Speciale zonnebrandcrèmes voor je kinderen

Posted by Linda Canter | June 7, 2014 0

Met het tropische Pinksterweekend voor de boeg leek het me wel een goed idee om te schrijven over speciale zonnebrandcrème voor kinderen. Gebruik jij het ook; speciale zonnebrandcrèmes voor je kinderen? Ik wel, want ik wil voor mijn kinderen alleen de beste, meest waterproof zonbescherming. Ik laat je er een aantal zien vandaag.

Veel merken hebben speciale zonnebrandcrèmes voor kinderen. Kinderen hebben namelijk een zeer hoge beschermingsfactor nodig. Eigenlijk is het het beste om je kinderen helemaal uit de zon te houden, maar probeer dat maar eens met kleintjes die niks liever doen dan lekker buiten te spelen. Zonnebrandcrème dus!

Eucerin-Lovea-Garnier-02

LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF50 Disney voor kinderen en baby’s

De tere huid van kinderen vraagt om een hoge UV- bescherming. LOVEA BIO Spray Kids met SPF 50 is voorzien van een vrolijk Disney design. Deze handige spray beschermt de huid van kinderen op een veilige wijze tegen zowel UVA- als UVB- straling. De spray bevat hiervoor een 100% natuurlijk, mineraal zonnefilter op basis van titaniumdioxide. De waterbestendige formule is vrij van synthetische parfums en bevat geen parabenen of nanodeeltjes.

Prijs: €18,99 (100 ml)

Ik vind de Lovea Bio Sun Spray voor kinderen helaas niet zo fijn. De spray is namelijk bijna niet uit te smeren. Hij is een beetje stroef en maakt makkelijk vlekken op de kleren. Ik heb twee shirtjes van de kinderen waar de vlekken niet uit willen. Wel ruikt de zonnebrand heel lekker en kregen de kindjes geen rode huid nadat ze lekker buiten in de zon hadden gespeeld.

Garnier Ambre Solair Baby in the Shade SPF50

Baby in the Shade is verrijkt met minerale en organische filters, versterkt met een gepatenteerd fotostabiel filtersysteem en SPF 50+ om de babyhuid ook tegen indirecte UV-straling te beschermen. Dankzij de 50 ml tube kun je Baby in the Shade gemakkelijk overal mee naartoe nemen: het park, het strand, terras – het tubetje past in elke luiertas!

Dit is het allereerste product voor baby’s van Garnier Ambre Solair. De prijs: €9,99 (50 ml).

Op zich is dit een fijn product, maar het trek wel heel erg lastig in. Oftewel: een stugge crème die een witte waas achterlaat. Je kan wel blijven wrijven tot de witte waas is verdwenen, maar ken jij veel kleine kinderen die heel lang blijven zitten? Bovendien is deze 50 milliliter tube vrij duur.

Eucerin-Lovea-Garnier-01

EUCERIN SUN KIDS LOTION SPF50

De vernieuwde Eucerin Sun Kids Lotion SPF50 bevat driedimensionale bescherming en het versterkt daarnaast het huideigen herstellingsvermogen na DNA schade veroorzaakt door UV-straling. Eucerin Sun Kids Lotion SPF50 is vrij van parfum en kleurstoffen, extra waterbestendig en ook geschikt bij atopisch eczeem.

De extra grote fles Eucerin Sun Kids Lotion SPF50 heeft een inhoud van 400 milliliter en is door het hele gezin te gebruiken.

Prijs: €22,49 (400 ml)

De Eurerin Sun Kids Lotion SPF50 vind ik het fijnst uit dit groepje. Hij is het dunst en trekt het snelst in. Want ook voor de kinderen wil ik graag dat hun huidjes niet teveel plakken.

Welke zonbescherming gebruik jij voor je kinderen?

Leave a Reply

latest posts from Kids

Kurio-Tab204
Wat-een-pech,-mijn-naam-is-weg-02

Boekreview: Wat een pech, mijn naam is weg + win

Posted on Aug 21, 2015 in Books | 11 comments

20150807_073859

Ik heb een nieuwe fiets!

Posted on Aug 7, 2015 in Kids | 2 comments

Articles you may be interested

Fietsen-2