Boekreview: Het eerste en tweede enige echte mandala kleurboek

Posted by Linda Canter | March 24, 2015 4

Er komt maar geen einde aan mijn kleurboekreviews. Ik heb heel veel boeken toegestuurd gekregen en ben er al maanden elke avond mee bezig (met Pretty Little Liars op de achtergrond). Ik vind het heerlijk!

Vandaag laat ik één van mijn favoriete boeken zien. Dit zijn Het eerste enige echte mandala kleurboek en Het tweede enige echte mandala kleurboek. Nummer twee is mijn favoriet.

Het-enige-echte-mandala-kleurboek-06

De Mandala kleurboeken zijn hartstikke groot, dat kan je wel zien aan de Stabilo stiften erboven en op de foto hieronder met Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen op reis er bovenop. Toch hang ik gewoon lekker op de bank tijdens het kleuren, je hoeft niet persé aan tafel te gaan zitten. Ook op Instagram zie ik dat de mandala boeken erg populair zijn.

Het-enige-echte-mandala-kleurboek-01

Het-enige-echte-mandala-kleurboek-02

Waar de tekeningen in het eerste boek heel afwisselend zijn, met dunne en dikke lijnen, heeft het tweede boek veel tekeningen met dikke lijnen. Súper fijn om in te kleuren. Onderstaande plaat komt uit Het tweede enige echte mandala kleurboek. Dit is mijn favoriete ingekleurde kleurplaat, ik vind hem prachtig. Lekker bescheiden, ik weet het ;-)

Het-enige-echte-mandala-kleurboek-08 Het-enige-echte-mandala-kleurboek-07

Met één tekening ben je zo een aantal avonden bezig. Soms heb ik daar zin in, soms niet. Ik wissel mijn grote en kleine kleurboeken dan ook af. Het voordeel van de boeken van BBNC uitgevers (alle boeken die ‘Het enige echte’ in de titel hebben) is de kwaliteit van het papier: het is dik, glad en drukt niet door. De kleuren van mijn stiften en fineliners knallen van het papier af. De mandala’s zijn dubbelzijdig gedrukt, dus wil je er één ophangen, dan heeft de tekening aan de achterkant een beetje pech.

Hier nog wat tekeningen uit de boeken:

Het-enige-echte-mandala-kleurboek-03

Het-enige-echte-mandala-kleurboek-09

IMG_1630 IMG_1400

Het enige echte mandala kleurboek en Het tweede enige echte mandala kleurboek koop je bij Bol.com of in de webwinkel van BBNC uitgevers. De boeken kosten €12,50 per stuk en bevatten meer dan 70 mandala’s.

Heb jij één van deze boeken al?

4 Responses

  • Ik vind mandala kleurboeken het tofst om te zien. Ik wil deze zelf ook nog graag.

  • Ik ben ook verkocht, dacht eerst dat het mandalakleuren niets voor mij zou zijn maar vind het heerlijk. Als het goed is komt het tweede boek deze week binnen. Kon het niet laten om hem toch te bestellen. Wat knap dat je op de bank zo netjes kunt kleuren trouwens. Dat lukt mij echt niet. Ik zit altijd aan tafel en kleur het liefst met daglicht.

  • Lonneke

    Wow, ziet er mooi uit! Ik vind het altijd moeilijk om de kleuren te bepalen. Welke pennen/stiften gebruik jij?

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments