Het is heet: wel of geen shorts dragen?

Posted by Linda Canter | July 17, 2015 4

Het is een vraag die vast meer vrouwen zich stellen: draag ik bij heet weer wel of geen shorts? Als ik aan korte broeken denk, dat denk ik aan van die gezellige beige bermuda’s. Niet charmant, helemaal niet zelfs. Daarom koos ik eerder altijd liever voor een rokje als het 30+ graden werd. Of een jurkje, nog beter. Maar eigenlijk vind ik een korte broek veel lekkerder zitten.

Een tijdje geleden liet ik al wat producten zien van Zwijnenburg Mode, die op mijn wishlist stonden. Ik kocht uiteindelijk de oranje Vila jurk, een mooie top van Vero Moda en de jeans short van Vila. Helaas zijn de jurk en de top nog te klein, die kan ik hopelijk over een tijdje aan. De korte broek zit echter als gegoten. D’r zit stretchstof in en is dus super comfortabel. Ik bestelde hem een maat groter, omdat mijn after-baby buik toch altijd nog het probleemgebied is. En dan heb je ook nog die dijen.

IMG_2912

Bij Rick’s Restaurations in Las Vegas. En héét dat het hier was (meer dan 40 graden), dus ik was hartstikke blij met de korte broek. Hieronder is thuis, waar ik de broek paste. Ik zette de foto op Instagram. De één zei: ja, doen. De ander: nee, iets te strak. Ik dacht: ga weg, ik hou niet van kritiek. Ik blijf een vrouw, ik ben hartstikke onzeker over m’n gewicht.

IMG_2727

Toch ben ik blij dat ik die broek heb gehouden. Het is echt een aanrader en ik zag dat hij nog steeds verkrijgbaar is, je vindt hem hier. Ja, ik ben me best wel bewust van mijn benen als ik de shorts draag. Maar dat heb ik in een jurkje ook. En als ik deze korte broek draag, dan hoef ik tenminste niet bang te zijn dat je tegen m’n kont aankijkt, als ik de kinderen op til.

IMG_3359

En hij laat m’n tattoo ook goed zien!

IMG_3332

Zoals gezegd kocht ik de broek bij Zwijnenburg Mode. Dit is een modewebwinkel voor dames en heren. Je vindt hier uitsluitend merkkleding, van populaire merken als Maison Scotch (check de hele fijne sale!), Vila, Vero Moda en duurdere merken als Hilfiger Denim en Betty Barclay.

Voor mannen hebben ze ook leuke merken, zoals Hugo Boss, Jack and Jones (Rob z’n favoriet) en Pall Mall PME Legend. Ik vind dat laatste merk ook wel heel leuk. Het is nonchalante herenkleding. Vooral de T-shirts, overhemden en lange broeken vind ik een mooie uitstraling hebben. Misschien dat ik als verrassing binnenkort eens even een bestelling voor de hubby plaats.

Zeg eens eerlijk: heb jij ook wel eens moeite met bepaalde kleding vanwege je figuur?

4 Responses

Leave a Reply