Swatches: O.P.I. Venice collectie fall/winter 2015

Posted by Linda Canter | September 9, 2015 3

Sinds eind vorige maand kun je de Venice collectie van O.P.I. kopen. Deze stijlvolle collectie is geïnspireerd op de barok periode in Venetië.

OPI-Venice-collectie-01

Om de diversiteit van Venetië te weerspiegelen, creëerde OPI een lijn met romantisch rood, decadent blauw, dromerige pasteltinten, dramatische darks en luxe metallics. De hele collectie bestaat uit 15 kleuren. Twaalf kleuren zitten nu in de vaste collectie, drie kleuren (Venice the Party?, Baroque… But Still Shopping! en St. Mark’s the Spot) zijn Limited Editions.

OPI-Venice-collectie-03

Ik kreeg acht kleuren en die heb ik natuurlijk voor je geswatched. Op elke foto draag ik twee laagjes nagellak.

OPI Venice swatches

OPI-Gelato-On-My-Mind-01

Ik begin maar direct met de mooiste kleur van allemaal: Gelato On My Mind. Een schitterende mintgroene, naar pastelblauw neigende kleur.

OPI-Gimme-A-Lido-Kiss-01

Gimme A Lido Kiss is een shimmery rood met roze kleur. Niet echt mijn favoriet.

OPI-It’s-a-Piazza-Cake-01

Pizza, pizza, whoooooo…. It’s A Piazza Cake. Piazza betekent vast iets anders, maar dit kleurtje doet mij aan pizza denken. Ik vind het een schitterende herfstkleur.

OPI-O-Suzi-Mio-01

O Suzi Mio is een hele mooie donkerpaarse kleur. Hij doet me denken aan aubergine, maar dan iets lichter. De crèmefinish vind ik ook mooi.

OPI-Be-There-in-a-Prosecco-01

Een mooie lichte kleur is Be There In A Prosecco Niet echt een herfstkleur voor mij, hij past meer bij de lente. Toch vind ik hem wel erg mooi. Qua dekking kan hij wel een derde laagje gebruiken.

OPI-A-Great-Opera-tunity-01

A Great Opera-tunity is een soort oranje, soort zalmkleurige lak. Ik moet denken aan een pofferige operajurk, maar dat komt vast door de naam.

OPI-Baroque...-But-Still-Shopping-01

Baroque… But Still Shopping! is één van de LE’s. Hij heeft niet alleen een gave naam, maar ook een hele kleur en finish. Bijzonder door de shimmer, gouden kleur en glitters die erin zitten. Hierdoor is hij natuurlijk wel weer lastig te verwijderen.

OPI-St.-Marks-the-Spot-01 OPI-St-02

St. Mark’s the Spot is een donkerblauwe nagellak met shimmer. Ik hou niet zo van zulk soort kleuren en vind dit de minste lak van de serie. Maar hij dekt wel mooi.

OPI Venice review

De kwastjes van OPI nagellak zijn altijd heel fijn. Ze zijn breed en rond, dus je kunt je nagels perfect lakken met 3 streekjes. Of met één als je een hele smalle pinknagel heb zoals ik.  De collectie is mooi en veelzijdig. Mijn favoriet zijn de lakken met crème finish.

Collage OPI Venice

OPI en Essie zijn de beste nagellakken wat mij betreft. OPI stelt bijna nooit teleur en ook dit keer niet. Zelfs de lichte kleur kun je prima vijf tot zeven dagen dragen zonder chips.

OPI Venice prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

Een flesje OPI nagellak heeft een inhoud van 15 milliliter en dat is heel veel. Je betaalt hiervoor 14,95. Er is ook een minisetje verkrijgbaar met vier kleuren daarin, van elk 3,75 milliliter. Deze set kost 22,95.

OPI-Venice-collectie-02

Welke kleur is jouw favoriet?

3 Responses

 • Hartjes voor deze prachtige collectie! <3

 • Laura

  Baroque But Still Shopping is gaaf. En die paarse vind ik ook heel erg mooi. Mooie collectie!

 • YuStSoMe

  It’s A Piazza Cake vind ik toch wel de mooiste uit de collectie.
  Het heeft iets, maar ik weet niet wat! <3
  En eigenlijk vind ik Gelato On My Mind een beetje een vreemd eendje in deze, maar op zich een leuke en lieve tint!

Leave a Reply

latest posts from Beauty

Essie-Leggy-Legend-04
Sally-Hansen-B-Girl-02

Swatches: Sally Hansen Miracle Gel B Girl

Posted on Jul 4, 2015 in Beauty | 5 comments

OPI-Brights-02

Swatches: OPI Brights

Posted on May 24, 2015 in Beauty | 2 comments

Articles you may be interested