Swatches: OPI Fifty Shades of Grey

Posted by Linda Canter | January 23, 2015 2

Ik heb al vaker over Fifty Shades of Grey geschreven en dan met name over wie Mr. Grey zou moeten spelen. Vandaag eens een heel andere invalshoek: ik wil je graag de swatches van de OPI Fifty Shades of Grey collectie laten zien.

De collectie bestaat uit zes kleuren, die allemaal als fullsize verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er een miniset met alle zes de kleuren. Deze heb ik en zie je hieronder.

OPI-Fifty-Shades-of-Grey-03

Op de foto hierboven zie je dat Romantically Involved mist. Mijn pakje was verkeerd bezorgd en de ontvanger had maar besloten dat zij de nagellak wel mocht houden. Ik kan prachtige rode kleur dus helaas niet laten zien.

Van links naar rechts zie je op de foto hieronder: My Silk Tie, Dark Side of the Mood, Embrace the Grey, Cement the Deal en Shine for me.

OPI-Fifty-Shades-of-Grey

OPI FIFTY SHADES OF GREY swatches

Op onderstaande foto’s heb ik alle nagels met twee laagjes gelakt.

OPI-My-Silk-Tie

My Silk Tie: een glimmende, zilverkleurige lak met metallic finish. Niet echt mijn ding, deze zal ik niet snel dragen. Het bevalt me wel dat hij niet streperig lakt en goed dekt.

OPI-Dark-Side-of-the-Mood

Dark Side of the Mood: dit is nou weer helemaal een kleur die bij mij past. Helaas dekt hij niet zo goed: hij heeft zeker drie laagjes nodig. Door de satijnen finish chipt hij snel, dus een flinke laag topcoat is onmisbaar wat mij betreft.

OPI-Embrace-the-Grey

Embrace the Grey is een mooie grijze kleur met een blauwe ondertoon.

OPI-Cement-the-Deal

Cement the Deal is nog veel blauwiger. Ik vind het een leuke kleur, maar niet heel bijzonder.

OPI-Shine-For-Me

Shine for Me is een glitterlak die ik erg mooi vind. Je ziet hem op de foto over Cement the Deal en op mijn ringvinger zonder een basislak. Ik vind het jammer dat hij niet helemaal dekt, want de kleur is erg mooi.

OPI-Fifty-Shades-of-Grey-02

OPI FIFTY SHADES OF GREY review

Over het algemeen vind ik het een leuke collectie en hij past ook goed bij de film en de boeken. Toch sta ik niet op mijn kop omdat hij zo uniek is. Bij veel andere collecties van OPI heb ik dat wel: het is naast Essie mijn favoriete nagellakmerk. Dark Side of the Mood en Shine for Me zijn mijn favorieten en ik denk dat deze kleuren ook perfect samen te dragen zijn.

OPI Fifty Shades of Grey prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

De kleuren kosten per stuk (inhoud 15 ml) € 14,25. De set met alle zes de kleuren in mini’s (3.75 ml per stuk) kost € 29,95. De kleuren zijn sinds deze maand verkrijgbaar.

Welke kleur is jouw favoriet?

2 Responses

  • Wtf, iemand heeft gewoon de rode eruit gejat? Dat is echt schraal.. anyhow, mooie swatches! Ik draag zelf geen grijs, dus ik zou het setje niet zelf kopen.

  • meike

    Idd bizar dat die rode lak is gejat. De zorgt nou net voor dat beetje kleur in de collectie. Ik vind Shine for me het mooist.

Leave a Reply

Articles you may be interested

Essie-Dress-to-Kill-herfst-2014-03
Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Tip: 2+1 gratis op L’Oreal en Essie

Posted on Apr 23, 2014 in General | no responses

Essie-Hide-&-Go-Chic-01

Swatches: Essie Hide & Go Chic lente 2014

Posted on Apr 15, 2014 in Nagellak | 7 comments