Swatches: Dior Vernis Creoles en Sunnies

Posted by Linda Canter | June 21, 2013 6

Dames en enkele heren: Dior’s Summer Mix collectie 2013 is here. Sinds eergisteren ligt de collectie in de winkels en ik kan verklappen: hij is zeer de moeite waard!

De collectie bestaat uit vier crèmeblushes en vier kleuren nagellak. Ik laat je twee kleuren nagellak zien: Créoles (678) en Sunnies (448). Ik werd direct verliefd op de kleuren toen ik ze voor het eerst zag. Hallo zomer!

[noteblock]Voor de zomer van 2013 heeft Dior sprankelende en heldere kleuren verenigd in een capsulecollectie die bestaat uit een nagellak en een crèmeblush die als duo kunnen worden gebruikt. – Dior[/noteblock]

Dit zijn Créoles en Sunnies, een prachtige roze en oranje kleur.

Dior Vernis Créoles en Sunnies

[noteblock]Een mooie nagellak is de finishing touch van iedere make-upstijl. Aan het strand of op een terras… Overal en altijd maken mooi gelakte nagels van iedere vrouw een onweerstaanbare verschijning. De Dior Vernis van deze capsulecollectie is verkrijgbaar in vier heerlijk frisse, sprankelende zomerkleuren. De vier fruitige kleuren sluiten perfect aan op de kleurnuances van de Diorblush Cheek Crème. Ze laten de zongebruinde teint nog beter uitkomen en verfraaien de nagels met een intens kleureffect. – Dior[/noteblock]

Dior-Vernis-Creoles-en-Sunnies-03

Dit zijn fullsize flesjes nagellak, met een inhoud van 7 milliliter. Voor een flesje betaal je 24 euro. Zoals altijd kan je de bovenste vierkante dop verwijderen, zodat je met het zwarte, handzamere dopje kan lakken.

Dior-Vernis-Creoles-en-Sunnies-04

De swatches dan.

Dior-Vernis-Creoles-swatch

Créoles is een prachtige roze tint, die erg mooi staat bij een gebruinde huid. Ik ben al behoorlijk bruin geworden en de kleur steekt er lekker bij af. Dit zijn twee laagjes, de lak dekt goed.

Dior-Vernis-Sunnies-swatch

Sunnies is net zo’n vrolijke, zomerse kleur. Het is een oranje tint, die neigt naar een donkere perzikkleur. Ook dit zijn twee laagjes.

Dior-Vernis-Creoles-en-Sunnies

De kwastjes van Dior Vernis zijn erg fijn, lekker breed. Ik kan mijn nagels bijna met één streek lakken. Maar ik lak mijn nagels eigenlijk altijd in drie streken, mits het kwastje meewerkt.

En ik kan het niet laten om deze prachtige promofoto met jullie te delen.

Dior Vernis moodpackshot

Wat een prachtige zomerse kleuren. Tie & Dye en Capeline lijken me ook echt super mooi! Blush gebruik ik nooit, dus de crèmeblushes uit de collectie spreken me niet zo aan.

Collage Dior Vernis Summer Mix

Welke kleur nagellak vind jij het mooist?

6 Responses

Leave a Reply

latest posts from Nagellak

Essie-Leggy-Legend-04
OPI-Venice-collectie-FI

Swatches: O.P.I. Venice collectie fall/winter 2015

Posted on Sep 9, 2015 in Beauty | 3 comments

Sally-Hansen-B-Girl-02

Swatches: Sally Hansen Miracle Gel B Girl

Posted on Jul 4, 2015 in Beauty | 5 comments

Articles you may be interested