Drie smartphonehoesjes voor de Samsung Galaxy S6 Edge

Posted by Linda Canter | July 24, 2015 2

Vorige week kocht ik een nieuwe telefoon: de Samsung Galaxy S6 Edge. Ik heb nog niet echt veel tijd gehad om ermee te spelen, dus mijn review komt later. Wat ik wel alvast kan laten zien zijn de drie hoesjes die ik kocht, om te voorkomen dat ‘ie aan alle kanten beschadigd.

Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-08

Ik wissel nogal makkelijk van telefoon (elk jaar zo ongeveer), dus ik wil graag dat ‘ie netjes blijft. Voor mezelf, maar ook om weer door te kunnen verkopen. En aangezien de kinderen er ook nog wel eens naar grijpen, wil ik graag een goede hoes die dat oh zo enge glas goed beschermd. Ik koos een hardcase hoesje en twee flipwallets.

Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-07

Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-09

De eerste flipwallet is er eentje van Samsung zelf. Hij is donkerblauw en heel eenvoudig. Het voordeel van dit hoesje is dat je de voorkant ook naar achteren kan vouwen en de telefoon dan nog steeds in je hand kan houden. De telefoon past er perfect in, maar de volumetoesten aan de linkerkant worden wel wat moeilijk bereikbaar. Verder sluit de hoes niet, zoals mijn Logitec tablethoes wel doet. Het hoesje kostte €28,95.

Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-05 Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-04

De tweede flipwallet is prachtig en luxe. Hij is van het merk Barchello en is gemaakt van cognackleurig leer. Mijn favoriete kleur. Past perfect bij mijn laarzen, riem, tassen en portemonnee. Door het leer is de flipwallet echter wel wat dik. Hij sluit met een bandje met magneet, dat is fijn. Maar heb je de telefoon in één hand, dan moet je ook nog de hoes én dat bandje vasthouden. En om hem steeds uit de hoes te halen vind ik geen goed idee, want hij gaat er best lastig uit. Dat is juist goed: de pasvorm is perfect. Je kan hem ook nog op z’n zij zetten, maar dat is niet praktisch, want dan hangt het bandje voor je beeld. Een typisch gevalletje van prachtig, maar niet zo heel praktisch. Deze case kost €29,95.

Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-03 Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-06

De goedkoopste hoes is een merkloze hardcase die alleen de achterkant en de hoeken beschermd. Het is een mintgroen hoesje en kost €7,95. Het past heel goed om de telefoon en is een beetje stug, waardoor hij zeker weten minder makkelijk uit mijn hand gaat glippen. Aangezien ik mijn telefoon altijd meeneem in de Smart Little Bag van ByLouLou (portemonnee met vak voor je telefoon), denk ik dat ik dit hoesje het meest ga gebruiken. Ik vind het altijd heel zonde om mijn mooie nieuwe telefoon in een hoesje te stoppen, maar daarna durf ik hem wel gewoon weg te leggen op de tafel, in plaats van op een zachte plek.

Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-02 Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-01

Ik heb al regelmatig dingen besteld bij Smartphonehoesjes.nl en ook deze hoezen komen er vandaan. Als je op werkdagen voor 17.30 uur bestelt, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Naast smartphonehoesjes verkopen ze ook selfiesticks. En ook voor tablethoesjes ben je aan het goede adres, bijvoorbeeld voor een hippe cover voor je Galaxy Tab A 9.7 of een Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes.

Wat voor hoesje heb jij om je smartphone?

2 Responses

Leave a Reply

latest posts from Lifestyle

RS-Advanced-Night-Repair-LS-1024x560
bbq-brandijzer_hoofd

Last minute Vaderdagcadeaus shoppen

Posted on Jun 19, 2015 in Tips | no responses

Coachella

Wat trek jij aan deze zomer?

Posted on Apr 17, 2015 in Tips | no responses

Articles you may be interested

Collage Bonprix 01
Miss-etam-promiss-04

Ik ga op vakantie en ik neem mee… zomerse shirtjes

Posted on May 20, 2015 in Fashion | 2 comments

Havaianas-02

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Havaianas slippers

Posted on May 18, 2015 in Fashion | one comment