Zo ‘verdien je geld’ met kinderschoenen kopen…

Posted by Linda Canter | August 5, 2015 1

Iets wat ik mijn moeder altijd hoorde zeggen, maar mezelf nooit heb gerealiseerd is dat kinderschoenen duur zijn. Helemaal als je twee apenkoppen in de groei hebt, die elke zomer en winter nieuwe schoenen nodig hebben. En dan een moeder bent die graag zowel zomer- als wintersneakers wilt kopen, plus nog een stel leuke sandalen in de zomer en nette laarsjes in de winter.

Zo’n dikke 1,5 jaar geleden hadden zoonlief en ik dezelfde Timberlands (helemaal onderin) en sindsdien vindt hij het heel leuk om dezelfde schoenen als ik te dragen. Daarom hebben zowel Cody als Logan als ik een stel Converse All Stars. Ik was het eerst hoor, die twee kleintjes zijn de na-apers. Ik koop de schoenen voor de kinderen in de sale. Ik ga dus nu alvast op zoek naar kinderschoenen voor volgend jaar zomer. Op dit moment zijn de schoenen afgeprijsd en dat scheelt veel geld. Ook haal ik halverwege de winter alvast winterlaarzen voor het jaar erop. Ik doe dit trouwens ook met duurdere winterjassen.

IMG_2887

Het kopen van schoenen in de sale is best makkelijk. Als de groei van de kindervoetjes regelmatig is, dan kun je prima inschatten welke maat de kinderen het jaar erop hebben. En mocht het niet kloppen, dan gaan de schoenen gewoon Marktplaats op. Want bovenal wil ik dat de kindjes op goede schoenen lopen. Denk aan stevige sandalen en leren laarzen met een leren voering. Je kan sale shoppen in de winkel, maar ook online natuurlijk.

IMG_2667

Waar moet je nou op letten als je kinderschoenen gaat kopen? Ik vond deze handige tips voor het kopen van kinderschoenen op internet. Daarnaast is het slim om op zoek te gaan zo gauw de sale begint. Zo heb je de ruimste keuze in schoenen.

Timberland06

Goed onderhouden is ook belangrijk. Toen ik mijn western boots kocht in de VS, zocht ik er daarom wat informatie over op en kwam ik dit filmpje tegen. Om de schoenen lang mooi te houden bewaar je ze voor gebruik in de bijbehorende doos. Voor gebruik is het slim om de schoenen te behandelen met conditioner voor leer en om ze eventueel in te spuiten met waterproof spray. Als je elke dag de schoenen even schoonmaakt en ze regelmatig behandeld met conditioner, gaan ze lang mee en blijven ze al die tijd ook nog eens mooi.

IMG_3218

Koop jij wel eens kinderschoenen in de sale?

 

One Response

Leave a Reply

latest posts from Fashion

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville

Boekreview: Het bloed kruipt – Stuart Neville

Posted on Oct 31, 2016 in Books | no responses

My Paper Bag 02

New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted on Sep 9, 2016 in Fashion | 2 comments

Articles you may be interested

MYOMY-Classic-Bag-24hrs-black-&-brown-02jpg