Nieuw van Treacle Moon: twee nieuwe douchegels en mini’s

Posted by Linda Canter | April 25, 2015 2

Treacle Moon, de vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland, breidt de collectie uit met twee onweerstaanbare nieuwe varianten Bath & Shower Gel en twee mini’s en ik mocht ze voor je testen.

Treacle-Moon-mini's

Treacle Moon shower gel Warm Apple Pie Hugs en The Honeycomb Secret

Warm Apple Pie Hugs is een heerlijke warme geur die je doet denken aan de keuken van je oma. Opmerkelijk, dat deze geur nu is gelanceerd. Ik vind het een echte herfst- of wintergeur. Toch is deze iets frisser dan de reguliere warme appeltaart-geur van bijvoorbeeld geurkaarsen (jum!), dus ik vind hem ook prima voor dit seizoen.

Ook The Honeycomb Secret is minder warm dan gedacht. De honing is goed ruikbaar, gelukkig. Maar tegelijkertijd ruik je ook de heerlijke lente- en zomerbloemen waar de bijtjes hun nectar hebben verzameld.

Treacle-Moon-mini's-02

Treacle Moon mini’s The Raspberry Kiss bodylotion spray en One Ginger Morning shower gel

Handig voor onderweg in je handtas, tijdens een weekendje weg of straks op vakantie zijn de mini’s van Treacle Moon™. De nieuwe Treacle Moon. De Mini Bodylotion ‘The Raspberry Kiss’ zit in een handige pompflacon van 60 ml en heeft een inhoud van 60 milliliter (ook geschikt voor in je handbagage dus). De nieuwe Treacle Moon Mini Bath & Shower Gel ‘One Ginger Morning’ op basis van de geur van tintelfrisse gember, zorgt elke dag opnieuw voor een verkwikkend moment. Heerlijk fris, vooral als het warm is buiten.

Treacle-Moon-mini's-03

Treacle Moon review

Jongens, wat een heerlijke producten. Er zit er niet één bij waar ik niet van onder de indruk ben. De mini’s zijn super handig voor op vakantie en gaan zeker mee naar Texas. De douchegels van Treacle Moon vind ik heel erg lekker. Hij schuimt lekker, heeft heerlijke geuren en laat mijn huid niet trekkerig achter. Bovendien zijn de flacons super leuk om te zien (en om cadeau te geven) en heel betaalbaar. De mini bodylotion heb ik ook in groot formaat. De lotion trekt heel snel in en maakt mijn handen lekker soepel en niet plakkerig. Op kantoor staat The Raspberry Kiss naast mijn computer, One Ginger Morning staat in de keuken bij de kraan.

Treacle Moon shower gels en mini’s prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

De Bath & Shower Gel kost €4,95 (500 ml), beide mini’s hebben een inhoud van 60 milliliter en kostten maar één euro. Één euro! Naar de winkel dus, als je dit leest. Je koopt Treacle Moon bij de grotere winkels van Albert Heijn en online via de webwinkel van AH.

2 Responses

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments