Rituals geurstokjes review

Posted by Linda Canter | April 20, 2014 13

Rituals geurstokjes zijn een luxe product waar ik echt dol op ben. De geurstokjes van Rituals zorgen niet alleen voor een lekkere geur in je huis, maar hebben ook een prachtige uitstraling.

Update: 16-2-2017

Rituals geurstokjes review: Sweet Sunrise, Lotus Secret, Pure Rose en Spring Garden

Helemaal met de koker erbij: die laat ik altijd naast het open flesje staan. Ik heb op dit moment vier Rituals huisgeuren in huis, maar alleen Sweet Sunrise gebruik ik op dit moment. Deze staat naast mijn beeldscherm, omdat ik hier het grootste deel van de week zit. Hoogste tijd voor een Rituals geurstokjes review.

Rituals-geursticks-04

Ik heb vier geuren in mijn bezit: Sweet Sunrise, Lotus Secret, Pure Rose en Spring Garden.

Rituals geurstokjes

Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken. De geursticks van Rituals zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en geuren. De stevige kartonnen koker bevat een glazen flesje met de geurolie, een houten sierdop en een setje stokjes. Om de geursticks te gebruiken verwijder je de dop van het flesje, legt de houten dop om de opening (let op: deze blijft los zitten) en steekt de stokjes in het flesje. De geur trekt in de stokjes en geeft zo’n drie maanden een heerlijke geur af.

Daarna kan je een navulling kopen, maar daarbij moet je ook losse stokjes kopen. Uiteindelijk ben je dan anderhalve euro goedkoper uit, dus ik zou eerder gewoon weer een nieuwe verpakking kopen. De navulling is wel handig als je de luxe houder voor de geursticks van Rituals hebt, maar ik vind juist de flesjes zo mooi.

Rituals-geursticks-03

Rituals geurstokjes review Sweet Sunrise

Sweet Sunrise is een heerlijke geur die kruidig en fris is: hij bevat ceder en zoete sinaasappel. Een perfecte geur voor vrouwen die net als ik van kruidige geuren houden, het is eigenlijk best een mannelijke geur. De geur komt exact overheen met de heerlijke Sunrise douchefoam. Hoewel ik het vooral een wintergeur vind staat Sweet Sunrise al ongeveer een maand naast mijn computer. In het begin rook ik de geur heel duidelijk, vooral als je dan langs de computer liep. Na een tijdje werd dit minder en heb ik de stokjes een beetje heen en weer gerommeld. Nu ruik ik de geur weer, maar niet te overheersend. Als je de geur echt goed wilt opsnuiven, dan moet je er even met je neus boven gaan hangen.

Rituals geurstokjes review Lotus Secret

Lotus Secret bevat Yi Yi Ren en Witte Lotus. Ik heb een geurkaars uit deze collectie en die ruikt belachelijk lekker: één van de lekkerste huisgeuren ooit van Rituals. Dat komt vooral omdat hij heel licht en bloemig is. Een heerlijke geur voor in je toilet, badkamer en huiskamer, maar omdat hij zo licht is ook voor in je slaapkamer.

Rituals geurstokjes review Pure Rose

Rozengeur en ik zijn niet echt vrienden. Vooral hele sterke rozengeuren vind ik helemaal niet lekker. Ik was dus een beetje bang dat Pure Rose niet mijn geur zou zijn. Pure Rose bevat cederhout en rozenolie en juist door de houtachtige ondertoon vind ik Pure Rose toch heel erg lekker. Dit is een geur die ik perfect vind voor de woonkamer, je badkamer of je toilet. Ik heb mijn toilet ingericht met allerlei leuke vaasjes en potjes, dus het is zeker geen verdomhoekje.

Rituals geurstokjes bij Bol.com

Rituals geurstokjes review Spring Garden

Spring Garden bevat vetiver (een geur die je ook heel veel in parfums tegenkomt) en salie. Het is een kruidige, grasachtige geur. Ik heb deze al eerder gehad en ik vind hem heel prettig, omdat deze geur wat opvallender is dan bijvoorbeeld Lotus Secret en Pure Rose. Ook deze geur stond in ons toilet en in zo’n kleine ruimte kan je de geurstokjes zeker een half jaar gebruiken.

Ik ben absoluut fan van de geursticks van Rituals. Naast een heerlijke geur hebben ze ook een mooie uitstraling. Sweet Sunrise is mijn favoriet, maar ook Lotus Secret is extreem lekker. Ik zou nog heel graag de Hammam geurstokjes willen ruiken, want die lijken me helemaal fantastisch ook. En ook Spring Garden lijkt me erg lekker. Daarnaast vind ik deze geursticks heel leuk als cadeau, als mensen gaan verhuizen bijvoorbeeld.

Rituals-geursticks-02

RITUALS geurstokjes prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

De Rituals geursticks koop je bij Rituals, in de Rituals webwinkel, maar ook Bol.com verkoopt Rituals. Een set kost €24,50 (met een inhoud van 230 ml, goed voor 3 maanden). Je hebt ook mini’s, deze kosten €13,50  en hebben een inhoud van 50 ml., goed voor 2 tot 3 weken.

Meer Rituals reviews op Linnes.nl

 Heb jij ook Rituals geursticks in huis? Welke geur is jouw favoriet?

13 Responses

 • Gebruik ze al erg lang. Mijn huis ruikt er echt lekker door. Maar ik vind de oude flesjes/potjes wel mooier.

 • Ik gebruik ook al jaren deze geursticks. De nieuwere geuren zijn echt verrassend goed! Mijn favoriet is Lotus Secret en Under a fig tree.

 • me

  Ik ruik die geursticks nooit, goedkoop/duurkoop maakt niet uit. Ik sla over, zeker voor deze prijs.

  • Als je ze niet ruikt is het zonde van het geld. Ik heb er zelf gelukkig geen last van. Helemaal niet als ze in een kleinere ruimte staan.

 • Annette

  Ik heb op dit moment een geurkaars van Rituals in White Tea whaaaaaa wat is die goddelijk lekker zeg. De lekkerste geurkaars die ik ooit heb gehad. Kost wat (17,50) maar dan heb je echt weken brandplezier van.

  • Klinkt goed! Ik doe ook altijd heel zuinig met mijn geurkaarsen, ik wissel ze af met goedkopere. Zo kan je er nog langer van genieten :-) En de overgebleven was (wat je soms hebt, omdat de lonten op zijn ofzo) die brand ik dan ook nog in de wax brander :)

 • love zulke stokjes, maar de katten vinden ze nog leuker en gooien ze altijd om >.<

 • Ja, heerlijke geurstokjes zijn die van Rituals! Ik vind dat er ook best lang geur vanaf komt. En het staat mooi!

 • José

  Haha, Pure rose is juist mijn favoriet. Nou ja, dat is ook de enighe die ik ken.

 • kan ik ook de stokjes appart ergens kopen?

 • Marion

  Mijn favoriet is de Hamam Secret en daarna de Sweet Sunrise. Overheerlijke geuren en ik spaar ervoor om dit te kunnen kopen. Heerlijk!!!

Leave a Reply

latest posts from Beauty

Dior-Poison-Extrait-de-Parfum-06
FF-Parfum-met-vanille

Friday Five: parfums met vanille

Posted on Jan 30, 2015 in Parfum | 3 comments

Philosophy-Loveswept-02

Parfum: Philosophy – Loveswept

Posted on Jan 28, 2015 in Parfum | 2 comments

Articles you may be interested

Dior-Poison-Extrait-de-Parfum-06
Roberto-Cavalli-Paradiso-01

Parfum: Roberto Cavalli – Paradiso

Posted on Jan 21, 2015 in Parfum | 2 comments

Reminiscence-White-Tubereuse-en-Love-Rose-03

Parfum: Reminiscence Histoire de Fleurs Love Rose en White Tubereuse

Posted on Sep 2, 2014 in Parfum | one comment