Altijd goed in de herfst: een blazer

Posted by Linda Canter | October 22, 2015 1

Mijn kledingstijl is heel breed. Soms een jurkje met legging, meestal jeans met een leuke top of sweater, maar ik draag ook regelmatig een blazer.

Met een mooie blazer geef je je sportieve outfit toch snel een nettere look. Want geloof het of niet: ondanks al mijn tattoos vind ik het heel leuk om netjes gekleed te gaan. Ik draag ook in de herfst graag een blazer: als het al te koud is om zonder jas naar buiten te gaan, maar ik ook nog geen zin  heb in mijn winterjas. En natuurlijk omdat alleen een T-shirt of longsleeve in de herfst toch stiekem een beetje te koud is, als je de hele dag achter je pc zit.

Onderstaande blazers zijn allemaal van Bonprix. Ik heb een collage gemaakt met mijn favoriete modellen. Dit zijn allemaal unieke blazers, met een apart model, een uniek patroon of een sportieve look. Sportief is altijd goed! Ik vind het model helemaal rechts echt te gek.

Collage Bonprix 01

Hieronder zie je nog enkele klassieke modellen. Onmisbaar in je garderobe! Ik heb zelf vooral nettere blazers. Op de middelste foto heb ik mijn favoriete blauwige blazer aan. Die heb ik al járen. Ik kocht hem ooit bij H&M en hij is nog steeds perfect.

Collage Bonprix 2

Daarnaast kocht ik onlangs een sportievere blazer bij HEMA. Ook eentje van sweaterstof (zoals de middelste in de bovenste collega) en die zit echt méga comfotabel.

Draag jij wel eens blazers?

One Response

  • Eens! Die blazer rechtsboven vind ik ook prachtig. Inmiddels aardig wat blazers verzameld de afgelopen maanden, veelal gekocht bij een schattig winkeltje in Den Haag dat 2de hands kleding verkoopt…

Leave a Reply

latest posts from Fashion

My Paper Bag 02
Foto: happb.com

New York: tot over 4 weken

Posted on Nov 16, 2015 in Fashion | one comment

IMG_2667

Zo ‘verdien je geld’ met kinderschoenen kopen…

Posted on Aug 5, 2015 in Fashion | one comment

Articles you may be interested