Kerst in New York: foto’s deel 1

Posted by Linda Canter | December 21, 2015 0

Hi all! Mijn laatste avond in de VS is aangebroken. Helaas, maar ik ben ook heel blij om weer terug te gaan naar man en kinderen. Mijn tijd in New York was – op een dikke 36 uur ziek zijn na – heel erg geweldig. Vandaag deel ik alvast wat foto’s met je.

De belangrijkste reden om nu naar New York te gaan was omdat ik de kerstsfeer wilde proeven. Dus ging ik toen ik was aangekomen, zo snel mogelijk naar dé kerstboom. Ik bedoel natuurlijk de kerstboom bij Rockefeller Center, een reus van bijna 3 meter met rode, blauwe en groene ledjes en een Swarovski ster in de top. Niks zegt meer ‘kerst in New York’ dan deze boom. Zie ook  mijn Instagram voor meer foto’s.

kerstboom rockefeller center new york

Je kunt hier over de koppen lopen en dan is het nog overdag. ‘s Avonds is het nog veel drukker, duizenden mensen proberen zichzelf dan naar de kerstboom te duwen.

Winter Village Bryant Park

Nog meer wintersfeer bij Winter Village in Bryant Park. Hier is onder andere een ijsbaan, kerstboom, holiday market met allerlei kraampjes en tafeltjes en stoelen, waar je kunt genieten van de muziek en winterse sfeer.

One world trade center

Natuurlijk mocht een bezoekje aan One World Trade Center ook niet ontbreken. Zoals je kunt zien was het opnieuw zonnig en is het uitzicht vanaf de 101e verdieping fenomenaal. Zeker een aanrader.

20151219_202258

Zaterdag ging ik uit eten met Sabine en Tim, die ook in New York zijn. Het was super gezellig! We gingen naar Heartland Brewery, mijn favoriete plekje in New York.

Brooklyn Diner New York

Vanavond at ik hier: bij de Heartland Brewery op 57th. Een super leuke diner, maar niet echt eentje die je tegen zou kunnen komen in Grease. Zeker wel de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Tot zover de eerste foto’s: de rest staat nog op mijn telefoon. Eerst maar eens lekker slapen en daarna naar het vliegveld. Eenmaal thuis zal ik al mijn tips delen op Hurray-USA.nl :-)

Leave a Reply

latest posts from Personal

20151214_165948
New York, New York

Maandag vlieg ik naar New York

Posted on Dec 12, 2015 in Personal | one comment

Hurray-USA

Nu online: Hurray-USA.nl

Posted on Dec 2, 2015 in Personal | 2 comments

Articles you may be interested

New York, New York