Swatches: OPI Brights

Posted by Linda Canter | May 24, 2015 2

Geïnspireerd op de nieuwste zomertrends komt OPI nu met de Brights collectie, die bestaat uit de 9 populairste neons en brights van dit moment! Ik mocht drie kleuren testen. Kijk je mee?

OPI en Essie zijn nog steeds mijn favoriete nagellakmerken. En China Glaze, al heb ik daar al heel lang niks meer van gekocht. Toen ik aan de slag ging met de OPI lakken merkte ik weer hoe fijn deze nagellak eigenlijk is.

OPI-Brights-02

Ik kreeg de kleuren The Berry Thought of You, Can’t Hear Myself Pink en I Sea You Wear OPI (van links naar rechts). Als eerste droeg ik Can’t Hear Myself Pink bijna een week zonder chips of tipwear. Daarna kon ik ook de rest gaan swatchen.

OPI-Brights

OPI-The-Berry-Thought-of-You

The Berry Thought of You is een prachtige paars-roze kleur. Hij leek in het flesje een beetje jelly en ik was dan ook bang voor de dekking. Nergens voor nodig, de dekking is juist beter dan bij de andere kleuren. In twee laagjes is de lak helemaal dekkend. Als je hem aanbrengt is hij iets lichter dan wanneer hij droog is. Opgedroogd is de kleur nog net wat paarser: ik vind het schitterend.

OPI-Can't-Hear-Myself-Pink-01

Can’t Hear Myself Pink is een mooie roze shimmerlak, die soms wat naar oranje neigt. Cody wist niet zeker of het nou roze of oranje was. Dit zijn drie laagjes, dat heeft de lak ook echt wel nodig. Hij bleef zeven dagen perfect zitten.

OPI-I-Sea-You-Wear-OPI

Tot slot I Sea You Wear OPI: een blauwe shimmer. Ik vond dit de minst leuke kleur van de collectie en ook in het echt kan hij me niet overtuigen. Hij heeft drie laagjes nodig om dekkend te zijn. De kleur doet me denken aan een andere lak van OPI, Austin-Tatious uit de Texas (hé, toepasselijk!) collectie.

OPI-Brights-03

In totaal bestaat de collectie uit 9 kleuren. Ik ga in de VS zeker nog even kijken of ik de andere kleuren kan vinden. Vooral Life Gave Me Lemons (limoengroen) en On Pinks & Needles (roze topcoat) lijken me te gek.

Collage OPI Brights

De nagellak van OPI kost €14,25 per flesje (15 ml). Niet goedkoop, maar OPI is deze prijs wel waard vind ik zelf. Er is ook een mini-set met 6 mini’s. Deze set kost €35,95. De Brights collectie is sinds midden mei te koop.

DDA08_Brights_2015_minis

Welke kleur vind jij het mooist?

2 Responses

Leave a Reply

latest posts from Beauty

Essie-Leggy-Legend-04
OPI-Venice-collectie-FI

Swatches: O.P.I. Venice collectie fall/winter 2015

Posted on Sep 9, 2015 in Beauty | 3 comments

Sally-Hansen-B-Girl-02

Swatches: Sally Hansen Miracle Gel B Girl

Posted on Jul 4, 2015 in Beauty | 5 comments

Articles you may be interested