Boekreview: De Geheugenman – David Baldacci

Posted by Linda Canter | August 21, 2015 5

Sinds ik de hele Will Robie serie van David Baldacci heb gelezen, word ik steeds meer aangetrokken door zijn boeken. Van mijn buurman leende ik Niets dan de waarheid en Verlos ons van het kwaad uit de Shaw serie.

Toen ik onlangs op vakantie was kocht ik voor 2 dollar de hardcover van Devine Justice (De verzamelaars) uit de Camel Club serie. Helaas heb ik hier de rest nog niet van gelezen. Maar goed, daar gaat deze blogpost niet over. Van AW Bruna mocht ik De geheugenman reviewen, het nieuwste boek van Baldacci.

De-geheugenman-David-Baldacci-02

Boekreview: De geheugenman (een amos decker thriller – boek 1) – DAVID BALDACCI

Sinds hij bij een footballwedstrijd een harde klap tegen zijn hoofd kreeg, heeft politierechercheur Amos Decker een perfect geheugen ontwikkeld. Wanneer Decker op een nacht thuiskomt van een stakeout, vindt hij de lichamen van zijn vrouw, dochtertje en zwager. Vermoord.

Wie de dader is, blijft in de weken en maanden daarna een raadsel. Totdat een jaar later een man zichzelf aangeeft. Decker is vastbesloten om uit te zoeken wat er die vreselijke nacht precies is gebeurd, maar de waarheid is erger dan hij ooit voor mogelijk had gehouden…

LinnesFI

DE GEHEUGENMAN – david baldacci – boekreview

Vaak moet ik even in een boek komen. Dit keer had ik van te voren twijfels. Het ging tenslotte om een vermoord kind. Sinds ik moeder ben, ben ik daar vrij gevoelig voor, ook al is het een boek. De twijfels waren niet nodig. Ja, het is even slikken, maar dit boek grijpt je bij de keel en laat je niet meer los. Er is natuurlijk een ontknoping – er is altijd een ontknoping – en dat was een reuze verrassing. Ik dacht allang te weten wie de dader was – en waarom – maar ik was helemaal op het verkeerde been gezet. En dat is gaaf, want als ik van te voren gok wie het is en het blijkt te kloppen, dan ben ik altijd wat teleurgesteld. Het boek is reuze spannend en elke avond ging hier de telefoon uit en ging ik lekker lezen. Ben je een fan van Baldacci, dan is het boek zeker een aanrader.

De-geheugenman-David-Baldacci

De geheugenman – David Baldacci – Prijs, inhoud, verkrijgbaarheid

ISBN: 9789400504462
Aantal pagina’s: 400
Uitgeverij: A.W. Bruna

Bij Bol.com vind je hier De geheugenman als paperback en De geheugenman als ebook.

Heb jij De geheugenman al gelezen?

5 Responses

Leave a Reply

latest posts from Books

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
Kijk-niet-om-01

Boekreview: Kijk niet om – Clare Donoghue

Posted on Nov 21, 2015 in Books | no responses

Ik-ben-pelgrim-03

Boekreview: Ik ben Pelgrim – Terry Hayes

Posted on Oct 29, 2015 in Books | no responses

Articles you may be interested