Boekentip: One Line a Day

Posted by Linda Canter | January 29, 2015 2

Ik vind het leuk om fotoalbums voor mijn kinderen te maken. Daar zet ik geen lappen tekst in zoals mijn moeder vroeger deed, want ik kan de foto’s al nauwelijks kwijt.

One-Line-a-Day-01

Daarom kocht ik een heel leuk boekje (keer twee) voor de kinderen, waarin ik hopelijk heel veel mooie herinneringen kan gaan noteren. Elke avond hebben Rob en ik het erover dat Cody weer zoiets leuks heeft gedaan of Logan weer wat nieuws heeft geleerd: dat wil ik gaan opschrijven.

One-Line-a-Day-03

Het One Line a Day – A Five Year Memory Book is een dagboekje waarbij je elke dag één regel schrijft. Elke datum staat op één pagina. Op één pagina staat dus 26 januari 2014 tot en met 26 januari 2019.

One-Line-a-Day-02

Het dagboek is gebonden en heeft een handig lintje die je bij de juiste dag kan leggen. Het boekje heeft een wat ouderwetse uitstraling, wat wordt versterkt door de gouden kleur aan de zijkant van de pagina’s.

One-Line-a-Day-04

Er is trouwens ook een speciaal boekje voor moeders; Mom’s One Line a Day. Dit heeft een lila kaft en is in Nederland wat lastiger verkrijgbaar. Ik vond lila niet zo leuk voor Cody, dus ik heb voor beide kinderen gewoon de normale uitgave gekocht. De binnenkant was sowieso hetzelfde.

One Line a Day kost €13,49. Ik heb de boekjes gekocht bij Bol.com.

2 Responses

Leave a Reply

latest posts from Books

Kurio-Tab204
Wat-een-pech,-mijn-naam-is-weg-02

Boekreview: Wat een pech, mijn naam is weg + win

Posted on Aug 21, 2015 in Books | 11 comments

20150807_073859

Ik heb een nieuwe fiets!

Posted on Aug 7, 2015 in Kids | 2 comments

Articles you may be interested

Fietsen-2