De sloten trends 2015 volgens de slotenmaker Groningen

Posted by Linda Canter | October 10, 2015 0

Sloten en trends zijn twee woorden die je misschien niet verwacht om samen in één zin te zien staan. Toch zien we dat door het grote succes van interieur en design trends voor allerlei dingen in en rondom ons huis er steeds meer trends op alle soorten kleine details van ons huis worden toegepast.

In het prille begin van interieurtrends werd er vooral gefocust op de grotere dingen zoals de kleuren van de muren en de meubels in huis. Tegenwoordig worden interieurtrends echter op de kleinste details en accessoires toegepast. Het komt dan ook niet echt als een verrassing dat er nu ook meer aandacht aan het design van sloten besteed wordt. Om deze reden hebben we de slotenmaker Groningen gevraagd naar de sloten trends van 2015.

slotjesbrug

Waarom een slotenmaker om trends vragen?

Misschien klinkt het vreemd om een slotenmaker om advies over de laatste trends te vragen. Toch is dit niet zo vreemd als het klinkt want sloten zijn een vak apart. Het vak van een slotenmaker namelijk. Wanneer je nieuwe keukenapparatuur wilt gaan kopen voor je keuken ga je toch ook niet aan je interieur designer vragen welke oven of koelkast je het beste kunt kopen. Natuurlijk is design van deze dingen ook belangrijk, maar hoe goed een oven of koelkast functioneert is vele malen belangrijker.

In een elektronica zaak kunnen ze je veel beter vertellen welke merken koelkasten het best zijn en daarbij kunnen zij je tevens laten weten in welke kleuren, materialen en/of de koelkast als inbouw te verkrijgen is. Dit is ook voor sloten het geval waar het functioneren en de veiligheid de belangrijkste prioriteit moet zijn. Vandaar dat advies van een slotenmaker over de laatste trends niet zo vergezocht is.

Veiligheid en design combineren met sloten

Nu dat we duidelijk hebben gemaakt dat de veiligheid van een slot altijd voorop moet staan om je huis zo goed mogelijk tegen inbraken te beveiligen willen we ook graag meteen vermelden dat het tegenwoordig goed mogelijk is om veiligheid en design te combineren met sloten. Er zijn tegenwoordig namelijk design sloten verkrijgbaar die voldoen aan de laatste veiligheidsstandaard en er toch ook mooi uitzien. Je kunt sloten in verschillende kleuren en vormen kopen die goed bij de rest van je interieur passen. Het kopen van sloten die goed bij het interieur van je huis passen is dan ook de sloten trend van 2015 te noemen.

Steeds meer mensen kijken na de beveiligen van hun huis ook verder naar hoe zij een essentieel iets zoals de sloten voor je woning met de rest van het interieur kunnen combineren. De slotenmakers zijn hier ook van op de hoogte en er komen steeds meer opties qua design van goede betrouwbare sloten.

Leave a Reply

Articles you may be interested