Review: Dove Gentle Exfoliating en Dove Mandarijn & Tiarebloem

Posted by Linda Canter | March 27, 2015 4

Ik ben gek op de douchecrèmes van Dove en gebruik deze al sinds de eerste variant op de markt werd gebracht. De formule is vernieuwd en ik mocht twee nieuwe producten reviewen.

In totaal bestaat de vernieuwde lijn douchecrèmes van Dove nu uit 15 verschillende soorten, die onder te zijn verdelen in de categorieën extra verzorgend, extra verfrissend en extra verwennend. Ik review Gentle Exfoliating, een nieuwe toevoeging uit de extra verzorgende lijn en de nieuwe geur Mandarijn en Tiarebloem uit de Go Fresh serie.

Dove-Mandarijn-Tiarebloem-Gently-Exfoliating-01

Vernieuwde formule: een milde verzorging én een rijke schuimervaring Reguliere doucheproducten geven vaak veel schuim, maar kunnen de natuurlijke beschermingslaag van de huid beschadigen. De R&D-experts van Dove zijn erin geslaagd om de bekende mildheid van Dove nog verder te vergroten en tegelijkertijd de kwaliteit van het schuim te verbeteren.

Dove Gentle Exfoliating review

Gentle Exfoliating: een nieuwe variant in de extra verzorgend serie. Een verzachtende douchecrème met een milde scrub, die de huid doet stralen. Deze scrub bevat bovendien geen kleine plastic bolletjes (microplastic) zoals in de meeste scrubs. Door alternatieve ingrediënten te gebruiken, kunnen we consumenten dezelfde kwaliteit en functionaliteit bieden zonder hiervoor plastic te gebruiken.

Ik gebruik bijna altijd een scrub onder de douche, dus een douchecrème die mijn huid tegelijkertijd reinigt en verzorgt vind ik erg handig. De Gentle Exfoliating crème is inderdaad wel heel gentle, ik kan voor mijn gevoel wel wat stevigers gebruiken. De geur is erg lekker fris, hij doet me denken aan de originele Dove geur, maar dan wat frisser. Fijn product, maar qua scrub gebruik ik liever een grovere suikerscrub.

Dove-Gentle-Exfoliating-01

Dove Go Fresh Mandarijn & Tiarebloem review

Revitalize: een nieuwe variant in de Go Fresh-serie. Een verfrissende douchecrème met de energieke geur van mandarijn en tiarebloem. Ik kies normaal altijd voor zoete geuren uit de extra verwennend-lijn, zoals de goddelijke Sheaboter & Vanille douchecrème. Toch vind ik frisse geuren ook heel lekker, vooral als het weer warmer wordt.

De douchecrème Mandarijn & Tiarebloem ruikt héérlijk bloemig en fris. Het doet me denken aan een oranje lolly, maar dan bloemiger. Niet puur mandarijn dus, maar een geur die je daar aan doet denken. Dat de formule vernieuwd is merk ik niet echt, mijn huid werd altijd al super zacht van de producten van Dove. Dat is niet veranderd.

Dove-Mandarijn-Tiarebloem-01

Dove Gentle Exfoliating en Mandarijn & Tiarebloem prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

Beide varianten zijn verkrijgbaar in een fles van 250 ml (€3,59) en 500 ml (€5,99). Je koopt Dove natuurlijk bij drogisterijen als Kruidvat en Etos, bij supermarkten, maar wist je dat Bol.com het merk ook verkoopt? Je vindt hier de producten van Dove Purely Pampering (extra verwennend) en Dove Go Fresh (extra verfrissend) en bij de AH.

ik heb deze producten ontvangen

Heb jij deze nieuwe varianten al in de winkel gespot?

4 Responses

Leave a Reply

latest posts from Reviews

Rituals-Diwali-01
Oriflame-Tender-Care-Gift-Box-04

Review: Oriflame Tender Care Gift Box

Posted on Jan 24, 2015 in Beauty | 3 comments

The-Beauty-Bakery-Coconut-Lime-lip-scrubFI

The Beauty Bakery – Coconut Lime lipscrub

Posted on Jun 12, 2013 in Verzorging | 5 comments

Articles you may be interested

Inecto pure kokos creme
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shoplog: Action en The Body Shop

Posted on Apr 29, 2012 in Beauty | one comment