New in: portemonnee van Michael Kors

Posted by Linda Canter | April 5, 2014 7

Ik kreeg al veel lyrische reacties op Instagram toen ik hem showde: mijn nieuwe portemonnee van Michael Kors.

Michael-Kors-portemonnee-07 Michael-Kors-portemonnee-09 Michael-Kors-portemonnee-08

Ik was al een tijdje aan het rondkijken naar een nieuwe portemonnee. Mijn vorige portemonnee was van cognackleurig leer en kocht ik in 2006 bij Bloomingdales toen ik in mijn eentje in New York was. Destijds betaalde ik aardig wat geld voor de portemonnee, maar ik heb er ook jaren van genoten. Acht jaar om precies te zijn. In die tijd ging hij vijf keer mee naar de VS, één keer naar Moskou en naar heel wat andere Europese steden. Inmiddels is de portemonnee niet zo mooi meer. De lichtblauwe stof aan de binnenkant is vies en versleten en ook het leer heeft nogal wat vlekken. Tijd voor een nieuwe portemonnee dus en dit keer viel mijn keuze op de Travel Wallet Jet Set Luggage van Michael Kors.

Michael-Kors-portemonnee-13 Michael-Kors-portemonnee-11 Michael-Kors-portemonnee-12

Michael Kors portemonnee Jet Set Luggage

Wat een plaatje is het hè? Ik kocht de portemonnee bij Duifhuizen.nl, een duidelijke en overzichtelijke webwinkel met een heel ruim assortiment Michael Kors portemonnees en tassen. Oh, ik droom nu al van een tas van Michael Kors, maar voorlopig blijf ik eerst nog even genieten van mijn portemonnee.

De portemonnee heeft een ritssluiting rondom. De rits is goudkleurig, net als het plaatje op de voorkant. Binnenin zitten drie vakken, één ritsvakje en een hele rits creditcardvakjes. Handig, ik kan al mijn pasjes (spaarkaarten, pinpassen, rijbewijs en visitekaartjes) er makkelijk in kwijt. De portemonnee heeft achter de vakken voor de pasjes ook nog een vak, deze is gevoerd met stof met het Michael Kors logo. Deze stof vind je ook achter het plastic deel waar je foto’s in kan stoppen.

Michael-Kors-portemonnee-01 Michael-Kors-portemonnee-06

Na de eerste indeling heb ik de boel weer veranderd: de pasjes die ik het meest gebruik heb ik nu rechts aan de zijkant gedaan, want dit bleek praktischer. De rits loopt heel soepel: je merkt direct dat je een luxe product in je handen hebt. Het leer ruikt fantastisch en alles straalt luxe uit. Wat ik ook mooi vind is dat mijn Samsung Galaxy S4 in het vakje achter alle pasjes past. Zo kan ik de portemonnee ook als clutch gebruiken. Hij is er groot genoeg voor.

Michael-Kors-portemonnee-02 Michael-Kors-portemonnee-03

Ik bestelde mijn portemonnee zoals gezegd bij Duifhuizen.nl. Het is een zeer overzichtelijke webwinkel, waar je kan sorteren op bijvoorbeeld prijs, merk en kleur. Naast Michael Kors verkopen ze nog veel meer topmerken, bijvoorbeeld Gio Gini, By LouLou en geweldige tassen van Lief! Lifestyle (die rugzakjes voor kinderen – zo gaaf). Ik kreeg bij mijn bestelling trouwens een coole tashanger c.q. sleutelhanger van By LouLou: een leuke verassing.

Michael-Kors-portemonnee-10

De portemonnee kost 165 euro: een hoop geld, maar als ik hier ook weer acht jaar mee kan doen, dan valt het uiteindelijk best wel mee. Verzenden is gratis als je bestelling boven de €34,95 is. Anders betaal je €3,50.

Wat vind je van mijn prachtige nieuwe portemonnee?

7 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments