Swatches: Trind voorjaar/zomer 2014 Beauty & the Beach collectie

Posted by Linda Canter | February 14, 2014 5

Trind lanceert in maart hun nieuwe LE’s met zes heerlijke zomerkleuren. Ik heb de Beauty & the Beach collectie voor je geswatched.

Trind-spring-summer-2014-04

Trind voorjaar zomer 2014 beauty & the Beach

Trind lanceert de Beauty & the Beach collectie voor het voorjaar en de zomer van 2014. Een collectie met zes gelimiteerde kleuren nagellak. Deze heldere en zonnige tinten bevatten een levendig groen, een prachtige turquoise, een diep parelmoer blauw, een zonnig geel, een bubblegum roze en een verzadigde scharlaken roze. De tinten zijn ideaal voor de komende lente en zomer. Ze sluiten perfect aan bij de modetrends voor het komende seizoen en bieden zowel funky en trendy tinten als meer conventionele roze tinten.

De nagellakken van Trind zorgen niet alleen voor een mooie kleur, maar ze verzorgen en versterken je nagels ook tegelijkertijd.

Trind-spring-summer-2014-03

TRIND VOORJAAR ZOMER 2014 BEAUTY & THE BEACH swatches

Ik draag op alle foto’s twee laagjes nagellak, zonder top- of basecoat.

Trind-CC203-Miss-O'Hara

Trind CC203 – Miss O’Hara

Trind-CC202-Burst-my-Bubble

Trind CC202 – Burst My Bubble

Trind-CC199-Mint-Julep

Trind CC199 – Mint Julep

Trind-CC200-Surf's-Up

Trind CC200 – Surf’s Up

Trind-CC198-Appletini

Trind CC198 – Appletini

Trind-CC201-Mellow-Yellow

Trind CC201 – Mellow Yellow

TRIND VOORJAAR ZOMER 2014 BEAUTY & THE BEACH review

De nieuwe zomercollectie voor 2014 bestaat uit zes heerlijk vrolijke kleuren: ik krijg er een instant zomers gevoel van. Trap die Uggs maar uit en trek je Havaianas aan, zo’n gevoel. Ondanks mijn dramatische uitgedroogde nagelriemen (mijn favoriete Cuticle Balm is op :-( ) wilde ik deze collectie graag zo snel mogelijk swatchen, want volgens mij is iedereen wel aan de zomer toe.

De collectie bestaat uit een aantal crèmelakken: Miss O’Hara, Burst My Bubble, Mellow Yellow en Mint Julep hebben een creamy finish. Appletini heeft een heel subtiele goudkleurige shimmer. Surf’s Up is eigenlijk de enige vreemde eend in de bijt: deze heeft een metallic finish die ik persoonlijk niet mooi vind. De rest van de kleuren vind ik echt geweldig. Appletini is de meest bijzondere kleur uit de collectie.

De lakken dekken bijzonder goed. CC203 Miss O’Hara dekt met één laagje, de rest had er maar twee nodig. Kleuren zoals mintgroen en geel dekken vaak helemaal niet zo goed, dus hier ben ik zeer tevreden over. De houdbaarheid van Trind lakken is altijd goed, ze blijven zeker vijf dagen zitten zonder te chippen.

Trind-spring-summer-2014

TRIND VOORJAAR ZOMER 2014 BEAUTY & THE BEACH prijs, inhoud en verkrijgbaarheid

De Beauty & the Beach collectie van Trind is verkrijgbaar vanaf maart 2014. Een flesje kost €10,12 en heeft een inhoud van 9 ml. Je koopt Trind o.a. bij Etos (kijk hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt). Trind nagelverzorging vind je ook online bij o.a. Bol.com.

Collage Trind SS 14 01 Collage Trind SS 14 02

dit product heb ik ontvangen

Welke kleur vind jij het mooist?

5 Responses

Leave a Reply

latest posts from Nagellak

Essie-Leggy-Legend-04
OPI-Venice-collectie-FI

Swatches: O.P.I. Venice collectie fall/winter 2015

Posted on Sep 9, 2015 in Beauty | 3 comments

Sally-Hansen-B-Girl-02

Swatches: Sally Hansen Miracle Gel B Girl

Posted on Jul 4, 2015 in Beauty | 5 comments

Articles you may be interested