Food: BitesWeLove + BitesWeLove korting

Posted by Linda Canter | September 10, 2015 2

Gezonde, verantwoorde tussendoortjes. Ik ben er dol op. Sinds ik zoveel ben afgevallen, let ik goed op mijn voeding. Ik eet vijf keer per dag. Om 10 uur en drie uur ‘s middags is het tijd voor mijn tussendoortje. Lees snel verder hoe je korting krijgt op je eerste BitesWeLove box.

Bites-We-Love-02

Aangezien ik vanuit huis werk, kan ik makkelijk iets klaarmaken. Daar ligt ook het gevaar, want voor Rob hebben we lekkere dingen in huis en die probeer ik echt te weerstaan. Mijn favoriete tussendoortjes zijn smoothies van bevroren fruit, kwark, nootjes of rijstwafels met notenpasta. Ik weet natuurlijk dat gewoon fruit ook heel gezond is en ik eet het ook wel, maar ik heb liever de bevroren versie.

Bites-We-Love-03

BitesWeLove box ervaring

Sinds een tijdje kan je een abonnement nemen op BitesWeLove. Dit is een abonnement, waarbij je elke week 4 Bites ontvangt. Deze zitten in een doos, die gewoon door de brievenbus past. In je profiel kan je aangeven wat je wel en niet lekker vindt. Hier wordt de bestelling dan ook op aangepast. Er zijn meer dan 50 verschillende bites! Denk bijvoorbeeld aan noten, zaden, superfoods en chocolade. En ga je op vakantie, dan kan je je abonnement pauzeren.

Bites-We-Love-01

BitesWeLove lost het hele ‘wat ga ik eten als tussendoortje en hoeveel’-probleem op. Niks meer afwegen of per ongeluk een hele zak leegeten: de bites zijn verpakt per portie en hebben een inhoud van 40 tot 50 gram. Ideaal! In mijn box zaten de smaken 06 (Americano), 18 (Love this bounty), 21 (Hide ‘n Seek Almonds) en 37 (Chilli Corn & Chick Peas).

BitesWELove review

OMG, wat lekker. Ik vond de bites echt súper lekker. Vooral de Hide ‘n Seek Almonds waren echt to die for. Als ik een grotere zak had gehad, had ik hem in één keer leeggeten. Nu moest ik nog delen met Rob ook ;-) Ook Love This Bounty en Americano vond ik heerlijk. Chilli Corn & Chick Peas was een hartiger tussendoortje (de anderen waren meer zoet en nootachtig) en vond ik wat minder. Heel lekker, maar ik hou nu eenmaal meer van zoet dan hartig. Gelukkig kun je je voorkeur aangeven als je een abonnement neemt.

Biteswelove kortingscode

Wil jij BitesWeLove met korting bestellen? Dat kun je doen met de kortingscode is Linnes2015.  De kortingscode is geldig tot en met 20 september 2015. Je krijgt dan een korting van 50% op je eerste BitesWeLove box.

Een abonnement op BitesWeLove kost €4,95 per week. Dat is dus (gemiddeld) €19,80 per maand. Niet heel goedkoop, maar op deze manier kom je wel in aanraking met unieke, nieuwe tussendoortjes. Bovendien kan je ze ook op het werk laten bezorgen. En wat ik tof vind: je kan het abonnement elke week opzeggen. Geen stiekeme abonnementen voor een jaar met stilzwijgende verlenging dus. Maar hé: de bites zijn veel te lekker om te laten gaan.

Wat is jouw favoriete tussendoortje?

 

2 Responses

Leave a Reply