New in: MYOMY Classic Bag 24hrs Black & Brown

Posted by Linda Canter | October 30, 2014 2

Vorige week kreeg ik een heel bijzonder pakketje binnen. Met daarin de Classic Bag 24hrs Black & Brown van MYOMY.

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-02jpg

MYOMY is het merk wat je misschien wel kent van My Paper Bag. Schitterende lederen tassen die eruit zien als een papieren tas. Classic Bag is een nieuwe collectie van MYOMY. De 24hrs is de grotere variant, er is ook nog een 12hrs: een handig tasje waar belangrijke spullen inpassen, zoals je portemonnee en je telefoon. De schitterende bijbehorende portemonnee heeft twee ritsen en een vakje voor je telefoon.

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-05

MYOMY Classic Bag 24hrs Black & Brown

De ideale tas volgens het MYOMY design team, dat doorgaans samenwerkt met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse designtalenten, vooral bekend van de MY PAPER BAG, bundelde haar liefde voor mooie tassen en 6 jaar ervaring in haar ideale tas. Zij ontwierp deze tas voor elke vrouw: elegant en vrouwelijk, klassiek, met internationale allure, en daarnaast super praktisch en lichtgewicht. Bij de fairtrade gecertificeerde producent in Calcutta wordt ieder exemplaar met de hand gemaakt.

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-03

MYOMY CLASSIC BAG 24HRS BLACK & BROWN review

Wat me als eerste opvalt aan de tas is het leer. Het is een tas van erg mooi, stoer leer. Het heeft een gebruikte look, alsof ik hem al een jaar gebruik. Het tweede wat me opvalt is dat de ene kant overwegend zwart is en de andere kant overwegend bruin. Dat vind ik zo handig: zo kan je altijd makkelijk combineren met je schoenen en jas (bijvoorbeeld).

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-01

De tas heeft een formaat van 37,5 x 27 x 13 centimeter en is daardoor perfect voor een dagje shoppen. Ik heb hem al een paar keer meegenomen en hij is lekker ruim, maar niet te lomp. De tas heeft een schouderhengsel, waarmee je de tas ook crossbody kan dragen. Daarnaast heeft de tas twee gewone hengsels. Aan de zijkant kan je twee drukknoopjes openen, zodat je meer ruimte hebt in de tas

Mijn tas is een sample: de haken en ringen van het schouderhengel zijn bij de andere tassen kleiner. Ook zijn de hengsels dan niet meer gevoerd. Mij maakt dat niet uit: de tas is mooi, ruim en heel erg fijn in gebruik. Ik ben fan!

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-04

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-06

MYOMY CLASSIC BAG 24HRS BLACK & BROWN prijs en verkrijgbaarheid

De tas koop je onder andere in de webwinkel van MYOMY. Hij kost €149,95.

Wat vinden jullie van deze prachtige tas?

2 Responses

Leave a Reply

latest posts from Fashion

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville

Boekreview: Het bloed kruipt – Stuart Neville

Posted on Oct 31, 2016 in Books | no responses

My Paper Bag 02

New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted on Sep 9, 2016 in Fashion | 2 comments

Articles you may be interested

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-02jpg