KRANEN TRENDS VAN 2015

Posted by Linda Canter | October 20, 2015 0

Interieur trends zijn tegenwoordig zo veranderlijk als de mode geworden. Op zich komt dit niet als een verrassing. Mode zorgt ervoor dat we ons prettig voelen en dit gaat ook zeker op voor het design van ons interieur.

Als we heel eerlijk zijn voelen we onszelf toch een stuk prettiger in de tijd die we binnen in huis doorbrengen in een comfortabele sweatpants en veel te grote trui dan buiten in te hoge hakken en een te strakke jurk. Misschien is dit de reden dat er zoveel mensen fan zijn van de laatste interieur trends. Het lijkt ook wel dat er tegenwoordig meer tv programma’s over interieur trends zijn dan de laatste trends op het gebied van mode. Net zoals de laatste mode trends omvatten de laatste interieur trends allerlei verschillende aspecten van het interieur. Met de loodgieter in Lisse bespraken wij daarom de nieuwste kranen trends van 2015.

Kraan

Nieuwe kranen trends volgens de loodgieter in Lisse

Op het gebied van kranen zien we dat de trends steeds meer betrekking hebben op de integratie van nieuwe technologieën. Het design van de kranen blijft ook nog belangrijk en deze trend zet zich vooral voort voor de gootstenen die toch ook nauw verbonden zijn met kranen. Gootstenen van beton zijn bijvoorbeeld als laatste trend te herkennen. Verder zijn het nog altijd de waterbesparende kranen die populair zijn. De kranen van 2015 zijn echter van nieuwe technieken voorzien die extra waterbesparend kunnen werken en tevens het gebruikersgemak vergroten. De nieuwste trend zijn namelijk kranen met touch-technologie. Het water begint te lopen bij een lichte aanraking van de kraan. Dit is vooral handig als je vieze handen hebt en met je nog schone elleboog de kraan aan kunt zetten. Er zijn ook kranen met bewegingssensoren die door een beweging naar links warmer worden en een beweging naar rechts weer afkoelen. Verder zien we ook dat er steeds vaker wordt gekozen om een kokend water kraan naast de gewone kraan wordt geïnstalleerd.

 

Leave a Reply

latest posts from Lifestyle

Boekreview Het bloed kruipt Stuart Neville
My Paper Bag 02

New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted on Sep 9, 2016 in Fashion | 2 comments

Donut zwemband winnen

Donut zwemband winnen van Ditverzinjeniet.nl

Posted on Apr 12, 2016 in Lifestyle | 3 comments