Gratis Advanced Night Repair serum van Estee Lauder (en meer!)

Posted by Linda Canter | July 3, 2015 3

Estee Lauder is een luxe cosmeticaconcern, dat de laatste tijd misschien wel het meest bekend is van hun luxe Advanced Night Repair serum. Dit serum kan je nu gratis krijgen en ik vertel in dit artikel hoe. Let op: de aanbieding is maar 24 uur geldig.

Ik ben lid van een groep op Facebook waar zulk soort tips met elkaar worden gedeeld. En ik, als echte Hollander, ben dol op gratis. Hoewel ik nauwelijks nog make-up koop (ik heb meer dan genoeg voor twee levens), kon ik deze aanbieding niet laten lopen.

Gratis Estee Lauder Advanced Night Repair serum

Als je nu een bestelling plaatst in de webwinkel van Estee Lauder, dan krijg je met de kortingscode 5SUMMER maar liefst 5 (!) luxe miniaturen gratis. Bovendien hoef je dan geen verzendkosten te betalen. En bovendien mag je ook nog eens zelf twee miniaturen kiezen, bovenop die andere vijf (die automatisch worden toegevoegd aan je winkelwagen als je de code invult en niet zelf kan selecteren). Ik hoor je denken: maar er zijn waarschijnlijk alleen dure dingen verkrijgbaar? Nou nee dus.

Drie goedkope producten die ik tegenkwam in die bewuste Facebook post:

Een puntenslijper voor €5,50
BB Cream (15 ml) voor €9,95
Een mini lipstick voor €7

Ik heb twee bestellingen geplaatst. Let op: de eerste BB Cream is al uitverkocht. Ik kocht de andere variant en een puntenslijper.

Gratis-miniaturen

Gratis luxe miniaturen van Estee Lauder

Oké, een rekensommetje. Ik bestelde voor €15,45 aan producten, verdeeld over twee bestellingen. Ik betaal met de code geen verzendkosten. Ik koos voor de volgende vier samples, verdeeld over twee bestellingen:

Advanced Night Repair Eye (1x), Advanced Night Repair (2x) en Sumptuous Extreme Maximum Volume Mascara (1x).

Daarnaast werden er automatisch aan mijn winkelwagentje toegevoegd:

2x Enlighten Even Skintone Correcting Creme
2x Advanced Night Repair Eye (3 ml)
2x Modern Muse Body Lotion (maar liefst 30 ml)
2x Advanced Night Repair serum (7 ml)
2x Sumptuous Extreme Maximum Volume Mascara (2,8 ml)

Kort omgerekend:

Ik heb vier keer het Advanced Night Repair serum van Estee Lauder, à 7 ml per keer. Dat is 28 milliliter. Het fullsize serum kost 78 euro voor 30 milliliter.

Daarnaast heb ik drie keer de Sumptuous Extreme Maximum mascara (totale inhoud: 8,4 ml). De fullsize versie heeft een inhoud van 8 milliliter en kost 29 euro.

Tot slot de Advanced Night Repair oogcrème: ik heb met mijn drie samples in totaal 9 ml: het origineel van 15 milliliter kost 57 euro.

De rest van de producten heb ik niet berekend: ik weet sowieso dat dit een fantastische deal is. Een hoop prachtige producten, inclusief nieuwe BB Cream en puntenslijper, voor maar 15 euro.

Ga jij ook bestellen?

EDIT: Ik hoor dat veel van de samples inmiddels al op zijn. Deze actie komt regelmatig terug, dus ik heb me geabonneerd op de nieuwsbrief. Is de actie er weer, dan zal ik deze post opnieuw plaatsen :)

3 Responses

  • Wow, dat heb je goed gedaan zeg! Ik probeerde het direct even, maar helaas geen serum meer :( de mini-mascara’s en de 30ml bodylotion zijn ook heel fijn, maar dat doe ik toch maar niet (al teveel samples in mijn ‘sample-ladenkastje’ :)

  • Herstel…het is toch wel heel voordelig om in ieder geval van een supergoed merk een mooie mini lippenstift (mooie kleur!), twee mini-mascara’s èn een 30 ml bodylotion te heb en 2 andere samples. Helaas niet t serum maar dit is ook fijn! Dank voor het delen! Hele goede actie!!!

    • He Rory, leuk dat je hebt besteld. Ik hoorde al van meer meiden dat het serum helaas op is. Zo gauw ik een mailtje krijg dat de actie er opnieuw is, dan zal ik de blogpost opnieuw plaatsen :)

Leave a Reply

latest posts from Beauty

Smartphonehoesjes-Samsung-Galaxy-S6-Edge-01
bbq-brandijzer_hoofd

Last minute Vaderdagcadeaus shoppen

Posted on Jun 19, 2015 in Tips | no responses

Coachella

Wat trek jij aan deze zomer?

Posted on Apr 17, 2015 in Tips | no responses

Articles you may be interested

Collage Bonprix 01
Miss-etam-promiss-04

Ik ga op vakantie en ik neem mee… zomerse shirtjes

Posted on May 20, 2015 in Fashion | 2 comments

Havaianas-02

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Havaianas slippers

Posted on May 18, 2015 in Fashion | one comment