Ik ga op vakantie en ik neem mee… de LE Touch of Silk van hannah

Posted by Linda Canter | May 23, 2015 2

Er zijn van die beautyproducten waarvan je denkt: hoe kon ik ooit zonder? De Touch of Silk van hannah is zo’n product. En die zit nu in een perfecte, compacte verpakking.

Alles aan de Touch of Silk van hannah vind ik fijn: oneffenheden verdwijnen, je huid krijgt een matte finish en je huid wordt zo zacht als de wangen van mijn dochter. Het enige wat ik niet zo prettig vind aan mijn grote pot Touch of Silk is dat je er met je vingers in moet. Ik ben te chaotisch en laks om te werken met spateltjes, moet ik eerlijk toegeven.

hannah-Touch-of-Silk-LE-06

Hoe dan ook: er is nu een Limited Edition uitgebracht. Hierin zit 30 milliliter van de zachte Touch of Silk, die trouwens zo zacht wordt door de toevoeging van siliconenolie. Het is een pompflacon: makkelijk en hygiënisch. Als je voorzichtig drukt dan kan je heel nauwkeurig doseren. Door het kleurgebruik zie je ook direct dat het een product van hannah is. Ik houd van de luxe die dit merk uitstraalt.

hannah-Touch-of-Silk-LE-03 hannah-Touch-of-Silk-LE-02

De geur van Touch of Silk is heerlijk: fris en zacht, niet te overheersend. Het is een neutrale geur, die zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. Touch of Silk is zo zacht: hij hoeft niet in te trekken, plakt niet en drijft ook niet van je gezicht als het warm is. Wat ik ook handig vind is dat je de 30 ml editie gewoon in je handbagage mee mag nemen. Veel handiger dan zo’n grote pot, die bewaar ik lekker voor thuis.

Het product is niet goedkoop: voor 30 milliliter betaal je 57 euro. Laat je dat niet afschrikken: met een heel klein druppeltje zoals hierboven kan je je hele gezicht insmeren. Voor meer informatie en verkoopadressen kijk je op de Huidcoach website van hannah.

hannah-Touch-of-Silk-LE-04

En dit neem ik allemaal nog meer mee in mijn toilettas :)

hannah-Touch-of-Silk-LE-01

Ga jij deze zomer ook nog op vakantie?

2 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested