Wie is de blogger achter Linnes.nl?

Over Mij: Linda Canter

Ik ben: Linda Canter, blond, 31, journalist, mama, blogger en in het dagelijks leven SEO tekstschrijver

Ik houd van: Manlief, de zoon en dochter, tattoos, reizen, schrijven, nagellak, shoppen, beauty, de zon, foute muziek, de VS, schoenen, mijn smartphone, Instagram.

Over Linnes.nl

Op Linnes.nl lees je over beautyreleases en reviews, over de nieuwste nagellakcollecties, maar ook over de reizen die ik heb gemaakt, over de nieuwste boeken die ik heb gelezen en over alle andere dingen die mij interesseren. Het ene moment heb ik als hobby om kleertjes te naaien, drie maanden later vul ik kleurboek na kleurboek en weer drie maanden later kan ik opeens druk zijn met mijn moestuin.

Contact: info@linnes.nl of via het contactformulier.
Twitter: @LinnesNL
Instagram: @LinnesNL


Linda

4 Responses

Leave a Reply