Happy new year: mijn goede voornemens

Posted by Linda Canter | January 7, 2015 2

Goedemorgen allemaal! Allereerst wil ik iedereen nog even een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Als je me volgt op Instagram (@LinnesNL) dan kon je al zien dat ik enkele goede voornemens heb voor het komende jaar. Twee ervan zijn gezonder leven en een prachtige roadtrip maken.

Collage rennen

Mijn goede voornemen: gezonder leven

Als je me al langer volgt dat weten jullie vast dat ik worstel met mijn gewicht. Ik ben nu begonnen met zoveel mogelijk suikervrij eten (o.a. volg ik de cursus Ik eet suikervrij van Voedzo) en ik volg nog steeds Weight Watchers. Daarnaast doe ik de Bikini Body Guide van de Australische Kayla Itsines. Deze dame heeft een boek geschreven met oefeningen, zodat je na twaalf weken (of in mijn geval 24 weken) zelfverzekerd kan rondparaderen in bikini.

Collage suikervrij eten

Suikervrije mueslirepen en appel met rozijnen, kaneel en suikervrije granola

Mijn andere goede voornemen: een mooie reis maken

Zoals gezegd verwacht ik ongeveer 24 weken nodig te hebben voor de BBG-challenge van Kayla. En dat komt goed uit, want daarna vertrekken Rob en ik naar… Amerika! Het zal geen verrassing zijn dat we toch weer naar de VS gaan. Dit keer willen we een roadtrip maken aan de oostkust van de VS. We willen een auto huren en van New York naar Key West rijden. Naar zowel New York als Florida zijn we al een keer geweest, maar we hebben nog nooit de hele reis langs de kust gemaakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rob en ik in Miami Beach <3

Om je goed voor te bereiden op een roadtrip is het belangrijk dat je weet wat je wilt gaan zien en om ervoor te zorgen dat je een goede auto koopt of huurt. Moet je je auto nog even opknappen? Misschien vind je dan bij deze shop wat je nodig hebt. Wij huren het liefst een Dogde Charger, een geweldige comfortabele auto, die rijdt als een zonnetje en er ook nog eens heel mooi uit ziet.

IMG_9903

In deze Charger reden we toen we op vakantie waren in Las Vegas in 2013. Hoewel ik het even spannend vond in een automaat had ik de smaak al snel te pakken. Een paar dagen later reed ik in de drukste straten van LA (en die zijn heul druk). Ik kan niet wachten om weer achter het stuur te springen (met mijn gespierde, dunnere lichaam).

Heb jij nog goede voornemens voor dit jaar?

2 Responses

  • Klaziena

    Hey wat leuk dat je ‘suikervrij’ gaat eten! Ik eet al een poos zo en het zit al helemaal in mijn systeem. Als je vragen hebt oid, laat maar weten hoor, ik help je graag.

    Groetjes!

  • Ik moet die Kayla ook maar eens wat beter leren kennen! Die vetjes op pens en benen mogen ook wel wat minder worden bij mij :-) Succes in ieder geval met het programma én met WW! You go girl!

Leave a Reply

latest posts from Over mij

Retired
IMG_1752

#ikwordfit (deel 2): Cambridge 500 dieet & afgevallen

Posted on Mar 26, 2015 in Health | 5 comments

BSB Ahoy Rotterdam 2014

Ik ben naar de Backstreet Boys geweest!

Posted on Mar 26, 2014 in Over mij | 4 comments

Articles you may be interested