New in: MYOMY PAPER BAG Handbag Zip Rambler Brandy

Posted by Linda Canter | September 9, 2016 2

Hi! Dat is lang geleden zeg. In bijna een half jaar tijd zijn er nogal wat dingen veranderd. Ik ben méga druk met werk en ondertussen zijn we druk bezig met onze emigratieplannen. Tijd of zin om – naast al mijn eigen werk – te schrijven, had ik dus niet. Maar vandaag wil ik graag mijn nieuwe Paper Bag laten zien.

Jaren geleden had ik hem al op het oog: de Paper Bag van MYOMY. Ik heb nog een tas van het merk, een fantastische schoudertas van heel goede kwaliteit. De hoge Paper Bags vond ik mooi, maar leken me onpraktisch. De Handbag Zip Rambler Brandy is een korter model: perfect als handtas.

My Paper Bag 01

De tas bestelde ik bij Marington.nl. Hij werd keurig verpakt geleverd. Los erbij krijg je een plankje, waarvan ik eerst dacht: euh, huh? Wat moet ik hier mee? Maar gelukkig duurde dat niet te lang en had ik de helderheid van geest om hem op de bodem van de tas te leggen. Hierdoor heb je een stevige bodem, wat ik erg fijn vindt. De tas is groot genoeg voor je portemonnee, telefoon en een boek, maar niet zo groot dat je een kwartier zoekt naar je sleutels.

My Paper Bag 02

Het mooiste aan de MYOMY Paper Bag vind ik het leer en de vorm. Ik ben dol op leren tassen en bij deze tas ben ik gevallen op de structuur, kleur en natuurlijk de gekartelde rand die zo herkenbaar is voor My Paper Bag. Ook een ritssluiting is voor mij onmisbaar.

My Paper Bag 03

Hoe vind je m’n nieuwe tas? Hij kost €159,95.

Bekijk alle tassen van MYOMY.

2 Responses

Leave a Reply

latest posts from Fashion

Foto: happb.com
Collage Bonprix 01

Altijd goed in de herfst: een blazer

Posted on Oct 22, 2015 in Fashion | one comment

IMG_2667

Zo ‘verdien je geld’ met kinderschoenen kopen…

Posted on Aug 5, 2015 in Fashion | one comment

Articles you may be interested