Mijn favoriete merk kinderkleding: Tumble ‘n Dry

Posted by Linda Canter | April 16, 2014 3

Vandaag een artikel over mijn favoriete kinderkledingmerk voor Cody. Sinds mijn zwangerschap van hem heb ik me verdiept in de wondere wereld van kinderkleding die ik daarvoor nog helemaal niet kende.

Naast heel veel basiskleding van HEMA zijn er ook prachtige kinderkledingmerken die je niet zomaar in elke winkel kan kopen. Één daarvan is mijn favoriete jongensmerk: Tumble ‘n Dry.

Tumble-'n-Dry-van-Bofashion-03

Tumble ‘n Dry is een trendy Nederlands kinderkledingmerk met een mooie slanke pasvorm. De jeans van Tumble ‘n Dry heeft een slanke pasvorm, die perfect aansluit op het lichaam. Cody ziet er heerlijk eigenwijs uit in deze jeans.

Bij Bofashion.nl bestelde ik een mooi T-shirt en een nieuwe jeans van Tumble ‘n Dry. Het T-shirt heeft een dubbele boord en een geweldige print. De kleur lijkt heel erg op die van Rob zijn oldtimer en ook de afbeeldingen passen hier goed bij.

Tumble-'n-Dry-van-Bofashion-04 Tumble-'n-Dry-van-Bofashion-02

De kleding van Tumble ‘n Dry is niet heel goedkoop (het T-shirt kost €24,95 en de jeans €29,95), maar nu hij minder hard groeit en dus niet meer elke maand nieuwe kleding nodig heeft, vind ik de prijs prima. Ook kruipt meneer bijna niet meer, dus de broeken slijten ook minder snel.

Tumble-'n-Dry-van-Bofashion-01 Tumble-'n-Dry-van-Bofashion-1

Elk seizoen kijk ik weer uit naar de nieuwste Tumble ‘n Dry kinderkleding. Ik ben dol op de stoere broekjes, truien en longsleeves.

Wat is jouw favoriete kinderkledingmerk voor jouw kind(eren)?

3 Responses

Leave a Reply

latest posts from Kids

Kurio-Tab204
Wat-een-pech,-mijn-naam-is-weg-02

Boekreview: Wat een pech, mijn naam is weg + win

Posted on Aug 21, 2015 in Books | 11 comments

20150807_073859

Ik heb een nieuwe fiets!

Posted on Aug 7, 2015 in Kids | 2 comments

Articles you may be interested

Fietsen-2