Donut zwemband winnen van Ditverzinjeniet.nl

Posted by Linda Canter | April 12, 2016 3

Ze zijn dé hit van 2016 (en eigenlijk ook al van 2015) en als ik straks mijn eigen zwembad heb in de tuin, dan neem ik er ook zeker één mee naar Zuid-Afrika. Ik heb het natuurlijk over de bekende donut zwemband. En deze week geef ik er eentje weg.

Deze winactie is gesloten. Gefeliciteerd Hilda!

Op vakantie naar Ibiza of gewoon lekker chillen bij een meertje in de buurt: je donut zwemband kun je overal gebruiken. Vanwege het grote formaat van de donut kun je er lekker in liggen, terwijl je geniet van de zon. De zwemband is zo’n 120 centimeter breed en heeft natuurlijk een gat in het midden.

Donut zwemband winnen

Je mag zelf kiezen of je een roze donut zwemband of een chocolade donut zwemband kiest. De zwembanden zijn van het merk BigMouth en zijn voorzien van heerlijke gekleurde sprinkles. En diezelfde BigMouth heeft alvast een hapje uit de donuts genomen. Maar gelukkig is ‘ie nog steeds hartstikke luchtdicht.

Donut zwemband winnen

Donut zwemband winnen: zo doe je mee

- Laat een reactie achter en vertel welke kleur jij zou kiezen.
- Like mij (@linda_canter) op Instagram en repost de foto.

De winactie sluit over een week, op dinsdag 19 juli 2016 om 12.00 uur.  De winnaar krijgt die dag bericht. Vul een goed e-mailadres is, anders kan ik je niet bereiken.

Niet gewonnnen of geen geduld? Je kunt de Donut zwemband ook kopen bij Ditverzinjeniet.nl.

Succes!

3 Responses

  • Elisabeth

    Ik ga voor roze!!!! Over 5 weken mag ik samen met mijn verloofde afreizen naar Italië. Na een jaar hard werken en wat kilo’s te hebben verloren hoop ik heerlijk naar het strand te gaan. En met deze musthave te dobberen op de zee. Er gaat een waterbestendige camera mee dus er valt een leuke selfie mee te maken :)

  • Hilda

    Holymoly, wat een gave musthave. Samen met man en dochters gaan we over een paar weken naar ZW-Amerika, rondreizen in Californie. Omdat de meiden graag zwemmen, is zo’n donut natuurlijk wel erg cool om lekker in te dobberen in da pool na een lange dag in de auto. Nice!

  • Loes

    Meedoen op de dag dat ik zomevakantie krijg! zou de roze kiezen! Heerlijk ronddobberen over een maand in Zuid-Frankrijk op een donut!

Leave a Reply

latest posts from Lifestyle

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
My Paper Bag 02

New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted on Sep 9, 2016 in Fashion | 2 comments

Kijk-niet-om-01

Boekreview: Kijk niet om – Clare Donoghue

Posted on Nov 21, 2015 in Books | no responses

Articles you may be interested

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
One-Line-a-Day-04

Boekentip: One Line a Day

Posted on Jan 29, 2015 in Books | 2 comments

Antiglamour-05

Boekreview: Antiglamour – Carice van Houten & Halina van Reijn

Posted on Apr 7, 2014 in Books | one comment