennerij voor je lippen. En dat niet alleen: Moisture Renew Lipstick is ook nog verrijkt met vitamine A, C en E en verzorgt de tere huid van je lippen.

In totaal zijn er dertien kleuren, ik heb er drie getest.

Rimmel-Moisture-Renew-lipsticks-03

Rimmel-Moisture-Renew-lipsticks-04

Op de foto hieronder zie je van links naar rechts: Amethyst Shimmer (260), In Love With Ginger (660) en Latino (200)

Rimmel-Moisture-Renew-lipsticks-05

RIMMEL MOISTURE RENEW LIPSTICKS swatches

Rimmel-Moisture-Renew-Amethyst-Shimmer-01

Hallo, de jaren 90 hebben gebeld. Ze willen hun metallic lipstick met blauwe glans terug. Wat een vreselijke kleur, ik voel me net mijn moeder, tig jaar geleden. Maar wat me nog meer opvalt: de lipstick glijdt als boter over mijn lippen, maakt ze super zacht en de kleur blijft zeker een paar uur zitten. Dit is Amethyst Shimmer.

Rimmel-Moisture-Renew-In-Love-With-Ginger-01

In Love With Ginger is een goede kleur voor het WK of Koningsdag. Wat een knalkleur! Ik vind het alleen geen mooie kleur, hoewel hij gelukkig niet die nare metallic finish heeft.

Rimmel-Moisture-Renew-Latino-01

Hmm, ook Latino heeft weer zo’n shimmer die ik niet mooi vind. Dit is wel de mooiste kleur van de drie die ik heb, maar vaak zal ik deze kleur niet dragen.

RIMMEL MOISTURE RENEW LIPSTICKS review

De lipsticks brengen aan als boter: ze glijden over je lippen en maken ze heerlijk zacht. Ook zijn de kleuren zeer goed gepigmenteerd. Ook de hulzen zien er leuk uit, ze doen me een beetje denken aan die van Dior. Het enige nadeel is eigenlijk dat ik de kleuren echt niet mooi vind. Gelukkig zijn er dertien kleuren, dus er zit bij de andere tien kleuren vast wel een kleur die mij aanspreekt.

Rimmel-Moisture-Renew-lipsticks-02

Collage Rimmel 02

Natuurlijk wilde ik de kleuren ook nog even fullface laten zien. Als je op de foto klikt wordt hij vergroot. De kleuren doen niks voor me, mijn tanden lijken er ook geler door dan ze zijn. Jammer!

Collage Rimmel 01

RIMMEL MOISTURE RENEW LIPSTICKS prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

De Moisture Renew lipsticks van Rimmel kosten €10,99 en hebben een inhoud van 4 gram. Je koopt Rimmel o.a. bij de drogisterij of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

deze producten heb ik ontvangen

Welke kleur vind jij het mooist?

8 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments