Ik ben vanavond te gast bij De Wereld Draait Door!

Posted by Linda Canter | October 9, 2013 5

Joehoe! Super leuk nieuws! Het is al een paar keer verplaatst, maar vanavond ben ik dan toch écht te gast bij De Wereld Draait Door. Ik kom aan tafel bij Matthijs, maar waar ik precies over ga praten laat ik nog even in het midden.

Ik heb namelijk geen idee of ik daar over mag praten in het openbaar en het is ook wel leuker om het nog even geheim te houden. Dus als je me wilt zien praten en bewegen dan moet je vanavond inschakelen op DWDD, om half 8 op Nederland 3.

Ik vind het super spannend, ook al ken ik de tv-wereld wel een beetje. Ik heb een paar jaar bij RTL Nieuws gewerkt, maar dat was áchter de schermen, een heel veilig plekje. Camera’s vind ik maar spannend, maar deze mooie kans wil ik niet laten lopen natuurlijk.

Tot vanavond!

5 Responses

Leave a Reply

latest posts from Over mij

Retired
IMG_1752

#ikwordfit (deel 2): Cambridge 500 dieet & afgevallen

Posted on Mar 26, 2015 in Health | 5 comments

IMG_9921

Happy new year: mijn goede voornemens

Posted on Jan 7, 2015 in Over mij | 2 comments

latest posts from Lifestyle

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
My Paper Bag 02

New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted on Sep 9, 2016 in Fashion | 2 comments

Donut zwemband winnen

Donut zwemband winnen van Ditverzinjeniet.nl

Posted on Apr 12, 2016 in Lifestyle | 3 comments