Ik ben naar de Backstreet Boys geweest!

Posted by Linda Canter | March 26, 2014 4

Iedereen die me volgt op Twitter, Instagram en Facebook is er al mee doodgegooid: foto’s en video’s van de Backstreet Boys. Mijn helden traden 24 maart op in Ahoy en ik was erbij.

Samen met Esther en Anke, twee oud-studiegenoten, ging ik rond een uur of tien al naar Rotterdam. Ik verwachtte uren in de file te staan door de NSS, maar we konden gewoon doorrijden. We lagen bijna vooraan in de wachtrij buiten, genoten van een heerlijk zonnetje, eten van de Mc en een stapel tijdschriften. Om kwart voor zeven gingen de deuren open en renden we voor ons leven om zover mogelijk vooraan te staan. Dat lukte: we stonden tegen het hek van het ‘gewone’ vak. Een paar meter voor ons had je nog de Golden Circle, een plek waar je dichter bij het podium staat (of kan staan), maar waar je ook meer voor moet betalen.

Het voorprogramma was The Exchange, een groep uit de VS die echt heel leuk was. Ook het optreden van Baylee, het zoontje van Brian, was heel schattig. Maar uiteindelijk draaide alles maar om één ding: de Backstreet Boys. Mijn jeugdhelden. God, wat was ik verliefd op Nick. En nog steeds krijg ik het warm als hij zo vlak bij ons stond. Maar dat kan ook door het schreeuwen komen.

Anke maakte een filmpje met wat beelden en foto’s van die avond (en ja, ik ben degene die zo hard gilt als Nick ‘I’m I sexual’ zingt).

Braaf in de rij aan het wachten…

BSB

En natuurlijk maakten we binnen ook nog wat foto’s!

BSB Ahoy Rotterdam 2014 02

Hallo godheid!

BSB Ahoy Rotterdam 2014 03 BSB Ahoy Rotterdam 2014 04 BSB Ahoy Rotterdam 2014

Selfie met Nick

 

Selfie met Nick ;)

Twee uur lang traden ze op. Twee uur lang hebben we gezongen, gegild, gedanst en genoten. Het was een heerlijk concert met veel oude nummers om hun twintigjarige jubileum te vieren. Voor de fans van vroeger (en nu) was het een prachtige avond.

Ik heb de Backstreet Boys in 2007 eens ontmoet, dat verhaal kan je hier lezen.

4 Responses

Leave a Reply

latest posts from Over mij

Retired
IMG_1752

#ikwordfit (deel 2): Cambridge 500 dieet & afgevallen

Posted on Mar 26, 2015 in Health | 5 comments

IMG_9921

Happy new year: mijn goede voornemens

Posted on Jan 7, 2015 in Over mij | 2 comments

latest posts from Lifestyle

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
My Paper Bag 02

New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted on Sep 9, 2016 in Fashion | 2 comments

Donut zwemband winnen

Donut zwemband winnen van Ditverzinjeniet.nl

Posted on Apr 12, 2016 in Lifestyle | 3 comments